ملي پرمختیایي تګلارې (Αστυνομικό Δελτίο)

Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2010

کې Δυο ένοπλες ληστείες σε υποκαταστήματα των ΕΛΤΑ έγιναν σήμερα στην Αττική . Στις 8 το πρωί, στην οδό Κανάρη 1 στον Άλιμο, άγνωστος με την απειλή πιστολιού άρπαξε άγνωστο ποσό από το υποκατάστημα των ΕΛΤΑ και διέφυγε με μοτοσικλέτα.Δέκα λεπτά αργότερα σημειώθηκε ένοπλη ληστεία στα ΕΛΤΑ Περιστερίου στην οδό Περικλέους 102, όπου ένα άτομο, με την απειλή πιστολιού, άρπαξε άγνωστο ποσό και διέφυγε πεζός.

کې Ένοπλη ληστεία και σε καφετέρια στην Βούλα είχαμε σήμερα το πρωί. Η ληστεία έγινε από δύο άγνωστους σε καφετέρια στην οδό Κων/νου Καραμανλή 4. Οι δράστες πυροβόλησαν μία φορά στον αέρα με πιστόλι, ακινητοποίησαν πέντε υπαλλήλους που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο κατάστημα, άρπαξαν άγνωστο χρηματικό ποσό και εξαφανίστηκαν.

کې Νεώτερα απο την "εμπόλεμη ζώνη" του Αγ.Παντελεήμονα : Τρεις Αφγανοί λαθρομετανάστες 18,22 και 23 ετών είναι τελικά οι δράστες της προχθεσινής επίθεσης με μαχαίρι εναντίον κατοίκων της περιοχής. Κατα την δολοφονική επίθεση τραυματίστηκαν δυο Έλληνες και ένας ανήλικος Αλβανός. Μετά το χθεσινό επεισόδιο περίπου 70 Έλληνες πραγματοποίησαν πορεία από την πλατεία Αγίου Παντελεήμονα στο αστυνομικό τμήμα, διαμαρτυρόμενοι για τις πραγματικά τριτοκοσμικές συνθήκες που επικρατούν στην περιοχή λόγω της παρουσίας μεγάλου αριθμού λαθρομεταναστών.

کې Για ληστεία σε καταστημα ψιλικών επι της οδού Δεριγνύ στον Αγ.Παντελεήμονα συνελήφθησαν χθες βράδυ δύο αλλοδαποί. Οι δύο δράστες μαζί με συνεργό τους εισέβαλαν στο κατάστημα, ιδιοκτησίας αλλοδαπού και με την απειλή μαχαιριού, αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 20.000 ευρώ . Παράλληλα, τραυμάτισαν στο χέρι με μαχαίρι συγγενή του ιδιοκτήτη, ο οποίος διακομίστηκε σε νοσοκομείο.

کې Άγρια συμπλοκή μεταξύ Αλβανών σημειώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Πέμπτης στην Πλατεία Αμερικής. Οι δύο αλλοδαποί συνεπλάκησαν με μαχαίρια με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρά ο ένας. Λίγα λεπτά αργότερα, ενας εκ των δυο πηγε σπίτι του, βγήκε στο μπαλκόνι και πέταξε μια ψησταριά (!), τραυματίζοντας διερχόμενο Αλβανό, ο οποίος διακομίστηκε στο νοσοκομείο.Σε έρευνα που διενήργησε η αστυνομία στο σπίτι του ενός αλλοδαπού κατέσχεσε μία καραμπίνα, ενώ ο αλλοδαπός συνελήφθη στην ταράτσα του σπιτιού του.


ملي پرمختیایي تګلارې (Αστυνομικό Δελτίο)

3 σχόλια:

enkripto 17 Σεπτεμβρίου 2010 στις 6:04:00 μ.μ. EEST  

Απάντηση στο ερώτημα "τι δουλειά έχουν οι ταλιμπαν στην φωτογραφία", εδώ :

http://www.enkripto.com/2010/03/blog-post_5003.html

και στην διάσημη -πλέον- ρήση του προσφάτως μετακινηθέντα υπουργού Μ.Χρυσοχοίδη, περι Καμπούλ.

επειδή μας ρώτησε φίλος μέσω email

konion 18 Σεπτεμβρίου 2010 στις 11:30:00 π.μ. EEST  

Διάβασα τὸ ἀρθράκι αὐτὸ καὶ γέλασα. Ἂς γελάσουμε καὶ λίγο διότι κάνει καλό.

konion 18 Σεπτεμβρίου 2010 στις 11:34:00 π.μ. EEST  

Μιὰ καὶ ἔγινε ἡ παραπομπὴ στὴν 25η Μαρτίου, τί ἔγινε μὲ αὐτοὺς τῶν εἰδικῶν δυνάμεων ποὺ εἶχε πρὸς τιμωρία ἡ κυβέρνησις;

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
“Κι αν είναι κ’ έρθουνε χρόνια δίσεχτα, πέσουν καιροί οργισμένοι, κι όσα πουλιά μισέψουνε σκιασμένα, κι όσα δέντρα, για τίποτ’ άλλο δε φελάν παρά για μετερίζια, μη φοβηθείς το χαλασμό.

Φωτιά! Τσεκούρι! Τράβα!, ξεσπέρμεψέ το, χέρσωσε το περιβόλι, κόφτο, και χτίσε κάστρο απάνω του και ταμπουρώσου μέσα, για πάλεμα, για μάτωμα, για την καινούργια γέννα, π’ όλο την περιμένουμε κι όλο κινάει για νάρθει, κι’ όλο συντρίμμι χάνεται στο γύρισμα των κύκλων!..

Φτάνει μια ιδέα να στο πει, μια ιδέα να στο προστάξει,κορώνα ιδέα , ιδέα σπαθί, που θα είναι απάνου απ’ όλα!"

Κωστής Παλαμάς
«Όσοι το χάλκεον χέρι βαρύ του φόβου αισθάνονται,ζυγόν δουλείας ας έχωσι·

θέλει αρετήν και τόλμην η ελευθερία»


Α.Κάλβος
«Τι θα πει ραγιάς; Ραγιάς είναι εκείνος που τρέμει από τον φόβο τον Τούρκο, που είναι σκλάβος του φόβου του, που θέλει να ζήσει όπως και να είναι. Που κάνει τον ψόφιο κοριό για να μην τον πατήσει κάποιος. Την ραγιαδοσύνη του την ονομάζει αναγκαία φρονιμάδα».

Ίωνας Δραγούμης

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP