Ανοικτό για το κοινό το υ/β Παπανικολής

Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012

Στα πλαίσια του εορτασμού των 100 ετών από τους νικηφόρους Βαλκανικούς Πολέμους, μονάδες του Στόλου κατέπλευσαν σήμερα στο λιμάνι του Πειραιά, όπου και θα παραμείνουν μέχρι την Κυριακή 7 Οκτωβρίου. Πιο συγκεκριμένα, το υποβρύχιο S-120 "Παπανικολής", η φρεγάτα F-462 "Κουντουριώτης" και η πυραυλάκατος P-70 "Γρηγορόπουλος" θα βρίσκονται στους προβλήτες 12 και 13 (Εκθεσιακό Κέντρο ΟΛΠ – παγόδα) προκειμένου να δοθεί η ευκαιρία στους πολίτες τα επισκεφτούν (ώρες επισκεπτηρίου: Παρασκευή 5/12 από 15:00 έως 19:00, Σάββατο 6/12 από 10:00 έως 13:00, Κυριακή 7/12 από 10:00 έως 13: 00).

3 σχόλια:

Ανώνυμος 8 Οκτωβρίου 2012 στις 9:47:00 π.μ. EEST  

2,000 άτομα, 20 άτομα ανα τέταρτο -> 1800 άτομα στον ήλιο να περιμένουν σαν μλκς για να φύγουν στην συνέχεια.

η ασφάλεια ήταν μηδενική με 2-3 ναύτες με μια γεμιστήρα στην τσέπη και το κλασικό στυλ του πν: reyban, μούσι και καπελάκι με καράβι.

πακιστανοί και λοιποί περίμεναν στην ουρά!!!!

τουλάχιστον βγάλαμε μια φωτογραφία...

D-Mitch 8 Οκτωβρίου 2012 στις 11:29:00 π.μ. EEST  

Σε κάθε εκδήλωση για το κοινό, οπουδήποτε και αν έχω ταξιδέψει το ίδιο ισχύει και σε άλλες χώρες του εξωτερικού. Τελευταία επισκέφθηκα τη βάση του Ολλανδικού ναυτικού και τα ίδια ακιβώς ίσχυαν και εκεί. Στα υποβρύχια (και όχι μόνο) ο κόσμος περίμενε κατά εκατοντάδες στην ουρά κάτω από ανελέητο ήλιο (ναι στην Ολλανδία..) και με υπομονετικότητα περίμενε να μπει. Το ίδιο και σε αλλα πλοία. Εκεί έπρεπε να δεις τους ναύτες με τσιγάρο, σκουλαρίκι, ασκεπείς και μακριά μαλλιά να κάνουν πλάκες μεταξύ τους. Αλλά αυτό δεν έχει καμιά σημασία, η επαγγελματικότητα μετράει και δε νομίζω τα στελέχη μας υστερούν, μάλλον το ανάποδο.

Και ναι, και οι Πακιστανοί είναι άνθρωποί και είναι επικίνδυνοι όσο είμαστε και εμείς οι ίδιοι. Και στην Ολλανδία περίμεναν να μπουν Αφγανοί,Άραβες μέχρι και γυναίκες με μπούργκα. Μην τα ισοπεδώνουμε όλα λοιπόν εις βάρος μας, μπράβο στο ΠΝ για την την εκδήλωση και μακάρι να ακολουθήσουν και άλλες.

SZAE 8 Οκτωβρίου 2012 στις 1:47:00 μ.μ. EEST  

Tα ισια γινονται και αλλού. Συμφωνώ με τον D-Mitch.
Εχω και φωτογραφία με θυληκό μελλος του πληρωματος αλλοδαπου κρατους εκει στα βόρεια...για τους απίστους....!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
“Κι αν είναι κ’ έρθουνε χρόνια δίσεχτα, πέσουν καιροί οργισμένοι, κι όσα πουλιά μισέψουνε σκιασμένα, κι όσα δέντρα, για τίποτ’ άλλο δε φελάν παρά για μετερίζια, μη φοβηθείς το χαλασμό.

Φωτιά! Τσεκούρι! Τράβα!, ξεσπέρμεψέ το, χέρσωσε το περιβόλι, κόφτο, και χτίσε κάστρο απάνω του και ταμπουρώσου μέσα, για πάλεμα, για μάτωμα, για την καινούργια γέννα, π’ όλο την περιμένουμε κι όλο κινάει για νάρθει, κι’ όλο συντρίμμι χάνεται στο γύρισμα των κύκλων!..

Φτάνει μια ιδέα να στο πει, μια ιδέα να στο προστάξει,κορώνα ιδέα , ιδέα σπαθί, που θα είναι απάνου απ’ όλα!"

Κωστής Παλαμάς
«Όσοι το χάλκεον χέρι βαρύ του φόβου αισθάνονται,ζυγόν δουλείας ας έχωσι·

θέλει αρετήν και τόλμην η ελευθερία»


Α.Κάλβος
«Τι θα πει ραγιάς; Ραγιάς είναι εκείνος που τρέμει από τον φόβο τον Τούρκο, που είναι σκλάβος του φόβου του, που θέλει να ζήσει όπως και να είναι. Που κάνει τον ψόφιο κοριό για να μην τον πατήσει κάποιος. Την ραγιαδοσύνη του την ονομάζει αναγκαία φρονιμάδα».

Ίωνας Δραγούμης

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP