Αλβανοί εθνικιστές βεβήλωσαν τελετή για τους πεσόντες στο στρατιωτικό νεκροταφείο Κλεισούρας

Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2012

 Επεισόδια σημειώθηκαν σήμερα στην Πρεμετή της Αλβανίας, κατά τη διάρκεια τελετής στο Ελληνικό στρατιωτικό νεκροταφείο Κλεισούρας  (ένα από τα δύο Ελληνικά στρατιωτικά νεκροταφεία στην γειτονική χώρα). Συγκεντρωμένοι Τσάμηδες και οπαδοί της “Ερυθρόμαυρης Συμμαχίας” του Κρέσνικ Σπαχίου επιτέθηκαν με πέτρες εναντίον λεωφορείων που μετέφεραν συγγενείς των πεσόντων μαχητών του 1940 και διπλωματικών οχημάτων που μετέφεραν τον Ελληνα πρέσβη, τον γενικό πρόξενο Αργυροκάστρου και Έλληνες βουλευτές. Σύμφωνα με Αλβανικά ΜΜΕ, στα επεισόδια συμμετείχε και  βουλευτής του εθνικιστικού κόμματος  «Vetvendosja» (Αυτοδιάθεση), του κοσοβάρου Αλμπίν Κούρτι.

Η επίθεση διεκόπη μετά από παρέμβαση αστυνομικών δυνάμεων, ενώ ολόκληρη η τελετή πραγματοποιήθηκε κάτω από τα συνεχή ανθελληνικά συνθήματα των συγκεντρωμένων.

7 σχόλια:

Ανώνυμος 28 Οκτωβρίου 2012 στις 4:24:00 μ.μ. EET  

Το πρόβλημα με την αλβανία μπορεί να λυθεί με ληγμένες napalm...

Ανώνυμος 28 Οκτωβρίου 2012 στις 5:37:00 μ.μ. EET  

Σσσσ,θα σας ακούσει ΣΥΡΙΖΑ,ΞΥΡΙΖΑ,ΠΑΜΕ,ΦΥΓΕ,ΕΛΛΑ,ΑΝΤΑΡΣΥΑ,ΑΧΑΛΙΝΩΤΗ ΒΛΑΚΕΙΑ,ΚΚΕ,ΛΛΕ,ΕΠΑΜ..
και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις και θα σας καταγγείλουν
στο παρατηρητήριο του Ελσίνκι,το πρόσφατο του ΟΗΕ για το ρατσισμό εν Ελλάδι και κινυδεύετε με κλείσιμο λόγω δημιουργίας και έξαρσης του εθνικού φρονήματος των ιθαγενών!!

Έλεος πια..που είναι ο Τσατσόπουλος,Ρεπούση,Δημητράς,Θεοδωρίδης,Μαργαρίτης,Στρατούλης,Καφετζόπουλος,Καννέλη,Τρεμόπουλος,Κωνσταντίνου(να βάλει καμιά φωτιά με νεκρούς πάλι).

Ανώνυμος 28 Οκτωβρίου 2012 στις 5:54:00 μ.μ. EET  

Εδώ δεν κάνουμε ούτε διαβήματα και διπλωματικές κινήσεις...

Ανώνυμος 29 Οκτωβρίου 2012 στις 8:57:00 π.μ. EET  

οι δε "έγκυροι" δημοσιογράφοι που σε κάποιο σχόλιο διαβάσαμε, χθές έγραψαν ότι σημειώθθηκαν μικροεπεισόδια! ας πάνε εκείνοι να τιμήσουν τους νεκρούς τους και να τους πάρουν με τις πέτρες και τότε να δούμε τι θα κάνουν! θα φθάσουν μέχρι τον ΟΗΕ!

Γιάννης

Ανώνυμος 29 Οκτωβρίου 2012 στις 11:13:00 π.μ. EET  

Ο αλβανικός ανθελληνισμός

Ανώνυμος 29 Οκτωβρίου 2012 στις 2:39:00 μ.μ. EET  

Τι αίσθημα κατωτερότητας πρέπει να έχουν οι Αλβανοί,Θεέ μου!Πόσο άσχημα και ντροπιαστικά θα νιώθουν κάθε φορά που οι Έλληνες τιμούν τους πεσόντες στο Β΄Π.Π. ήρωές τους κι αυτό θα τους θυμίζει εις τον αιώνα τον άπαντα ότι οι Αλβανοί ''έκατσαν'' στους Τούρκους,στους Ιταλούς και Γερμανούς.Αλλά περισσότερο έκατσαν στους Έλληνες που δύο (2) φορές πάτησαν στη Βόρειο Ήπειρο...

Θέραπς 30 Οκτωβρίου 2012 στις 8:37:00 μ.μ. EET  

29 Οκτωβρίου 2012 2:39:00 μ.μ. EET

'Ετσι ακριβώς φίλε. Δεν αντέχεται τόση ανυπαρξία στο περάσμα των χρόνων. Νοιώθουν ηθικά λίγοι και θα ήθελαν να ἔχουν λίγη απο την ηρωική τιμή των Ελλήνων.

Το μόνο που τους μένει είναι το μίσος όπως και όλων των κομπλεξικών ανθρώπων.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
“Κι αν είναι κ’ έρθουνε χρόνια δίσεχτα, πέσουν καιροί οργισμένοι, κι όσα πουλιά μισέψουνε σκιασμένα, κι όσα δέντρα, για τίποτ’ άλλο δε φελάν παρά για μετερίζια, μη φοβηθείς το χαλασμό.

Φωτιά! Τσεκούρι! Τράβα!, ξεσπέρμεψέ το, χέρσωσε το περιβόλι, κόφτο, και χτίσε κάστρο απάνω του και ταμπουρώσου μέσα, για πάλεμα, για μάτωμα, για την καινούργια γέννα, π’ όλο την περιμένουμε κι όλο κινάει για νάρθει, κι’ όλο συντρίμμι χάνεται στο γύρισμα των κύκλων!..

Φτάνει μια ιδέα να στο πει, μια ιδέα να στο προστάξει,κορώνα ιδέα , ιδέα σπαθί, που θα είναι απάνου απ’ όλα!"

Κωστής Παλαμάς
«Όσοι το χάλκεον χέρι βαρύ του φόβου αισθάνονται,ζυγόν δουλείας ας έχωσι·

θέλει αρετήν και τόλμην η ελευθερία»


Α.Κάλβος
«Τι θα πει ραγιάς; Ραγιάς είναι εκείνος που τρέμει από τον φόβο τον Τούρκο, που είναι σκλάβος του φόβου του, που θέλει να ζήσει όπως και να είναι. Που κάνει τον ψόφιο κοριό για να μην τον πατήσει κάποιος. Την ραγιαδοσύνη του την ονομάζει αναγκαία φρονιμάδα».

Ίωνας Δραγούμης

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP