H ομιλία Φράγκου στην Παλαιά Βουλή (25/10/12)

Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012



"Θα μιλήσω για αυτά που δεν έγραψα.." Με αυτό τον τρόπο ξεκινά η ομιλία του Στρατηγού Φ.Φράγκου στην παρουσίαση του βιβλίου "Ποιά Τουρκία,ποιοί Τούρκοι". Η συνέχεια στο πολύ ενδιαφέρον βίντεο.

20 σχόλια:

Ανώνυμος 31 Οκτωβρίου 2012 στις 10:30:00 μ.μ. EET  

ΕΝΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ.

Ανώνυμος 1 Νοεμβρίου 2012 στις 1:43:00 π.μ. EET  

Ποσο θα ηθελα να γινη αυτος ο ανθρωπος ο ηγετης της Χωρας μου, της Πατριδας μου, της Ελλαδας και του Ελληνισμου......

Ανώνυμος 1 Νοεμβρίου 2012 στις 2:29:00 π.μ. EET  

Είναι ηγέτης, χωρίς εξουσία όμως. Ελπίζω οι συνθήκες να επιτρέψουν να βρεθεί στην εξουσία, ακκομάτιστος όπως είναι ως τώρα.

ΠΚΠ

Ανώνυμος 1 Νοεμβρίου 2012 στις 11:23:00 π.μ. EET  

Παιδιά που ζείτε; Ακομμάτιστος ο Φράγκος;

α) Δεν φτάνεις εκεί που έφτασε ο Φράγκος αν είναι ακομμάτιστος. Αξίωμα.

β) Δεν αναζητάς και δεν απολαμβάνεις τέτοια προβολή αν είσαι ακομμάτιστος.

Εν τάχη,

α) ο Φράγκος θα κάνει κόμμα πολύ σύντομα.

β) το κόμμα αυτό θα έχει ένα και μόνο ένα στόχο. Την συσπείρωση της πατριωτικής δεξιάς (από την ΝΔ, τη ΧΑ και τους Ανεξ. Έλληνες) σε ένα ελεγχόμενο χώρο

Δυστυχώς ο ρόλος του δεν είναι ούτε καθαρός, ούτε και έξω-συστημικός όπως νομίζουν οι περισσότεροι.

Ανώνυμος 1 Νοεμβρίου 2012 στις 11:37:00 π.μ. EET  

Ίσως η χάση του τουρκικού φεγγαριού να είναι κοντά....Ένας Θεός γνωρίζει!Καταπληκτικός κατα τα άλλα ο Στρατηγός,έδωσε απτά δείγματα ελληνοπρέπειας προς κάθε απαράδεκτο πολιτικάντη!

Ανώνυμος 1 Νοεμβρίου 2012 στις 3:51:00 μ.μ. EET  

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ,ΕΛΛΗΝΑ,ΠΑΤΡΙΩΤΗ.
ΜΑΚΑΡΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥ ΜΟΙΑΖΑΝ ΣΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ.

Ανώνυμος 1 Νοεμβρίου 2012 στις 6:22:00 μ.μ. EET  

Α ρε πρόβατα! Τις δικλείδες ασφαλείας και τα αντανακλαστικά του ολιγαρχικού συστήματος δεν τα αναγνωρίζετε;
Όλα τα λεφτά της παρουσίασης στο 2:30 με την Κανέλλη να φτιάχνει το μικρόφωνο του Φράγκου, ενώ αύριο που θα φτιάξει "δεξιό" κόμμα θα τον βαφτίζει "φασίστα". Αφού ακόμα δεν έχετε πάρει χαμπάρι πώς σας παίζουν το παιχνίδι, όνειρα γλυκά!

Διονύσης

Ανώνυμος 1 Νοεμβρίου 2012 στις 11:31:00 μ.μ. EET  

Αφού διάβασα τα παρακάτω σχόλια:
1)ανώνυμος 1-11-2012 11.23.00 π.μ.
και
2)ανώνυμος(Διονύσης) 1-11-2012
6.22.00 μ.μ.
"κατ αντικειμενικήν κ ορθήν κρίσιν
συνεκτιμώμενα φρονώ ότι"...........
....έχουν δίκιο.
Πύρρων

Ανώνυμος 2 Νοεμβρίου 2012 στις 12:19:00 π.μ. EET  

καλά εσύ εγέρθουτου! και μην κουράζεις την καφκάλα σου

Ανώνυμος 2 Νοεμβρίου 2012 στις 1:58:00 π.μ. EET  

εχει phd ο φράγκος; που το βρήκε;

tancred de hauteville 2 Νοεμβρίου 2012 στις 2:11:00 π.μ. EET  

λίγος

Ανώνυμος 2 Νοεμβρίου 2012 στις 9:23:00 π.μ. EET  

"....με την Κανέλλη να φτιάχνει το μικρόφωνο του Φράγκου...."!!!!

δεν το είδα! αλλά αυτό κι αν δεν είναι show! η κανέλλη;;;!!!
ο φίλος μηδενιστής που είναι;;!!

Γιάννης

Ανώνυμος 2 Νοεμβρίου 2012 στις 1:23:00 μ.μ. EET  

@2 Νοεμβρίου 2012 1:58:00 π.μ. EET

οι ΔΥ τελειώνουν στις 2μιση με 3. Γράφονται σε πανεπιστήμια και είτε διαβάζουν εν ώρα εργασίας είτε σπίτι στον ελεύθερο χρόνο. Αλλιώς υπάρχει το Ανοιχτό (Ολάνοιχτο) Πανεπιστήμιο γνωστό απο τα βιογραφικά αμόρφωτων πολιτευτών (ουγκ!).
Ο Φράγκος που έχει και νιονιό θα το πήρε για πλάκα.

@Γιάννη

Εδώ είμαι! Πανταχού Παρόν!
χαχαχαχαχαχαχαχα τώρα το είδα και γω χαχαχαχαχαχαχα χαχαχαχαχαχαχα χαχαχαχαχαχαχ αχαχαχαχαχαχαχ αχαχαχαχαχαχ χαχαχαχαχαχ

μηδενιστής

Ανώνυμος 2 Νοεμβρίου 2012 στις 1:23:00 μ.μ. EET  

@ Ανώνυμο 1.58:
Ο στρατηγός Φράγκος έχει διδακτορικό στη Γεωπολιτική από το Ιόνιο Πανεπιστήμιο.

Ηλίας Κ. 2 Νοεμβρίου 2012 στις 3:51:00 μ.μ. EET  

Okay παιδες, ΚΑΙ αυτος ειναι σκαρτος και πιονι του συστηματος.
Δεν το ξερω δεν το κρινω.

Θα προτεινει καποιος απο εδω ειτε απο οποιο αλλο σαιτ που διαβαζω, ΕΝΑΝ ανθρωπο, εναν ΕΛΛΗΝΑ που δεν ειναι πουλημενος, προδοτης, μασονος, εβραιος, ροταριανος, σταλινικος, φασιστας, ανθελληνας, μακεντονσκι, τρελλος, σαπιος, κρατικοδιαιτος, καρεκλοκενταυρος, σιωνιστης, βαζιβαζουκος, ελοχιμ, νεφελιμ ή οτι επιτελους αλλο????

Μια φορα σε ενα thread να συμφωνησουν ΟΛΟΙ οι Ελληνες οτι ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ειναι σωστος και αξιος...

Ανώνυμος 2 Νοεμβρίου 2012 στις 4:34:00 μ.μ. EET  

@Ηλίας Κ.

Φίλε η πολιτική είναι σαν τον πόλεμο. Ο καλύτερος είναι ο λιγότερο κακός. Κανείς δεν είναι τέλειος και ο Φράγκος είναι με διαφορά ο λιγότερο κακός απο ότι έχει περάσει εδώ και αρκετά χρόνια.

Το οτι κρίνουμε σαν έλληνες τον πλησίον μας και τον βρίζουμε κλτ αποτελεί δείγμα της ΦΥΛΗΣ μας ΑΝΩΤΕΡΟ απο dna, γλώσσα, χρώμα, θρησκεία κτλ.
Ήμασταν, είμαστε και θα είμαστε οι μόνοι που το κάνουν και γι αυτό είμαστε περήφανοι [και ταυτόχρονα ΤΡΑΝΤΑΧΤΟ παράδειγμα προς αποφυγή]. Στην αρχαία αθήνα εξοστράκιζαν τους άριστους. Στην μοντέρνα τους κράζουμε απο τα μπλογκ χαχαχαχαχαχα

μηδενιστής.

Ηλίας Κ. 2 Νοεμβρίου 2012 στις 4:59:00 μ.μ. EET  

Α μπραβο εκει θελω να καταληξω! Ας ζυγισουμε τα θετικα και τα αρνητικα και εαν υπερτερουν τα θετικα ας δωσουμε μια ευκαιρια στον εκαστοτε Φραγκο.
Τουλαχιστον οσοι κρινουν ας αναγνωριζουν τα θετικα και μετα ας κανουν την κριτικη τους. Ετσι η αποψη θα ειναι και πιο σεβαστη και σιγουρα πιο παραγωγικη.

lol και παλι!
Θελεις να ψοφησει η κατσικα του διπλανου σου? Θελεις να ο Θεος βγαλει το δικο σου ματι και δυο του γειτονα? Τοτε, παιδι μου, εισαι Ελληνας.
αχ Θεέ μου...

Ανώνυμος 2 Νοεμβρίου 2012 στις 9:34:00 μ.μ. EET  

Καλός ο Φράγκος αλλά κάποιος να του πεί πως η διπλή προσφώνηση "κ.κ." δεν προφέρεται, είναι μόνο για τον γραπτό λόγο.
Απλά το σημειώνω καθώς μου έκανε εντύπωση.
Κατά τα άλλα.. σεβαστός και αξιοθαύμαστος πατριώτης και ηγέτης.

Ανώνυμος 3 Νοεμβρίου 2012 στις 6:42:00 μ.μ. EET  

Αμ ο αλλος ο χορευτής "μακ..." που προλογησε και αυτος...

Ανώνυμος 3 Νοεμβρίου 2012 στις 8:38:00 μ.μ. EET  

Και τις σφαγές της τουρκοκρατίας, του 1821, της Κρήτης, των Αρμενίων, του 1919, του 1922, του 1955 και τον Αττίλα του 1974 ποιοι τα έκαναν; Μα φυσικά οι γόνοι επιμειξιών, οι προσκηνημένοι Έλληνες και οι γενίτσαροι διότι ήταν η φυσική δοκιμασία που τους έβαζε να κάνουν ο Οθωμανός για να δει πόσο πιστοί του ήταν ως πρώην Έλληνες χριστιανοί(π.χ. Τσάμηδες). Δεν λέω συμμετείχαν και άλλοι λαοί (κούρδοι, Λαζοί, Σέρβοι, Βούλγαροι, Βόσνιοι κλπ) από το γνωστό μωσαικό αλλά όλοι κάτω από το ίδιο καθεστώς. Και έπρεπε ότι έκαναν να το έκαναν καλά εάν ήθελαν να γλυτώσουν το κεφάλι τους. Σε αυτούς συμπεριλαμβάνονται και οι Αλβανοί.Ξέρετε ποια είναι σήμερα η άποψη τουλάχιστον των αμόρφωτων Αλβανών για τον εξισλαμισμό τους και κατόπιν για την επανάσταση του 1821; "Εμείς δεν είμασταν χαζοί για να πάρουμε τα βουνά, καθήσαμε ήσυχα και σώσαμε τα χωράφια μας". Οι φουκαράδες οι χριστιανοί όμως διατηρώντας την πίστη τους και την αξιοπρέπεια τους ή πολεμούσαν(Πόντιοι)και σφάζονταν ή έφευγαν.
Όλοι αυτοί οι καιροσκόποι του τότε και του σήμερα βλέπουν ότι έρχονται σοβαρές εξελίξεις και κρατάνε χαρτιά (κρυπτοχριστιανοί κλπ) για να επιβιώσουν αν η παρτίδα δεν τους βγάλει νικητές.

Η παρουσία του συστημικού συφερτού εκεί με βάζει σε σκέψεις για το που πάνε την εξέλιξη. Μήπως ετοιμάζουν μία Νοτιοβαλκανική ομοσπονδία του Αιγαίου (με όφελος τα πετρέλαια) με σατράπη την Δυτική Τουρκία όπου το δικό μας συφερτό θα είναι σε ρόλο Χατζηαβάτη; Και μην ξεχνάμε ότι υπάρχουν εκεί οι ντονμέ που διατηρούν ρόλο και λόγο.
Καλός ο Φράγκος χωρίς αμφιβολία αλλά χάνεται μέσα στο σύστημα. Κατέγραψε την κατάσταση εκεί αλλά αυτοί δεν είναι Έλληνες ή χριστιανοί πιά, πάει ξέκοψαν, χαθηκαν για τον Ελληνισμό με ότι έχει γίνει. Αν ήταν θα είχαν τουλάχιστον φύγει από την Τουρκία για να γλυτώσουν. Για αυτούς ένας άλλος στρατηγός ο Ευγένιος της Σαβοίας, το 1683 στην μάχη της Βιέννης είχε πει "κανένας έλεος στους γενίτσαρους".
Υ.Γ. Κυττάξτε στις απεικονίσεις τα μάτια του Μωάμεθ, των άλλων Τούρκων πολεμιστών τουλάχιστον μέχρι το 1600 και του Κεμάλ. Ήταν ή δεν ήταν, λίγο ή πολύ σχιστά; Οι απόγονοι των 2.000 πολεμιστών που ήρθαν από την Ασία διατήρησαν τα χαρακτηριστικά τους τουλάχιστον ως το 1600 ή μήπως και σήμερα κάπου τα βλέπουμε;(Εβρέν, Γκιούλ, Οζκιόκ κλπ).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
“Κι αν είναι κ’ έρθουνε χρόνια δίσεχτα, πέσουν καιροί οργισμένοι, κι όσα πουλιά μισέψουνε σκιασμένα, κι όσα δέντρα, για τίποτ’ άλλο δε φελάν παρά για μετερίζια, μη φοβηθείς το χαλασμό.

Φωτιά! Τσεκούρι! Τράβα!, ξεσπέρμεψέ το, χέρσωσε το περιβόλι, κόφτο, και χτίσε κάστρο απάνω του και ταμπουρώσου μέσα, για πάλεμα, για μάτωμα, για την καινούργια γέννα, π’ όλο την περιμένουμε κι όλο κινάει για νάρθει, κι’ όλο συντρίμμι χάνεται στο γύρισμα των κύκλων!..

Φτάνει μια ιδέα να στο πει, μια ιδέα να στο προστάξει,κορώνα ιδέα , ιδέα σπαθί, που θα είναι απάνου απ’ όλα!"

Κωστής Παλαμάς
«Όσοι το χάλκεον χέρι βαρύ του φόβου αισθάνονται,ζυγόν δουλείας ας έχωσι·

θέλει αρετήν και τόλμην η ελευθερία»


Α.Κάλβος
«Τι θα πει ραγιάς; Ραγιάς είναι εκείνος που τρέμει από τον φόβο τον Τούρκο, που είναι σκλάβος του φόβου του, που θέλει να ζήσει όπως και να είναι. Που κάνει τον ψόφιο κοριό για να μην τον πατήσει κάποιος. Την ραγιαδοσύνη του την ονομάζει αναγκαία φρονιμάδα».

Ίωνας Δραγούμης

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP