Βάπτιση από την 384 ΜΕΔ

Τρίτη 26 Ιουνίου 2012

Την Κυριακή, 24 Iουνίου 2012, στον Ιερό Ναό της Χρυσοπηγής της νήσου Σίφνου, πραγματοποιήθηκε η βάπτιση του νεαρού Θεοφύλακτου - Ερμή Καλόγηρου, ο οποίος γεννήθηκε σε ελικόπτερο Super Puma της 112 ΠΜ/384 ΜΕΔ, κατά τη διάρκεια της αεροδιακομιδής της μητέρας του, την 8η Μαρτίου 2012.

Νονός είναι ο κυβερνήτης του ελικοπτέρου Σμηναγός (Ι) Θεόδωρος Χαμηλός και μαζί με τον Μηχανικό του ελικοπτέρου εκείνης της ημέρας, Ανθυποσμηναγό Άκη Κασσίμη ευχήθηκαν εκ μέρους των στελεχών της 384 ΜΕΔ και της Μοίρας Συντήρησης, ότι καλύτερο στο μικρό. Στην τελετή παραβρέθηκε ο Δήμαρχος του νησιού Ανδρέας Μπαμπούνης.




5 σχόλια:

Ανώνυμος 27 Ιουνίου 2012 στις 9:12:00 π.μ. EEST  

Δεν χρειαζετε ν'αποδειξη τιποτα ο σπορος ΕΙΝΑΙ ιπταμενος απ'το πρωτο δευτερολεπτο της ζωης του.Θα ξανακουσουμε γι'αυτον σε κανα 20ρια χρονια νεαρο χειριστη πια.Ευχες για υγεια και ευτυχια στην οικογενεια του.Συγχαρητηρια στο πληρωμα του ελικοπτερου. Γιαννης Τσιπος.

Ανώνυμος 27 Ιουνίου 2012 στις 10:09:00 π.μ. EEST  

Γερός, τυχερός και ευτυχισμένος.

Ανώνυμος 27 Ιουνίου 2012 στις 11:13:00 π.μ. EEST  

Αντε και σε 20 χρόνια με το καλό να πετάει στο Αιγαίο!!!

Ανώνυμος 27 Ιουνίου 2012 στις 11:34:00 π.μ. EEST  

Δεν το αποκλείω πως αυτό το παιδί μία μέρα θα γίνει πιλότος και θα πετάξει και με ελικόπτερα έρευνας-διάσωσης.

Alexandros 27 Ιουνίου 2012 στις 12:58:00 μ.μ. EEST  

Πραγματικός Ίκαρος, Να Ζήσει και να είναι πάντα ευτυχισμένος και καλός άνθρωπος!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
“Κι αν είναι κ’ έρθουνε χρόνια δίσεχτα, πέσουν καιροί οργισμένοι, κι όσα πουλιά μισέψουνε σκιασμένα, κι όσα δέντρα, για τίποτ’ άλλο δε φελάν παρά για μετερίζια, μη φοβηθείς το χαλασμό.

Φωτιά! Τσεκούρι! Τράβα!, ξεσπέρμεψέ το, χέρσωσε το περιβόλι, κόφτο, και χτίσε κάστρο απάνω του και ταμπουρώσου μέσα, για πάλεμα, για μάτωμα, για την καινούργια γέννα, π’ όλο την περιμένουμε κι όλο κινάει για νάρθει, κι’ όλο συντρίμμι χάνεται στο γύρισμα των κύκλων!..

Φτάνει μια ιδέα να στο πει, μια ιδέα να στο προστάξει,κορώνα ιδέα , ιδέα σπαθί, που θα είναι απάνου απ’ όλα!"

Κωστής Παλαμάς
«Όσοι το χάλκεον χέρι βαρύ του φόβου αισθάνονται,ζυγόν δουλείας ας έχωσι·

θέλει αρετήν και τόλμην η ελευθερία»


Α.Κάλβος
«Τι θα πει ραγιάς; Ραγιάς είναι εκείνος που τρέμει από τον φόβο τον Τούρκο, που είναι σκλάβος του φόβου του, που θέλει να ζήσει όπως και να είναι. Που κάνει τον ψόφιο κοριό για να μην τον πατήσει κάποιος. Την ραγιαδοσύνη του την ονομάζει αναγκαία φρονιμάδα».

Ίωνας Δραγούμης

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP