Στην φόρα λίστες προσωπικού της Ταξιαρχίας Καταδρομών Bolu

Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012

Επανήλθε στις επιθέσεις του εναντίον τουρκικών κρατικών στόχων το γρούπ χακερ Redhack. Στην τελευταία κυβερνοεπίθεση τους οι Τούρκοι χάκερς κατάφεραν να υποκλέψουν μέρος λίστας προσωπικού της 2ης Ταξιαρχίας Καταδρομών του Τουρκικού Στρατού, η οποία στρατοπεδεύει στο Βιθύνιο (Bolu).

Στην λίστα που ανέβασαν στο Google Docs, περιλαμβάνονται ονόματα 296 αξιωματικών,υπαξιωματικών και συνοδευτικές πληροφορίες όπως ημερομηνίες γεννήσεως, ημερομηνίες ανάληψης υπηρεσίας, βαθμό, και ειδικότητα.. (ελεύθεροι σκοπευτές, νοσοκόμοι, καταστροφείς κτλ κτλ) Την εν λόγω λίστα μπορείτε να δείτε κάνοντας κλικ ΕΔΩ. Στην ανακοίνωση τους οι χάκερς τονίζουν ότι δεν έχουν σκοπό να θέσουν σε κίνδυνο το στρατιωτικό προσωπικό καθώς -κατά δήλωση τους- τα στοιχεία αυτά είναι γνωστά σε ξένες μυστικές υπηρεσίες και στο κίνημα Γκιουλέν. Η ομάδα Redhack με μήνυμα στο twitter άσκησε σκληρή κριτική στις Τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις, υποστηρίζοντας ότι εξυπηρετούν τα αμερικανικά συμφέροντα και όχι τον Τουρκικό λαό. Ως αφορμή για την κυβερνοεπίθεση αναφέρεται η άρνηση του στρατεύματος να δώσει περισσότερα δικαιώματα στους Τούρκους ΔΕΑ και η άρνηση της αμερικανικής ανάμειξης στην σφαγή του Uludere.

Η 2η Ταξιαρχία Καταδρομών συμμετέχει στον αντιαντάρτικο αγώνα που διεξάγει το Τουρκικό επιτελείο στο Κουρδιστάν και σε περίπτωση ένοπλης αντιπαράθεσης με τον ΕΣ αναμένεται να αναλάβει σημαντικό ρόλο στον χώρο ευθύνης της ΑΣΔΕΝ. Ως αποτέλεσμα της ενεργού εμπλοκής της ταξιαρχίας στις επιχειρήσεις στο Κουρδιστάν, μετά την περσινή επίθεση ανταρτών στην Κασταμονή ελήφθησαν έκτακτα μέτρα ασφαλείας, κλείνοντας προσωρινά την εθνική οδό D-100 που περνά έξω από την έδρα της, το στρατόπεδο "Στρατηγός Esref Bitlis" ( πρώην διοικητής της μονάδος, ο οποίος διετέλεσε αργότερα και διοικητής των κατοχικών δυνάμεων στην Κύπρο).



Η 2η ΤΞ ΚΔ επανδρώνεται αμιγώς από επαγγελματίες: Στις πέντε ταξιαρχίες καταδρομών του τουρκικού στρατού ( 5η ΤΞ Καταδρομών-Χακαρι, η οποία και σηκώνει το μεγαλύτερο βάρος της αντιμετώπισης των Κούρδων ανταρτών, ΤΞ Αλεξιπτωτιστών -Καισάρεια, 2η ΤΞ Καταδρομών-Βιθύνιο, 3η ΤΞ Καταδρομών-Σιίρτ, 4η TΞ Καταδρομών-Τουντσελί, ΤΞ Καταδρομών της στρατοχωροφυλακής) από τα μέσα του 2008 σταμάτησαν να υπηρετούν δόκιμοι αξιωματικοί και από τις αρχές του 2010 κανένας στρατεύσιμος δεν καλείται σε αυτές, καθώς υπηρετούν μονάχα αξιωματικοί,υπαξιωματικοί , μόνιμοι λοχίες και οι νέοι επαγγελματίες καταδρομείς.

20 σχόλια:

Ανώνυμος 13 Ιουνίου 2012 στις 1:54:00 μ.μ. EEST  

Λεβεντιά! ζαλίστηκα!!!
Ταξιαρχίες, ταξιαρχίες,...
πόσοι στο διάολο είναι όλοι αυτοί;;;!!!

Ανώνυμος 13 Ιουνίου 2012 στις 2:15:00 μ.μ. EEST  

Ζαλίστηκες ε;

αυτά να τα βλέπουν ο Μπαλάφας και υπόλοιποι τζογαδόροι..

NF 13 Ιουνίου 2012 στις 3:17:00 μ.μ. EEST  

Να σημειωθει οτι οι ανωτερω μοναδες δεν περιλαμβανουν ολες τις Ειδικες Δυναμεις της Τουρκιας. Υπαρχει και η Ταξιαρχια Πεζοναυτων του Ναυτικου.
Υπαρχουν και αλλες μικροτερες, αλλα ακομα πιο επιλεκτες μοναδες. Οι SAT του Ναυτικου, αλλα και οι Bordo Bereli, που υπαγονται απευθειας στο τουρκικο ΓΕΕΘΑ.
Συνολικα οι Τουρκοι θα πρεπει να διαθετουν τουλαχιστον 15.000 καταδρομεις, μπορει και πανω απο 20,000.

enkripto 13 Ιουνίου 2012 στις 3:24:00 μ.μ. EEST  

Ζαλίστηκες ανωνυμε φίλε;

Άραγε η κ.Δούρου ως...αναλύτρια εκει στο ΙΑΑ, αυτα τα πράγματα δεν τα έμαθε; Γιατί δεν ενημέρωσε τον ομοιδεάτη της κ.Μπαλάφα που θέλει να "το ρισκάρει" με το Γενικό Επιτελείο των απέναντι;

TED 13 Ιουνίου 2012 στις 3:44:00 μ.μ. EEST  

Πρέπει ΧΘΕΣ να γίνουν συστάσεις σε κάθε 1ο Γραφείο κάθε μονάδας / Σχηματισμού / Επιτελείου για το χειρισμό των δικών μας δεδομένων.

Αυτό που έγινε στην Τουρκία πρέπει να γίνει αδύνατο να γίνει σ'εμάς.

Κάποια στοιχειώδη μέτρα ασφαλείας είναι απλά να ληθφούν: οι βάσεις δεδομένων πρέπει να είναι ΑΠΟΚΟΜΜΕΝΕΣ από διαδίκτυο (θεωρητικά είναι) και εσωττερικά δίκτυα αλλά να είναι και ΠΑΟΛΥΤΩΣ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ (με χρέωση ατομικών κωδικών) η πρόσβαση σε αυτές μέσω εξωτερικών μέσων αποθήκευσης (στικάκια USB, εξωτερικοί σκληροί δίσκοι κλπ.).

Όταν υπηρετούσα στο ΠΖ (μεταξύ άλλων σε 1ο Γραφείο ΜΚΤΕ της ΑΣΔΕΝ) μας είχαν κάνει κάποιους ελέγχους και δή αιφνιδιαστικούς στα κομπιούτερ που χρησιμοποιούσαμε. Αυτοί οι έλεχγοι πρέπει σήμερα να εντατικοποιηθούν. Δεν κοστίζει τίποτα και είναι ζωτικής σημασίας.

Ανώνυμος 13 Ιουνίου 2012 στις 3:50:00 μ.μ. EEST  

Αγαπητοί φίλοι, ΣΥΝΗΛΘΑ!
Μετά το πρώτο ΣΟΚ, των προαναφερθεισών τουρκικών δυνάμεων, αναλογίστηκα και τα πρόσφατα δημοσιεύματα για τα πυραυλικά συστήματα της γείτονος, την πληθώρα συγχρόνων α/φ, αρμάτων μάχης και άλλων οπλικών συστημάτων--που δεν γνωρίζω-- και οπωσδήποτε με τα 80 εκατ. πληθυσμού, είναι ηλίου φαεινότερον, ότι "εκ του ασφαλούς" ονειρεύονται και μιλάνε δια στόματος νταβούτογλου για την ανασύσταση της οθωμανικής αυτοκρατορίας!!!
Νομίζω όμως ότι περισσότερο από βλακεία ή "πολιτικό ελιγμό" ο κάθε μπαλάφας μιλάει για ρίσκα!
Λέγοντας "πολιτικό ελιγμό", εννοώ ότι ο τσίπρας θέλει μορατόριουμ στους εξοπλισμούς, για να διαθέσει χρήμα για την ανάπτυξη του τόπου. Όταν όμως ο κακός γείτονας συνεχίζει τις απειλές, δεν μπορεί να μη συνεχίσει και αυτός την ίδια τακτική (δηλ. εξοπλιστικά προγράμματα). Και όταν του ζητήσουν εξηγήσεις, για το οτι, άλλα έλεγες προεκλογικά και άλλα πράττεις!!, να μπορεί να απαντήσει: ναι μεν, αλλά! Ήθελα να δώσω λεφτά για το λαό και όχι για κανόνια, δυστυχώς εκ των πραγμάτων δεν μπορούμε να αφήσουμε τη χώρα απροστάτευτη! ήδη σήμερα διαβάζω ότι ΟΥΔΕΠΟΤΕ είπε για την Ελλάδα ΕΚΤΟΣ ευρώ! αλλά ΜΕΣΑ στο ευρώ με καλυτέρευση των συμφωνηθέντων!

Ανώνυμος 13 Ιουνίου 2012 στις 5:12:00 μ.μ. EEST  

Οι τούρκοι έχουν 7 ταξιαρχίες με μόνιμους ειδικών επιχειρήσεων ή καλύτερα ελαφρού πεζικού με ειδίκευση στον ορεινό, αερομεταφερόμενο και αμφίβιο αγώνα.
5 του στρατού - η μία αλεξιπτωτιστών, 1 του ναυτικού πεζοναυτών και 1 της τζαντάρμα αεροκίνητη.
Έχουν 4 τάγματα πεζικού με 120% επάνδρωση, 1 μοίρα πυροβολικού με 4 πχιες η κάθε μία χώρια την λοιπή υποστήριξη (Υπάρχει επίσης και η αεροκίνητη απλή 19η πεζικού για 20 κύμα στα νησιά η οποία μαζί με κάτι εφεδρικές πεζικού που θα έρθουν με αβακ έχουν αποστολή το σκούπισμα). ΧΩΡΙΑ οι εφεδρείες που θα είναι έξτρα ταξιαρχίες απο την αρχή ή τάγματα αναπληρώσεων απωλειών.

Πάμε και στις δυνάμεις ειδικών επιχειρήσεων: τα μπορντώ μπερέ στο ΓΕΕΘΑ στα πρότυπα των SAS, τα ουκ τους στο ναυτικό (2 μονάδες, μια άμυνας μια επίθεσης), τάγματα για διάφορες βρομοδουλειές στην τζαντάρμα και οι κλασικές μονάδες ειδικού πολέμου στην μιτ.

Κοντά όλοι μαζί στις 40,000 - χωρίς όπως είπα να βάλουμε τις εφεδρείες.

Το καλό με αυτές - για τους τούρκους φυσικά - είναι η μικρή συμμετοχή κούρδων και λοιπών μειονοτήτων.

Πιο επικύνδινη για μένα η ταξεδ της τζαντάρμα γιατί κάνει και άλλα καθήκοντα πχ μεταφορά ναρκωτικών και έχει πολύ καλό trigger finger.

μηδενιστής

Ανώνυμος 13 Ιουνίου 2012 στις 6:03:00 μ.μ. EEST  

ΛΕΒΕΝΤΕΣ ΜΟΥ...ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ Η ΚΑΛΗ...ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ....
ΤΕΟ ΧΑΛΙΜ
ΕΦΕΔΡΟΣ Λ/ΓΟΣ ΠΖ (ΚΔ)

Ανώνυμος 14 Ιουνίου 2012 στις 12:00:00 π.μ. EEST  

Ρε δε πα να έχουν άλλους τόσους, είναι νεκροί, απλά δεν τους το έχουμε πει ακόμα. Θα τα πούμε μια και καλή με τον προαιώνιο εχθρό του γένους σύντομα…

ΣΤΡ (ΤΘ)

Ανώνυμος 14 Ιουνίου 2012 στις 10:31:00 π.μ. EEST  

@14 Ιουνίου 2012 12:00:00 π.μ. EEST

ο μόνος προαιώνιος εχθρός των ελλήνων είναι έλληνες προδότες.

μηδενιστής

ΥΓ εν κρύπτω ωραίο θεματάκι είναι η επίθεση της 31μκ στο στρατόπεδο καταδρομών στον αγ. ιλαρίωνα. (ελπίζω να θυμάμαι καλά την μοίρα)

Gor 14 Ιουνίου 2012 στις 11:38:00 π.μ. EEST  

..ακριβως..τα ανθρωποειδη προδοτακια πρεπει να φοβομαστε ΠΟΛΥ περισσοτερο απο τη [σκατο]γειτονια!

Ανώνυμος 14 Ιουνίου 2012 στις 12:29:00 μ.μ. EEST  

@ μηδενιστής 14/6 10:31:00 πμ

Αγαπητέ φίλε, από το βιβλίο του Κύπριου συγγραφέα Διονυσίου Καρδιανού με τίτλο: Ο ΑΤΤΙΛΑΣ ΠΛΗΤΤΕΙ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ, στη σελ΄.91 διαβάζουμε την αφήγηση του δικηγόρου Γιώργου Κάϊζερ: "Όλο το βράδυ του Σαββάτου και της Κυριακής οι μάχες εμαίνοντο στον Άγιο Ιλαρίωνα και στην κορφή Άσπρη Μούτη...Το βράδυ του Σαββάτου, από τραυματίες πληροφορηθήκαμε ότι ο διοικητής της 3ης Μοίρας Καταδρομών, Ταγματάρχης Γεώργιος Κατσάνης, έπεσε μαχόμενος ηρωϊκά, όχι πολύ μακριά από το φρούριο του Αγίου Ιλαρίωνα! Νομίζω ότι είναι γνωστή η ιστορία του θανάτου του ΗΡΩΑ ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗ. Πριν εκδηλωθεί Ελληνική επίθεση, μέσα σε πυκνό σκοτάδι, κάποιος φώναξε: από δώ κύριε Κατσάνη! και μόλις ο ΉΡΩΑΣ σηκώθηκε του έρριξαν "μπαμπέσικα". Μέχρι ΣΗΜΕΡΑ κανείς δεν γνωρίζει, αν φώναξε "Έλληνας" ή τούρκος!!
Σας γνωρίζω δε ότι προς ΤΙΜΗ του κου Κατσάνη το κλειστό γυμναστήριο του Ηρακλή στη Θεσ/κη ονομάζεται ΚΑΤΣΑΝΕΙΟ, καθότι υπήρξε και αθλητής του Ηρακλή!!

Γιάννης

HBS 14 Ιουνίου 2012 στις 1:13:00 μ.μ. EEST  

Οι πληροφορίες του μηδενιστή (;)) είναι πολύ χρήσιμες και ακριβείς. Για να αποφύγουμε τον κίνδυνο να θρέψουμε αυτοβούλως την τουρκική προπαγανδιστική μηχανή ας αναρωτηθούμε σχετικά με την αποτελεσματικότητα όλων αυτών των "ράμπο".
Πριν από 25 χρόνια η Τουρκία ξεκίνησε την ανάπτυξη του "ειδικού πολέμου" σε ολόκληρο το τουρκικό Κουρδιστάν. Με αυτόν τον όρο περιέγραφε ένα είδος μικρών αστραπιαίων ειδικών επιχειρήσεων που σκοπό είχαν την εκκαθάριση των ηγετών του Ρ.Κ.Κ. Μέχρι και την μονομερή κατάπαυση του πυρός του '95 τα αποτελέσματα αυτής της επιχείρησης ήταν ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ. Μετά την κατάδοση του Οτζαλάν και την επανέναρξη των εχθροπραξιών το δόγμα του "ειδικού πολέμου" (που αποδείχτηκε ανεπαρκές) άλλαξε και το παιχνίδι χόντρυνε αποκτώντας περισσότερο μαζικούς και συμβατικούς όρους με την χρήση μεγάλων μονάδων του στρατού και της στρατοφυλακής όσο και αεροαποβατικών μονάδων και ομάδων ειδικών επιχειρήσεων. Για να φτάσουμε στις 4 Ιούλη του 2003 όπου μια ομάδα (3 αξιωματικοί και 8 κομμάντος)των Βordo Bereli (πλέον επίλεκτη μονάδα της τουρκικής Διοίκησης Ειδικών Δυνάμεων) διείσδυσε στην περιοχή της Σουλεϋμανιγιέ προκειμένου να προετοιμάσει την δολοφονία του στρατιωτικού ηγέτη του ΡΚΚ, Τζεμίλ Μπαγίκ (Cemil Bayik) και του Κούρδου εκλεγμένου διοικητή της πόλης Κιρκούκ (Kirkuk), Αμπντουλ Ραχμάν Μουσταφά (Abdul Rahman Mustafa). Το αποτελέσμα της επιχείρησης το ξέρουμε όλοι θαρρώ...
Θα πει κάποιος, "κάτσε ρε μεγάλε, και που ξέρεις εσύ αν οι τουρκικές ειδικές δυνάμεις δεν είχαν επιτυχίες τόσα χρόνια; Όλα δημοσιοποιούνται;". Η απάντηση είναι προφανής: η προπαγανδιστική μηχανή των τούρκων δεν αφήνει να πέσει ΤΙΠΟΤΑ κάτω. Εδώ, η "εκδρομή" της "ομάδας Καρντακ" στα Ίμια κόντεψε να γίνει ταινία.
Και μια που είπα ταινία εξίσου μεγάλο ενδιαφέρον θα είχε και μια ταινία αφιερωμένη σε αυτήν την περίφημη ομάδα και στο τι απέγιναν τα μέλη της...

Ανώνυμος 14 Ιουνίου 2012 στις 1:37:00 μ.μ. EEST  

@HBS
φίλε μου τα πράγματα άλλαξαν πάρα πολύ απο τότε που έγιναν επαγγελματικές. οποιαδήποτε προβλήματα και αν είχαν - απο την δικιά μας εμπειρία το 46-49 ο εμφύλιος ανταρτοπόλεμος δεν είναι ότι πιο εύκολο - τα έλυσαν. όπως ξανα είπα δεν υπάρχει κουρδικό κράτος όπως δεν υπήρξε ποτέ κομμουνιστική β. ελλάδα.

Οι αμερικάνοι έπιασαν μερικούς Μ.Μ. δεν μου λέει κάτι.
Εδώ μας ξεβράκωναν χρόοοοονννννιιιιιαααααα ολόκληρα με την vodafone.
Τους τούρκους τους έτσουξε λίγο γιατί είχαν μάθει να τους γυρνάμε τη πλάτη και να τους κατεβάζουμε τα παντελόνια και περίμεναν και οι αμερικάνοι να κάνουν το ίδιο.

Σχετικά με την ομάδα των ιμίων η όλη ιστορία είναι παπάτζα. Μέχρι πρόσφατα ο "νεκρός" διοικητής έκανε εμπόριο ναρκωτικών και τον έπιασαν πρόπερσυ αν δεν κάνω λάθος. Η ιστορία θα εφευρέθηκε απο κανα τρελάρα. Σου χω πει πώς ο εμθ αρχιλοχίας μου κέρδισε τους βιετκόγκ, έκανε 1000 ρίψεις και τέλειωσε 4 φορές τα ουκ και τα ετα;;;;; όσο και να γελάς τον άκουγα για 1 χρόνο σχεδόν...

οι αποτυχίες επίσης μαθαίνονται. θυμάσαι την επιδρομή σε φυλάκιο απο το πκκ πρόπερσι; 2 λόχοι τζαντάρμα, ε/π κόμπρα, φ16, πυροβολικό και οι κούρδοι απέναντι να τους βαράνε μισή μέσα πριν αποχωρίσουν ανενόχλητοι.

Οι τούρκοι απο τα ίμια και μετά έχουν ξεφύγει προς τα μπρος όσο και να το κρύβουμε και τα βουνά απο λεφτά που ρίχνουν δείχνουν να πιάνουν τόπο. παράδειγμα μετά την σφαλιάρα που περιέγραψα πριν γεμίσανε θερμικές κάμερες, ραντάρ εδάφους και UAV.


@Γιάννη
ευχαριστώ για τα στοιχεία! δεν πρέπει να λησμονούμε τους ήρωες.

μηδενιστής

Ανώνυμος 14 Ιουνίου 2012 στις 1:39:00 μ.μ. EEST  

@ HBS 14/6/2012 1:13:00 μ.μ.

Σχετικά με τα μέλη της "ομάδας Καρντακ", οι δημοσιογράφοι Κώστας Μπαξεβάνης και Κώστας Χαρδαβέλλας σε εκπομπές τους είχαν αναφέρει ότι ΟΛΗ η ομάς έχει αποδεκατιστεί!! Στρατιώτες της ομάδος σκοτώθηκαν όταν επέβεναν για άσκηση σε στρατ. ελικόπτερο που κατέπεσε στο Βόσπορο, αξιωματικός σκοτώθηκε σε τροχαίο, ενώ ο διοικητής τους μαχαιρώθηκε ανήμερα των γενεθλίων του στην πλατεία Ταξίμ της Κωνσταντινούπολης!!!
Αν όντως αυτό συμβαίνει, τι έκρυβαν και έπρεπε να σωπάσουν;;;!!! Πολλά έχουν ειπωθεί για την ΤΡΑΓΙΚΗ βραδυά των Ιμίων! όμως γιατί έπρεπε να "φύγουν" οι τούρκοι, ενώ είναι ΣΙΓΟΥΡΟΙ ότι και οι Έλληνες πρωταγωνιστές, κάποια στιγμή δεν θα μιλήσουν;;;!!!

Γιάννης

HBS 14 Ιουνίου 2012 στις 2:03:00 μ.μ. EEST  

Δεν αναφέρομαι στις μούφες του youtube αγαπητέ μου μηδενιστή, αυτά είναι για όσους μνημονεύουν στις προφητείες του γέροντα Παΐσιου (με υποτίμησες αλλά δεν μπορώ σου κρατήσω κακία). Αναφέρομαι στην πτώση του blackhawk στις 15 Φλεβάρη του '96 στο Ακσάζ. Είχε απογειωθεί από τη βάση του Μουγλά μεταφέροντας 11 μέλη της SAT. 5 πνίγηκαν και 9 τραυματίστηκαν σοβαρά. Στους επικήδειους είχε αποκαλυφθεί πως ήταν μέλη της ομάδας Καρντάκ.

Ποια ακριβώς προβλήματα έλυσαν? Δε βλέπω καμιά βελτίωση(Δεν υπάρχει κουρδικό κράτος; Δεν το νομίζω. Όσο υπάρχει ΝΕΡΟ...).
Έγινα επαγγελματικές, ναι. Έχουν συνδικαλιστεί κιόλας πλήρως και κάνουν και ομάδες στο facebook και στο Twitter...
Πώς να ΜΗΝ μαθεύονται ΚΑΙ οι αποτυχίες αγαπητέ μου φίλε; Είναι πολλά τα παπαγαλάκια κουρδικής καταγωγής μέσα ΚΑΙ σε αυτές τις μονάδες. Εδώ είναι στα ανώτατα στρατιωτικά κλιμάκια...

Ανώνυμος 14 Ιουνίου 2012 στις 3:44:00 μ.μ. EEST  

Παιδιά σχετικά με την ομάδα ξαναλέω μην το τραβάμε. Είναι τρελό να πιστεύουμε οτι τους έφαγαν ή τους φάγαμε. ατυχήματα συμβαίνουν παντού και μετά βγαίνουν φήμες. πχ όταν σκοτώθηκε ο πάτον άπαντες διέδιδαν οτι τον έφαγαν οι σοβιετικοί

φίλε HBS να με συγχωρείς αν νόμιζες οτι υποτίμησα. δεν ήταν σκοπός μου. Σχετικά με το κουρδιστάν παρακολουθώ και το ιστολόγιο του καλντερίδη. ενδιαφέροντα πράγματα αλλά δεν βλέπω τπτ που να μας ωφελεί πια.

φίλε Γιάννη τί είχαν να κρύψουν; οτι έριξαν το ε/π; 2 α/φ τους ρίξαμε στα 10 χρόνια το ήξεραν και οι πέτρες. αν έπεφτε το ΑΒ απο πυρά θα το είχαμε μάθει. τί άλλο να κρύψουν; οτι βούλιαξε η 8ΤΘΤ, οτι πήγαν στα ίμια απο την ξηρά με άσπρες βάρκες ή οτι η μισή ασδεν έτρεχε σαν το βέγγο ότι δεν είχαν μπαταρίες τα όυκ; δεν υπάρχει πια τπτ κρυφό...
πραγματικά δεν ξέρω γιατί έχει γίνει τόσος ντόρος. να θυμίσω κουβέντα εδω πριν λίγο καιρό για τον πιλότο που έριξε τον ηλιάκη όταν διασώθηκε απο το πλοίο. υπήρξαν μυν με λεπτομέρειες.

μηδενιστής

HBS 14 Ιουνίου 2012 στις 3:53:00 μ.μ. EEST  

Χαριτολογώντας το είπα αγαπητέ μου φίλε, το ξέρεις πως σε εκτιμώ. Θα τα πούμε κάποια άλλη στιγμή διεξοδικότερα γιατί τώρα καίγομαι (σχεδόν κυριολεκτικά).

Tenis 15 Ιουνίου 2012 στις 4:54:00 μ.μ. EEST  

Κύριοι!
Τι είναι μυστικό;
Οι Τούρκοι έχουν μεγάλο πρόβλημα γιατι πρώτα απ όλα το υπάρχον κάθετος έχει αποκεφαλισει απο μόνο του τον στρατο τους και στην θέση τους έχουν βάλει ένα είδος συνδικαλιστές του ΠΑΣΟΚ. σήμερα η Τουρκία ζει σε μια ζάλη γιατι ο κάθε ένας μπορει να λέει ελεύθερα εάν είναι Κούρδους η Αρμένιος.
Τ χρήμα που πέφτει μέσα στην Τουρκία δεν μπορει να τους κάνει εθνικιστές στον βαθμό που ήταν παλιότερα.
Οι τουρκικές οικογένειες έχουν τον φόβο για την ζωη και τα παιδια τους που με κόπο πλέον σπουδάζουν σε ιδιωτικά αλλα και δημόσια σχολεία.
Τα λεφτα τους έχουν κάνει σκλάβους όπως και ένα μεγάλο κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας.
Κανένας δεν θέλει τον πόλεμο και αυτο τους καθιστά ανισχυρους απέναντι μας που στην φάση που βρισκόμαστε σήμερα δεν παει άλλο ποιο κάτω.
Εάν δεν κάνουμε εμείς πρώτοι υποχώρηση οι Τούρκοι δεν μπορούν ούτε ένα μεσαίου μεγέθους νησί να καταλάβουν.
Ο φόβος σε αυτη την χώρα για τους Πέρσες (Ιράν) και του χριστιανούς Ρώσους τους έχει παγώσει.
Ενω η προπαγάνδα λειτουργεί τελικά άψογα σε αυτη την χώρα και περνάει και τα σύνορα μας απο τα πουλημενα ΜΜΕ δεν είναι αρκετή ώστε να κάμψει το ηθικο των ελλήνων.
Το σχέδιο είναι ξεκάθαρο, περιμένουν αυτο που θα γίνει (αναπόφευκτα) μετα τις εκλογές και μετα ξεκινάνε επιχειρήσεις κατα των ελλήνων.
Η Ελλάδα δεν θα αντιδράσει γιατι έτσι όπως έχουν καταντήσει την ηγεσία του Ε.Σ. δεν θα μπορει να αναλάβει τις αναμενόμενες θέσεις που ορίζει το σύνταγμα.
ΝΔ ΚΑΣΟΚ ΚΚΕ ΣΥΡΙΖΑ επιθυμούν την αναταραχή και την ανταρσία με μοναδικό σκοπο ο έλληνας να ξεχάσει το ξεπούλημα μέσω μνημονίου και συμβάσεων.
Η καταστάσεις θα γεννήσουν νέους Λεωνιδες σε τοπικές θερμοπυλες απο εγκλωβισμένα στρατεύματα.
Η άμυνα απαιτεί εγρήγορση και ευαισθησία εκ μέρος των πολιτικών και όχι αερολογίες όπως ανέφεραν κάποιοι για ρίσκο των ψυχών των ελλήνων στρατιωτών.
Η Ελλάδα μας χρειάζεται ενω εκείνους δεν μπορει να τους αντέξει άλλο.
Οι Ρώσοι και οι Ιρανοι περιμένουν τις εξελίξεις, δεν έχουν αλλα περιθώρια για αναμονή, μετα την Ελλάδα το Ιράν η ταυτόχρονα. Οι δυνάμεις που διεκδικούν την περιοχή είναι εκτός των ελληνικών αλλα και τουρκικών συμφερόντων.
Αυτόν τον πόλεμο τον περιμέναμε γιατι δεν μπορούσε να περάσει αλλιώς σε ξένα χέρια.
4 ξεκάθαρα εθνικές χώρες (Ελλάδα, Ρωσία, Ιράν, Τουρκία) κατέχουν το πλουσιότερο χωράφι πανω στον πλανήτη. Χωρίς αυτούς η παγκόσμια κυβέρνηση θα κάνει ένα περίπατο και μόνο στα υπόλοιπα κράτη της περιοχής.
Οι μουσουλμάνοι δεν μπορούν να σφάζονται έτσι απλα απο τους λευκούς και τους χριστιανούς σε όλες του στις παραλλαγές, θα αντιδράσουν και θα δημιουργήσουν κακο χαμό.
Η 5η φάλαγγα είναι σε αναμονή, έχει στρατοπεδευσει έξω απο τα σπίτια μας, δεν θα κουνηθεί πριν απο την εντολή ΤΖΙΧΑΤ των θρησκευτικών τους αρχηγών.
Το ΙΣΛΑΜ θα καλέσει τα παιδια του να κατακτήσουν την Ευρώπη με τρομοκρατία νέου τύπου, τα εργαλεία τα διαθέτουν, λείπει μόνο η διαταγή και η αυθόρμητη εκτέλεση της.
Καλο κουράγιο και πάντα μαχιμοι και ενωμένοι.

Ανώνυμος 15 Ιουνίου 2012 στις 8:57:00 μ.μ. EEST  

Αγαπητέ Tenis
Θα μου επιτρέψεις, να διαφωνήσω ΠΛΗΡΩΣ με το παρακάτω σκεπτικό του σχολίου σου:
"Η Ελλάδα δεν θα αντιδράσει γιατι έτσι όπως έχουν καταντήσει την ηγεσία του Ε.Σ. δεν θα μπορει να αναλάβει τις αναμενόμενες θέσεις που ορίζει το σύνταγμα" Είναι ΑΔΙΑΝΟΗΤΟΝ και ΠΟΤΕ δεν έχει συμβεί, να κινδυνεύει η Πατρίδα και η ηγεσία των Ε.Δ.να παρακολουθεί ως απλός θεατής!!!
Αν μη τι άλλο Αξκοι, Υπξκοί και Οπλίτες ΟΛΩΝ των Όπλων και των Σωμάτων σε ξηρά, αέρα και θάλασσα
έχουν δώσει ΙΕΡΟΤΑΤΟ ΟΡΚΟ και η ιστορία μας έχει ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ότι τον έχουν ΤΗΡΗΣΕΙ ακόμη και με την απώλεια της ζωής τους!!!
Συνεπώς, όχι ΠΑΝΙΚΟΣ!! ΠΙΣΤΗ στις ΑΞΙΟΜΑΧΕΣ Ε.Δ. και όχι στα ξεφτιλίκια του πάγκαλου "αυτοί είναι αργόμισθοι" και διάφορα άλλα παλαβά!!!

Γιάννης

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
“Κι αν είναι κ’ έρθουνε χρόνια δίσεχτα, πέσουν καιροί οργισμένοι, κι όσα πουλιά μισέψουνε σκιασμένα, κι όσα δέντρα, για τίποτ’ άλλο δε φελάν παρά για μετερίζια, μη φοβηθείς το χαλασμό.

Φωτιά! Τσεκούρι! Τράβα!, ξεσπέρμεψέ το, χέρσωσε το περιβόλι, κόφτο, και χτίσε κάστρο απάνω του και ταμπουρώσου μέσα, για πάλεμα, για μάτωμα, για την καινούργια γέννα, π’ όλο την περιμένουμε κι όλο κινάει για νάρθει, κι’ όλο συντρίμμι χάνεται στο γύρισμα των κύκλων!..

Φτάνει μια ιδέα να στο πει, μια ιδέα να στο προστάξει,κορώνα ιδέα , ιδέα σπαθί, που θα είναι απάνου απ’ όλα!"

Κωστής Παλαμάς
«Όσοι το χάλκεον χέρι βαρύ του φόβου αισθάνονται,ζυγόν δουλείας ας έχωσι·

θέλει αρετήν και τόλμην η ελευθερία»


Α.Κάλβος
«Τι θα πει ραγιάς; Ραγιάς είναι εκείνος που τρέμει από τον φόβο τον Τούρκο, που είναι σκλάβος του φόβου του, που θέλει να ζήσει όπως και να είναι. Που κάνει τον ψόφιο κοριό για να μην τον πατήσει κάποιος. Την ραγιαδοσύνη του την ονομάζει αναγκαία φρονιμάδα».

Ίωνας Δραγούμης

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP