Η άθλια 4η εξουσία..

Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2010



6 (!) "δημοσιογράφοι" εναντίον του ιατρού-ακτινολόγου Στέργιου Πραπαβέση,ο οποίος τόλμησε να διαμαρτυρηθεί για την πολιτική της κυβέρνησης Παπανδρέου εκτοξεύοντας ενα παπούτσι εναντίον του πρωθυπουργού στην ΔΕΘ. Στον κ Πραπαβέση -ο οποιος θα βόλευε πολύ να είναι κάποιος περιθωριακός και όχι επιστήμονας- αρχικά προσπάθησαν να κολλήσουν την ταμπέλα του μισότρελου γραφικού τύπου, κατόπιν του ακροδεξιού, και αφού εν τέλη δεν μπόρεσαν να τον στιγματήσουν ούτε ως..φοροφυγά, οι εμπαθείς αυτοί κύριοι, απλά να τον εξυβρίσουν δημόσια..
Ουαι υμίν,γραμματείς και φαρισαίοι..

11 σχόλια:

Ανώνυμος 13 Σεπτεμβρίου 2010 στις 7:42:00 μ.μ. EEST  

Όσοι το χάλκεον χέρι βαρύ του φόβου αισθάνονται,
ζυγόν δουλείας ας έχωσι.........................................

θέλει αρετήν και τόλμην η ελευθερία.

Α.Κάλβος

kostakoutas 13 Σεπτεμβρίου 2010 στις 9:02:00 μ.μ. EEST  

αηδία και τίποτε άλλο,ελπίζω να έρθει η μέρα που δεν θα υπάρξουν ουτε ελικόπτερα,παρά μόνο η αγχόνη.

Ανώνυμος 13 Σεπτεμβρίου 2010 στις 10:49:00 μ.μ. EEST  

Ντροπή σε τέτοιους
δημοσιογραφικούς
κάφρους!

Αλλά θάρθει και η επόμενη
μέρα, και τότε θα τα πούμε.

Αρματιστής 13 Σεπτεμβρίου 2010 στις 11:29:00 μ.μ. EEST  

Το αν συμφωνεί κάποιος ή διαφωνεί με τη πράξη του γιατρού, δηλαδή την εκτόξευση παπουτσιού εναντίον του πρωθυπουργού, είναι χωρίς σημασία.

Η μεγάλη τραγωδία σε όλη αυτή την υπόθεση, είναι ότι ένα τηλεοπτικό κανάλι δέχθηκε να σχεδιάσει (γιατί περί σχεδιασμού πρόκειται) αυτή την αισχρή παράσταση και η ξευτίλα του θίασου των έξι γνωστών φιλοκυβερνητικών δημοσιογράφων, που ανέλαβαν εργολαβικά τον διασυρμό ενός ανθρώπου και μάλιστα κατά την άποψή τους "διαταραγμένου".

Το αίσχος στον απόλυτα υπερθετικό βαθμό. Όταν κάποιος καλείται να ανακριθεί από κάποιο δημοσιογράφο, θα πρέπει βεβαίως να πιεστεί, αλλά πάνω απ' όλα θα πρέπει να προστετευθεί η αξία της ανθρώπινης προσωπικότητας. Όταν όμως το παιχνίδι παίζεται από έξι επαγγελματίες του λόγου και της κάμερας εναντίον ενός, είναι χαμένο. Όταν έξι την πέφτουν συγχρόνως σε ένα από διάφορες κατευθύνσεις και αλλάζοντας συνεχώς τη μέθοδο προσβολής, τότε η αναλογία δυνάμεων είναι καταθλιπτικά σε βάρος του ενός. Παρ΄ όλα αυτά ο γιατρός άντεξε και κάποιοι εκ των ανακριτών έσπασαν νεύριασαν και εκτράπηκαν σε βρισιές.

Έρπων φασισμός, απροκάλυπτος σταλινισμός, μέθοδοι Γκεστάπο και Κα Γκε Μπε. Όλα σε έξι. Ακόμη και αυτοί οι «απάνθρωποι οργανισμοί», χρησιμοποιούσαν την μέθοδο των δύο ανακριτών. Ενός καλού και ενός κακού. Εδώ εξι δημοσιογράφοι, που βεβαίως έχουν ξεχάσει προ πολλού ότι ασκούν λειτούργημα και έχουν μεταβληθεί σε απροκάλυπτους υπηρέτες των κυβερνητικών επιλογών, κατέληξαν σε αυτή την αισχρή παράσταση. Δεν μπόρεσαν να κρατήσουν έστω και ένα φύλο συκής για πισινή. Μεταβλήθηκαν σε στυγνούς ιεροεξεταστές και το μόνο που τους είχε μείνει να κάνουν, ήταν να κρατάνε και τους δαυλούς για το άναμμα της πυράς.. Το έργο αυτό το ανέλαβαν στο τέλος κάποιοι εξ αυτών, που έκλεισαν την ανάκριση με βρισιές. Νομίζω ότι ειδικά γι αυτούς, θα έπρεπε να επιληφθεί το εθνικό ραδιοτηλεοπτικό συμβούλιο, αν τα μέλη του έχουν αδένες.

Βεβαίως η αγωνία των υπόψη δημοσιογράφων και ειδικά των πατρώνων τους, είναι μήπως η πράξη του γιατρού βρει μιμητές και χαλάσει η σούπα.

Θα με ενδιέφερε όμως να μπορούσα να μάθω ποιες ήταν οι απόψεις των έξι για το παπούτσι που εκτοξεύτηκε εναντίον του Μπους, ή του Μπλαιρ, ή για άλλες παρόμοιες ενέργειες στην Ελλάδα.

Βεβαίως η λάσπη που έχουν εκτοξεύσει οι εν λόγω εναντίον διαφόρων πολιτικών προσώπων που δεν τους άρεσε το χρώμα τους, μετριέται σε τόνους. Πιστεύω ότι η λάσπη είναι πολύ χειρότερη από ένα παπούτσι.

Ανώνυμος 14 Σεπτεμβρίου 2010 στις 12:30:00 π.μ. EEST  

to MEGA exei ksesalwsei.

Ανώνυμος 14 Σεπτεμβρίου 2010 στις 9:22:00 π.μ. EEST  

αυτό που πρέπει να προσέξει ο γιατρός κι άλλοι ομοιδεάτες είναι που και με ποιούς δέχεται να εμφανιστεί στην τηλεόραση. Από τη μια είναι βήμα για να πεις μερικά πράγματα που αντιπροσοπεύούν ενα αυξανόμενο ποσοστό του κόσμου από την άλλη είναι ένα εργαλείο του συστήματος για να σε ενσωματώσει στη παρακμή του. Γιατί ο κρυφός στόχος τέτοιας εκπομπής ήταν πάνω απ'ολα να αντιδράσει ο γιατρός και να συμπεριφερθεί σαν αυτούς -που ευτυχώς δεν παρασύρθηκε σε γενικές γραμμές- και να καταλήξει όταν ξεχάσεις όλα τα λόγια που ειπώθηκαν να σου μείνει η εικόνα "όλοι ίδιοι είναι, όλοι ένα σύστημα, όχι δεν υπάρχει μια νέα πατριωτική αύρα μάλλον γραφικοί εθνικιστές είναι αυτοί που τα λένε" k@

Ανώνυμος 14 Σεπτεμβρίου 2010 στις 10:18:00 π.μ. EEST  

Πουλημένοι δημοσιογράφοι. Γιαυτό δεν τους αγγίζει τη κυβέρνηση. Τα έχουν βρει και κάνουν ότι τους βολεύει. Οι μεν δεν τους αγγίζουν οι δε τους υποστηρίζουν. Για να ανακοινώσει τίποτα περίεργα μέτρα και για αυτούς, να δούμε πως θα αρχίσουν να πετάνε "παπούτσια" από τα παραθυράκια!

Ανώνυμος 14 Σεπτεμβρίου 2010 στις 10:45:00 π.μ. EEST  

Το πιο φοβερό είναι ότι στο τέλος τον κλείσανε και μετά συνεχίσανε να τον βρίζουν χωρίς να μπορεί να αντιμιλήσει.
Χούντα κανονική...

Ανώνυμος 14 Σεπτεμβρίου 2010 στις 4:37:00 μ.μ. EEST  

Και μεσα σεολα τα σκυλια πεταγοταν συνεχεια και εκεινη η ...καποτα απο τα δεξια προσπαθωντας να καταφερει μαχαιριες στα πλευρα του γιατρου!
Τεραστιο το λαθος του παντως που δεχτηκε να πει εκει για να τον διασυρουν ετσι, και λαθος επισης που δεν τους ξεχεσε ολους μαζι δημοσιως και ζωντανα και να πεταξει τα μικροφωνα και τα ακουστικα στα μουτρα τους.
Κωστας Μακρης

Ανώνυμος 14 Σεπτεμβρίου 2010 στις 5:31:00 μ.μ. EEST  

Γιαουρτώθηκε πολιτικός, χωρίς να είναι παρόν το BBC.

Σύμφωνα με πληροφορίες που διαρρέουν χθες και σήμερα στο διαδίκτυο, χθες το πρωϊ στο Κολωνάκι, «αγανακτισμένος» πολίτης πέταξε πήλινο κεσέ γεμάτο γιαούρτι εναντίον σημαίνοντος πολιτικού προσώπου, του οποίου τα στοιχεία δεν έχουν γίνει γνωστά.
Απορούμε πάντως που τα ελληνικά ΜΜΕ δεν ανέφεραν τίποτα για το γεγονός. Δυστυχώς,....
στο περιστατικό αυτό δεν ήταν παρόν το BBC, για να πληροφορηθεί ο λαός τι συνέβη.

http://hassapis-peter.blogspot.com/2010/09/bbc.html

Ανώνυμος 24 Σεπτεμβρίου 2010 στις 3:35:00 π.μ. EEST  

Μπραβο στον συμπολιτη που μας εδειξε τον δρομο.

Απο παπουτσια μπορουμε να φτασουμε γρηγορα σε γιαουρτια, ζαρζαβατικα και αν αγριεψουν τα πραγματα, και σε πετρες.

Πουλημενοι δημοσιογραφοι, γλυφτρονια του κρατους, θα ερθει η σειρα σας...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
“Κι αν είναι κ’ έρθουνε χρόνια δίσεχτα, πέσουν καιροί οργισμένοι, κι όσα πουλιά μισέψουνε σκιασμένα, κι όσα δέντρα, για τίποτ’ άλλο δε φελάν παρά για μετερίζια, μη φοβηθείς το χαλασμό.

Φωτιά! Τσεκούρι! Τράβα!, ξεσπέρμεψέ το, χέρσωσε το περιβόλι, κόφτο, και χτίσε κάστρο απάνω του και ταμπουρώσου μέσα, για πάλεμα, για μάτωμα, για την καινούργια γέννα, π’ όλο την περιμένουμε κι όλο κινάει για νάρθει, κι’ όλο συντρίμμι χάνεται στο γύρισμα των κύκλων!..

Φτάνει μια ιδέα να στο πει, μια ιδέα να στο προστάξει,κορώνα ιδέα , ιδέα σπαθί, που θα είναι απάνου απ’ όλα!"

Κωστής Παλαμάς
«Όσοι το χάλκεον χέρι βαρύ του φόβου αισθάνονται,ζυγόν δουλείας ας έχωσι·

θέλει αρετήν και τόλμην η ελευθερία»


Α.Κάλβος
«Τι θα πει ραγιάς; Ραγιάς είναι εκείνος που τρέμει από τον φόβο τον Τούρκο, που είναι σκλάβος του φόβου του, που θέλει να ζήσει όπως και να είναι. Που κάνει τον ψόφιο κοριό για να μην τον πατήσει κάποιος. Την ραγιαδοσύνη του την ονομάζει αναγκαία φρονιμάδα».

Ίωνας Δραγούμης

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP