Κύπρος: Μαζική κυβερνοεπίθεση από τους Anonymous

Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012


Στόχος μαζικής κυβερνοεπίθεσης έγιναν 47 κυβερνητικές ιστοσελίδες στην Κύπρο, με αποτέλεσμα να τεθούν εκτός λειτουργίας για περίπου 15 ώρες. Σύμφωνα με τις αρμόδιες αρχές, αφορμή για την επίθεση αποτέλεσε η ανάληψη της προεδρίας της Ε.Ε. από την Κυπριακή Δημοκρατία, ενώ δράστες ήταν οι Αnonymous.

Συγκεκριμένα το Τμήμα Υπηρεσιών Πληροφορικής διαπίστωσε από τις διευθύνσεις προέλευσης των επιθέσεων, αλλά και από άλλα χαρακτηριστικά, ότι πρόκειται για επιθέσεις προερχόμενες από τους διεθνώς γνωστούς χάκερ Anonymous, κάτι που επιβεβαίωσε και σε δηλώσεις του στην εφημερίδα «Φιλελεύθερος» ο διευθυντής του Τμήματος Κώστας Αγρότης.

Οπως γράφει η κυπριακή εφημερίδα, οι επιθέσεις είχαν χαρακτήρα «DDos Attack» (Denial-of-service attack, DoS attack) ή «Επιθέσεις άρνησης εξυπηρέτησης», οι οποίες έχουν ως σκοπό να καταστήσουν τον υπολογιστή ή την υπηρεσία ανίκανη να δεχτεί άλλες συνδέσεις κι έτσι να μην μπορεί να εξυπηρετήσει άλλους επισκέπτες.

www.naftemporiki.gr

20 σχόλια:

ΑΧΕΡΩΝ 27 Ιουνίου 2012 στις 3:26:00 μ.μ. EEST  

Πὸσο πιθανὸ εὶναι οι Anonymous να αποδειχθοὺν δοὺρρειος ὶππος της ΝΤΠ;

Ανώνυμος 27 Ιουνίου 2012 στις 7:26:00 μ.μ. EEST  

Ο Οδυσσέας απάντησε στον Πολύφημο, όταν ο τελευταίος τον ρώτησε το όνομά του, "Πες τους ότι σε τύφλωσε ο Κανένας". Κάτι ανάλογο συμβαίνει με τους Anonymous. Όποιος κάνει κάτι, αυτοχαρακτηρίζεται Anonymous. Άντε να βρει ο άλλος αν είναι ή δεν είναι. Τρέχα γύρευε. Ένας συμβολισμός είναι χωρίς πραγματική υπόσταση. Όπως ακριβώς η Αλ Κάιντα. Μια κοινή ονομασία που τα χωράει όλα.

Εσύ Αχέροντα αγόρι μου έχεις αποδείξει πολλάκις την ασχετοσύνη σου επί παντός επιστητού, εντάξει, το καταλάβαμε!

Ανώνυμος 27 Ιουνίου 2012 στις 7:40:00 μ.μ. EEST  

@ΑΧΕΡΩΝ 100% ; Τι άλλο θα μπορούσε να ήταν; Και μόνο το ότι τους προβάλλουν παντού κάτι δείχνει.

Ανώνυμος 27 Ιουνίου 2012 στις 10:03:00 μ.μ. EEST  

Τα παίρνουν και απο τους τούρκους δηλαδή οι "ανώνυμοι"...?! Αυτά να τα διαβάζουν κάποιοι και να παραδειγματίζονται ποιοί είναι ποιοί...

Ανώνυμος 27 Ιουνίου 2012 στις 11:02:00 μ.μ. EEST  

Πάντως δεν είναι ΤΥΧΑΙΟ, που άρχισαν φωνές στην Ευρώπη να ΜΗΝ αναλάβουν την Προεδρία η Ελλάδα και η Κύπρος!!
Συμφωνώ με τον Ανώνυμο 27/6 7:26:00 μ.μ.

Γιάννης

ΑΧΕΡΩΝ 27 Ιουνίου 2012 στις 11:33:00 μ.μ. EEST  

@27/6/7:26
Ανὼνυμε κουκουλοφὸρε,μὰλλον φερετζὲ του διαδικτὺου,καταλαβαὶνω ὸτι κὰποιο πληγωμὲνο εγὼ σου πὰς να κολακὲψεις,αλλὰ το κενὸ δεν κρὺβεται με περισποὺδαστες αναλὺσεις της Οδὺσσειας(χὰ,χὰ,χὰ).
Εγὼ ὲδειξα το δὰσος,εσὺ δεν εὶδες κἂν το δὲντρο,εὶδες το δὰκτυλο.
Μὴπως εὶσαι ο ὶδιος που πὴγε να πραγματευτεὶ το θὲμα της ΑΟΖ και ὲφαγε τις σφαλιαρὶτσες του απὸ τον Ηλὶα απὸ Κομοτηνὴ;

Ανώνυμος 28 Ιουνίου 2012 στις 12:56:00 π.μ. EEST  

Ρε παιδιά έλεος.Ειπαμε επιφυλαξη αλλά όχι και έτσι.Οι ανώνυμοι κάνουν επιθέσεις για πολυ πιο διαφορετικους λόγους και οι συγκεκριμενες επιθεσεις μπορουν να γίνουν απο παιδια γυμνασιου.Αν μαζευτουν μερικοι γνωστες ταυτοχρονα και εχουν ελεγξει και καμμια 100αρια αλλα μηχανηματα με κανα "Δουρειο Ιππο" παει το site.Επισης οι επιθέσεις κ γενικα η νοοτροπια των ανωνυμων σε ελλάδα-κυπρο εχει να κάνει περισσοτερο με αντιεξουσιαστικο αγωνα.Λόγος ανησυχίας θα υπηρχε σε κανα defacement όπως εγινε στην μητρόπολη κονιτσας πριν κανα μήνα.

Ανώνυμος 28 Ιουνίου 2012 στις 1:53:00 π.μ. EEST  

15 ώρες (!) εκτός υπηρεσίας σε 47 (!) κυβερνητικές ιστοσελίδες και έχει το θράσος να κάνει δηλώσεις ο διευθυντής του Τμήματος Υπηρεσιών Πληροφορικής Κώστας Αγρότης; Αυτό το άσχετο πλάσμα θα έπρεπε να είχε απολυθεί αμέσως. Αυτή είναι η αξιοκρατία που επικρατεί σε Ελλάς και Κύπρο.

Ανώνυμος 28 Ιουνίου 2012 στις 10:00:00 π.μ. EEST  

Αχέροντα, εκτός από την παγκόσμια συνωμοσία της "Νέας Τάξης Πραγμάτων", πιστεύεις και στους ψεκασμούς αεροσκαφών; Στις απαγωγές από εξωγήινους; Γεια σου μεγάλε οραματιστή!

ΑΧΕΡΩΝ 28 Ιουνίου 2012 στις 11:11:00 π.μ. EEST  

@Φερετζὲ
Θα αρχὶσω να πιστεὺεω στους ψεκασμοὺς,κρὶνοντας απὸ την περὶπτωσὴ σου.

Ανώνυμος 28 Ιουνίου 2012 στις 11:53:00 π.μ. EEST  

"Στον αντίποδα, αναγνώστης – υποστηρικτής της Χρυσής Αυγής που επικοινώνησε με την συντακτική ομάδα του SecNews μετά τη δημοσιοποίηση του θέματος, χαρακτηρίζει το συγκεκριμένο χτύπημα ως «οργανωμένο πολιτικό χτύπημα κάτω από την μέση ενόψει εκλογών από κέντρα και παράκεντρα εξουσίας που τρέμουν την ξαφνική άνοδο της Χρυσής Αυγής στην εξουσία».

Δείτε το αναρτημένο βίντεο όπως κυκλοφορεί στο You tube:

Με την κίνησή τους αυτή οι Έλληνες υποστηρικτές των Anonymous επιδιώκουν μια δυναμική παρέμβαση στην πολιτική ζωή του τόπου εκφράζοντας την αντίθεσή τους για το κόμμα, ενώ το όνομα που έδωσαν στην επιχείρηση είναι το «#OpSunBurn». "
http://www.nooz.gr/tech/neo-minuma-anonymous-enantion-xrusis-augis

Οπως επίσης θα αναφερθούν για την επίσκεψη του γκρίζου λύκου στη Θράκη μας Μπαχτσελί(εθνικιστικό κόμμα με 10%-14% στη Τουρκία), όπως επίσης θα θίξουν τη κατασκευή των τεσσάρων πυρηνικών εργοστασίων που γίνονται τώρα στη Τουρκία-σε μια άκρως σεισμογενή περιοχή.... όπως θα πάρουν θέση για τη παράνομη κατοχή της Κύπρου απ τον Αττίλα(sic)..... Ελεος πιά με τα ζαρζαβατικά της εποχής!

Ανώνυμος 28 Ιουνίου 2012 στις 1:02:00 μ.μ. EEST  

Λοιπόν φίλτατοι, αφήστε στην άκρη "ανώνυμους" και μ...ς και διαβάστε στο σημερινό ΒΗΜΑ:

"«Η ταφή των νέων στην κόλαση του 475 τάγματος Διαβιβάσεων Μυτιλήνης»

Οι Διαβιβαστές στη Μυτιλήνη ζουν στο νέο Άουσβιτσ!!!! Έχουν 10 μέρες να βγούν "έξω", αυστηρός ο Διοικητής (σώπα ρε παιδιά), φωνές, αγγαρείες!! ΚΟΛΑΣΗ!!! ενώ η Διοίκηση του νησιού ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ και ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΕ!!!

ΠΑΠΑΣΤΑΘΗΗΗΗΗ!!! ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΡΕ!!!
Να δείτε τσογλάνια πορεία 80 ΧΛΜ, στις 27 Ιουλίου στην ΚΟΥΡΤΕΡΗ (βουνό της Μυτιλήνης) φορτωμένοι σαν μουλάρια!!! Πορεία μέχρι το αεροδρόμιο ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ και φωνάζοντας ΚΥΠΡΟ-ΚΥΠΡΟ Σ΄ΑΓΑΠΩ!!!
ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΙ ΟΛΗ ΤΗ ΝΥΧΤΑ και μέχρι στο πρωΐ στι θέσεις μάχης, γιατί ο κακός ο γείτονας δεν αστειεύεται!!

ΜΑΤΑΦΙΑ!! ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ;;; ΒΟΛΕΣ στο ΚΑΜΜΕΝΟ ΔΑΣΟΣ, με τη λάσπη ως το γόνατο!!! Σκοπιές, αγγαρείες και ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ!!
Αύριο αυτά "τα παιδιά" θα κάνουν οικογένειες;;;!!!Θα μπορέσουν να αναλάβουν ΕΥΘΥΝΕΣ;;; όταν δεν μπορούν, να ιδρώσουν ή να μείνουν έστω ΑΠΛΥΤΟΙ;;!! ή να "κακοπεράσουν;;;" Πλέναμε τα ρούχα στο κράνος!!! ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΤΗ ΜΑΝΑ ΜΑΣ ΟΥΤΕ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΓΙΑ ΜΠΑΝΙΟ ΚΑΙ Γ....!! και παραπονιούνται για 9 μήνες θητεία;;;!!! Άντε στον αγύριστο!!

Γιάννης
Υ.Γ. Φίλοι στο "εν κρυπτώ" συγνώμη για το βρίσιμο, αλλά δεν αντέχω τέτοιο ξεπεσμό!!!

Ανώνυμος 28 Ιουνίου 2012 στις 1:07:00 μ.μ. EEST  

Τι να σου κάνουν οι anonymous όταν έχεις τέτοιους...επώνυμους!!

Ευθύνες στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Δημήτρη Χριστόφια για τη μη επίλυση του κυπριακού προβλήματος επιρρίπτει ο Αλέξης Τσίπρας. Ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ και… παρ’ ολίγον πρωθυπουργός στις εθνικές εκλογές της 17ης Ιουνίου, σε συνέντευξή του στην τουρκική εφημερίδα Birgun, κατηγορεί τον Πρόεδρο Χριστόφια για επίδειξη αδιαλλαξίας στο Κυπριακό, υποστηρίζοντας ότι «δεν καταβάλλει προσπάθεια για μια λύση, που θα αυξήσει τον διάλογο μεταξύ των δύο κοινοτήτων που θα παραχθεί "για τους Κυπρίους από τους Κυπρίους"» (!).

Ανώνυμος 28 Ιουνίου 2012 στις 2:25:00 μ.μ. EEST  

Έχω "φορτώσει" με το δημοσίευμα της φυλλάδας, οπότε και για τον τσίπρα, ΜΙΑ είναι η απάντηση:
"ΤΟΝ ΚΑΚΟ ΤΟΥ ΤΟΝ ΚΑΙΡΌ!!!" ΤΟΣΑ ξέρει;;; και ΤΟΣΑ ΛΕΕΙ!!!
Άι σιχτίρ! παραπήρε φόρα και δεν καταλαβαίνει, τι γίνεται γύρω του!!
Άς αρχίσει τα διεθνιστικά και δείτε στις άλλες εκλογές!!

Γιάννης

Ανώνυμος 28 Ιουνίου 2012 στις 2:53:00 μ.μ. EEST  

Βλεπω πολυ κοσμο να ειρωνευτε την αναρτηση τοθ Εν Κρυπτω!!!!!! Δηλαδη οι επιθεσεις των Γερμανικων μεσσων ενημερωσης των οικων αξιολογησης και ολο αυτος ο χαλασμος ξαφνικα ταυτοχρονα ειναι τυχαιως !!!!!!!!! Εγω αυτο που ξερω ειναι οτι οταν οι ενοπλες δυναμεις θα εναλαβουν τον ελεγχο πολλοι ελληνοφωνοι θα παρουν των δρομο για το Γουδι !

Ανώνυμος 28 Ιουνίου 2012 στις 3:40:00 μ.μ. EEST  

@Γιάννη

Σιγά τα αίματα. Φρόντισε να κάνεις λογαριασμό ώστε να βλέπουμε ποιος είσαι στην αρχή του σχολίου και να μην κάνουμε τον κόπο να το διαβάσουμε.

@Εν Κρυπτώ

Σας σέβομαι αλλά κάποιοι από τους σχολιαστές καλύτερα να ενταχθούν σε ομάδες χούλιγκαν μπας και ηρεμήσουν.

Ανώνυμος 28 Ιουνίου 2012 στις 4:08:00 μ.μ. EEST  

10 χρονα παιδιά δεν μπορούν να κάνουν πολιτικές αναλύσεις όπως οι Anonymous. Οι anonymous είναι δούρειος ίππος της Νέας Τάξης προκειμένουν να περνούν τα μηνύματα που θέλουν δήθεν ως επαναστάτες και φυσικά να φακελώσουν τους πραγματικούς hackers. Έτσι την πάτησαν και τα πιτσιρίκια της GHS απο ότι λέγεται. Φυσικά η GHS, παρα το ότι είχε τεράστιες επιτυχίες δεν προβαλόταν απο τα καθεστωτικά μέσα, αντίθετα με τους anonymous. Επίσης η GHS είχε πατριωτικό λόγο σε αντίθεση με τους νεοταξίτες "αντιεξουσιαστές" Anonymous....

Ανώνυμος 29 Ιουνίου 2012 στις 9:53:00 π.μ. EEST  

@28 Ιουνίου 2012 2:53:00 μ.μ. EEST
Και δεν μου λες, όταν οι ένοπλες δυνάμεις αναλάβουν και τελειώσουν με τα του Γουδιου, πως θα μας βγάλουν από την κρίση;
Μήπως οι αξιωματικοί (συνταγματάρχες αν προτιμάς) που θα αναλάβουν θα είναι και πεφωτισμένοι οικονομολόγοι;

Ανώνυμος 29 Ιουνίου 2012 στις 10:18:00 π.μ. EEST  

Φίλε Ανώνυμε 28 Ιουνίου 2012 3:40:00 μ.μ.

Κατ΄αρχάς γράφω για μένα. Είμαι της παλιάς σχολής και "λογαριασμούς" και τα ρέστα δεν τα "κατέχω" για να κάνω κάτι τέτοιο που ζητάς! Είμαι Αθηναίος διαμένοντας στη Θεσσαλονίκη εδώ και 6 χρόνια, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Έχω μεγαλώσει και σπουδάσει από το Δημοτικό μέχρι το Πανεπιστήμιο, στα χρόνια που ΥΠΗΡΧΕ σεβασμός στους δασκάλους και τους καθηγητές και το σημαντικότερο ΑΓΑΠΗ για την ΠΑΤΡΙΔΑ, την οποία είμαι ΕΥΤΥΧΗΣ να δηλώσω ότι την έχω ΕΜΦΥΣΗΣΕΙ και στα παιδιά μου! Ένα είναι το σίγουρο! Δεν γαλουχήθηκα με τη σημερινή ΔΙΑΛΥΣΗ των ΠΑΝΤΩΝ!! Ούτε είμαι κανένας πεμπτοφαλαγγίτης, αν αυτό εννοείς, για να μπείς στο κόπο, να διαβάζεις τα σχόλια μου!!! Κανένας δεν στο επιβάλει!!

Όσον αφορά στο " Σιγά τα αίματα", λόγω του σχολίου μου για το άρθρο της φυλλάδας, δεν είναι δυνατόν να μην έχεις συνειδητοποιήσει, ότι ΑΡΓΑ αλλά ΣΤΑΘΕΡΑ έχουν δημιουργήσει στη χώρα μας μια κοινωνία "ΛΑΠΑΔΩΝ"!! Να μην κουραστούμε, να πληρώνομαστε ΑΔΡΑ!!, να είναι ΟΛΑ όσο το δυνατόν στα "ΜΕΤΡΑ ΜΑΣ", να διοριστούμε στο δημόσιο και μάλιστα ΔΙΠΛΑ στο σπίτι μας!!(έχω ιδία εμπειρία από προκήρυξη μόνιμου προσωπικού για το ΥΠΕΘΑ!), να κάνουμε τη θητεία μας "αραχτοί και light", να κάνουμε οικογένεια και να προτιμάμε να ζούμε από τη σύνταξη των γονιών μας, γιατί Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΑΒΙΑ!! και πάει λέγοντας!!!
Και ένα τελευταίο. Το "εν κρυπτώ" θα κρίνει τα γραφόμενα του καθενός για δημοσίευση, ενώ οι ομάδες χούλιγκανς βρίσκονται στους χώρους του "άρρωστου" ποδοσφαίρου και της "αρρωστημένης" πολιτικής και σίγουρα η παρότρυνση σου να μας εντάξουν σ΄αυτές (αν αυτό εννοείς) για να ηρεμήσουμε, δεν είναι δουλειά της ομάδας του "εν κρυπτώ"!
Όταν έρθει η ώρα θα ενταχθούμε ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ!!

Γιάννης

Ανώνυμος 29 Ιουνίου 2012 στις 4:16:00 μ.μ. EEST  

@28 Ιουνίου 2012 2:53:00 μ.μ. EEST

Επειδη ακομα κοιμασαι θα προσπαθησω να σε ξυπνησω , αν και η λοβοτομη δεν θεραπευεται ! Οι Αμερικανοι και οι Αγγλοι αποφασισαν οτι το Ευρω ειναι προβλημα !!!!!!!!!! Το μονο που κανει ειναι να ενισχυει την Γερμανια !!! Ειχαν 2 Π.Πολεμους !!!!! Ελπιζω εσυ να μην το ξεχασες ???? Η αποφαση εχει παρθει εδω και πολυ καιρο !!!!! Ακριβως οταν διαφορες χωρες λεγαν να αντικαταστησουν το δολαριο με το ευρω σαν αποταμιευτικο νομισμα !!!!!!! Θα αφησουν οι Αμερικανοι τους Γερμανους με ενα αποταμιευτικο νομισμα και παντοδυναμια στην Ευρωπη ???????? ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ !!!!!!!!!!!!!! Ξαφνικα ερχεται ο μεγαλος ηγετης GEORGE MINEIKO JEFRY PAPANDREOY και αποτελιωνει οτι εχει ξεκινησει το συστημα που υπαρχει και στην ΝΔ . Η χωρα θυσιαστηκε για χτυπηθει το Ευρω !!!!!!! Η πορεια της χωρας δεν εχει επιστροφη !!!!!!!!! Η οικονομια εχει καταστραφει σε τετοιο βαθμο που μονο η εξοδος εχει απομεινει ! Οποιαδηποτε προσπαθεια παραμονης στο Ευρω ειναι ματαιη !!!!!! Αληθεια γιατι η Μερκελ μας τημωρει τοσο πολυ ???????????????/ Δεν το καταλαβες εεεεεεεεεε !!!! ΛΟΒΟΤΟΜΗ ! ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ !!!!!!!!!!!! ΟΙ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΞΕΡΟΥΝ !!!!!!!!! Και κυριως ξερουν οτι η χωρα οδηγηθεικε εδω χωρις κανενα ανταλαγμα και χωρις καμια εγκυηση για την ασφαλεια της !!!!!!!!! Για αυτο οταν θα αναλαβουν τον ελεγχο αφου ολα θα εχουν κατστραφει (εξοδος) ο κοσμος δεν θα εχει να φαει ,ρευμα δεν θα υπαρχει ,τοτε για παραδειγματισμο ολοι αυτοι οι κυριοι πολιτικοι και οι αλλοι αυτοι στις στοες που αποφασισαν για την χωρα θα πρεπει να οδηγηθουν στο Γουδι !!!!!!!! ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟΤΕ Η ΧΩΡΑ ΘΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑΣΤΕΙ !!!!!!!!!! Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΣ ΑΝΛΑΒΕΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΠΟΛΥ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ !!!!!!!!!!!!!!


ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΗ ΛΟΒΟΤΟΜΗΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
“Κι αν είναι κ’ έρθουνε χρόνια δίσεχτα, πέσουν καιροί οργισμένοι, κι όσα πουλιά μισέψουνε σκιασμένα, κι όσα δέντρα, για τίποτ’ άλλο δε φελάν παρά για μετερίζια, μη φοβηθείς το χαλασμό.

Φωτιά! Τσεκούρι! Τράβα!, ξεσπέρμεψέ το, χέρσωσε το περιβόλι, κόφτο, και χτίσε κάστρο απάνω του και ταμπουρώσου μέσα, για πάλεμα, για μάτωμα, για την καινούργια γέννα, π’ όλο την περιμένουμε κι όλο κινάει για νάρθει, κι’ όλο συντρίμμι χάνεται στο γύρισμα των κύκλων!..

Φτάνει μια ιδέα να στο πει, μια ιδέα να στο προστάξει,κορώνα ιδέα , ιδέα σπαθί, που θα είναι απάνου απ’ όλα!"

Κωστής Παλαμάς
«Όσοι το χάλκεον χέρι βαρύ του φόβου αισθάνονται,ζυγόν δουλείας ας έχωσι·

θέλει αρετήν και τόλμην η ελευθερία»


Α.Κάλβος
«Τι θα πει ραγιάς; Ραγιάς είναι εκείνος που τρέμει από τον φόβο τον Τούρκο, που είναι σκλάβος του φόβου του, που θέλει να ζήσει όπως και να είναι. Που κάνει τον ψόφιο κοριό για να μην τον πατήσει κάποιος. Την ραγιαδοσύνη του την ονομάζει αναγκαία φρονιμάδα».

Ίωνας Δραγούμης

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP