Πολεμικό κλίμα στην ΔΕΘ

Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2010

Εκτόξευση παπουτσιού εναντίον του ΓΑΠ από αγανακτισμένο πολίτη (κατά τα πρότυπα Μπούς και Ερντογάν) , ξυλοδαρμός του προέδρου του ΕΒΕΑ Κ. Μίχαλου, παραλίγο λιντσάρισμα των υπουργών Σαχινίδη και Σκανδαλίδη...

Και ακόμα δεν έχει περάσει ένα 24ωρο απο την έναρξη της ΔΕΘ και της παρουσίας της κυβέρνησης του Μνημονίου στην όμορφη Θεσσαλονίκη.

Όπως διαβάζουμε σε σημερινό δημοσίευμα της "Ε", έρχονται περαιτέρω περικοπές 1,5 δις στις -ήδη ανύπαρκτες- εξοπλιστικές δαπάνες της χώρας. Θα συνιστούσαμε στους ιθύνοντες να εξαιρέσουν απο τις περικοπές τα ανταλλακτικά της Αεροπορίας Στρατού. Που ξέρεις, όλο και κάπου θα χρειαστούν τα ελικόπτερα...

10 σχόλια:

Ανώνυμος 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 9:26:00 μ.μ. EEST  

Όοοοοοοοξωωωωωω

http://img339.imageshack.us/img339/9079/oxoc.jpg

Νίκος 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 9:31:00 μ.μ. EEST  

χαχα, πετυχημένο το σχόλιο... όποιος είδε σήμερα τα δελτία ειδήσεων και κατάφερε να μην ξεράσει από τον απίστευτο βόθρο της συκοφαντίας, παραπληροφόρησης και απύθμενης βλακείας, ασφαλώς θα παρατήρησε ότι πιάστηκαν στον ύπνο και η αμηχανία τους φάνηκε. Άλλος (MEGA) υπονοούσε ότι το σκηνικό το έστησαν οι ξένοι, άλλος (ALTER) ότι ήταν ακροδεξιοί και το ΕΘΝΟΣ του Μπόμπολα αποκαλούν τον γιατρό που πέταξε το παπούτσι, "γραφικό υπερπατριώτη". Την ίδια στιγμή, κάνουν φιλότιμες προσπάθειες να μας πείσουν ότι το άλλο το καλόπαιδο, ο Μίχαλος, έφαγε τις ψιλές του όχι από τους φορτηγατζήδες, αλλά από "γνωστούς-αγνώστους" προβοκάτορες που ήθελαν απλά να δημιουργήσουν μπάχαλο και να χαλάσουν την φιέστα του περιφερόμενου υπουργικού θίασου του ΓΑΠ. Ότι δηλαδή, οι αντιδράσεις προέρχονται από γραφικούς και περιθωριακούς και όχι από εργαζόμενους και τον απλό κοσμάκη. Καλή η συμβουλή του "Εν Κρυπτώ" αλλά δεν θα βρουν όχι ελικόπτερο αλλά ούτε ποδήλατο να φύγουν όταν έρθει η ώρα. Και αυτοί και οι συνοδοιπόροι τους.

Ανώνυμος 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 10:55:00 μ.μ. EEST  

Πολλούς ανέμους έσπειραν. Ήλθε η ώρα να θερίσουν θύελλες. Τι τους κάνει να πιστεύουν ότι μια ζωή θα παραμένουν στο απυρόβλητο;;;

Ανώνυμος 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 10:58:00 μ.μ. EEST  

"Πρώτα προσπαθούν να σε αγνοήσουν, μετά να σε γελοιοποιήσουν, μετά να σε πολεμήσουν και μετά τους νικάς » Μαχάτμα Γκάντι.

Κώστας 12 Σεπτεμβρίου 2010 στις 11:09:00 π.μ. EEST  

"I have a dream": Ο 6ος στόλος θα αγκυροβολήσει ξανά στα ανοιχτά του Πειραιά για την παραλαβή και το "White Christmas" θα ακουστεί και πάλι...Μόνο που η φωτο του άρθρου θα είναι έγχρωμη, το Huey θα είναι κάποιο ΕΣ6.. και ελικοδρόμιο το προαύλιο της Βουλής...και φυσικά θα είναι νύχτα!ΑΜΗΝ! Αχ, τι γλυκό όνειρο!!

Ανώνυμος 12 Σεπτεμβρίου 2010 στις 2:24:00 μ.μ. EEST  

ΓΙΑΤΙ ΑΝΥΣΗΧΟΥΜΕ.... ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΟΛΑ ΤΕΛΙΩΣΕΙ 60 ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΑΣΑΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΠΕΔΩΣΗ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥ { που ελεγαν κατι παλιοι} ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΔΩΘΕΙ ΤΟ ΔΥΠΛΩΜΑ ΤΩΝ - ΓΙΟΥΣΟΥΦΩΓΕΝΙΤΣΑΡΩΝ-{ ετσι θα τολεγαν ΕΚΕΙΝΟΙ} ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΩΣΑΜΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΜΙΑ ΓΚΛΑΜΟΥΡΙΑ ΥΠΟΤΥΠΟΔΟΥΣ ΣΚΕΨΗΣ ... ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΓΑΛΟΥΧυθηκαμε ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΥΣΗΧΟΥΜΕ ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΚΟΛΟΚΩΤΡΩΝΗ ΔΕΝ ΞΑΝΑΓΕΝΑΕΙ ΟΥΤΕ ΤΟΥ ΑΡΗ ΟΥΤΕ ΤΟΥ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΟΙΜΩΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ........

Ανώνυμος 13 Σεπτεμβρίου 2010 στις 9:39:00 π.μ. EEST  

Η φωτογραφία τι ακριβώς μας δείχνει;

Ανώνυμος 13 Σεπτεμβρίου 2010 στις 9:41:00 π.μ. EEST  

Φωτογραφια του περιοδικού Life, "η εκκενωση της Σαιγκον"

http://en.wikipedia.org/wiki/Fall_of_Saigon

Ανώνυμος 13 Σεπτεμβρίου 2010 στις 9:43:00 π.μ. EEST  

"Their backs to the wall, evacuees are helped aboard an Air America helicopter perched atop a Saigon building on April 29, 1975. The evacuation site was one of many in the downtown area from which Americans and foreign nationals were evacuated to waiting Navy ships. "

Ανώνυμος 13 Σεπτεμβρίου 2010 στις 10:49:00 π.μ. EEST  

Το αποτέλεσμα των πρώτων προπηλακισμών είναι πολλαπλασιαστικό: Κάποιοι πολιτικοί των "κολλεγίων" και κάποια παπαγαλάκια της διαχρονικής διαπλοκής (Μαν. Καψής και Σία), ίσως συνειδητοποιήσουν ότι το να συκοφαντούν δημόσια αυτούς που εξαθλιώνουν με την πολιτική τους, καμιά φορά έχει ανεπιθύμητες παρενέργειες. Αν μάλιστα φοβούνται και το ελικόπτερο, τόσο το καλύτερο!

Μόνο ο Γιωργάκης μπορεί αποδεδειγμένα να δραπετεύσει και δια θαλάσσης. Γι' αυτό δείχνει μακάριος...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
“Κι αν είναι κ’ έρθουνε χρόνια δίσεχτα, πέσουν καιροί οργισμένοι, κι όσα πουλιά μισέψουνε σκιασμένα, κι όσα δέντρα, για τίποτ’ άλλο δε φελάν παρά για μετερίζια, μη φοβηθείς το χαλασμό.

Φωτιά! Τσεκούρι! Τράβα!, ξεσπέρμεψέ το, χέρσωσε το περιβόλι, κόφτο, και χτίσε κάστρο απάνω του και ταμπουρώσου μέσα, για πάλεμα, για μάτωμα, για την καινούργια γέννα, π’ όλο την περιμένουμε κι όλο κινάει για νάρθει, κι’ όλο συντρίμμι χάνεται στο γύρισμα των κύκλων!..

Φτάνει μια ιδέα να στο πει, μια ιδέα να στο προστάξει,κορώνα ιδέα , ιδέα σπαθί, που θα είναι απάνου απ’ όλα!"

Κωστής Παλαμάς
«Όσοι το χάλκεον χέρι βαρύ του φόβου αισθάνονται,ζυγόν δουλείας ας έχωσι·

θέλει αρετήν και τόλμην η ελευθερία»


Α.Κάλβος
«Τι θα πει ραγιάς; Ραγιάς είναι εκείνος που τρέμει από τον φόβο τον Τούρκο, που είναι σκλάβος του φόβου του, που θέλει να ζήσει όπως και να είναι. Που κάνει τον ψόφιο κοριό για να μην τον πατήσει κάποιος. Την ραγιαδοσύνη του την ονομάζει αναγκαία φρονιμάδα».

Ίωνας Δραγούμης

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP