H Φωτογραφία της εβδομάδας

Κυριακή 24 Ιουνίου 2012


Κουίζ: Ποιος είναι ο εικονιζόμενος κύριος και τι σχέση έχει με την Ελληνική Πολεμική Αεροπορία; Την απάντηση θα την βρείτε εδώ. Πρόκειται για τον πρώην πιλότο της ΤΗΚ Οσμάν Τσιτσεκλί, ο οποίος εργάζεται πλέον στην πολιτική αεροπορία (Τurk Ηava Υollari). Στις 8/6/1996 ο κ.Τσιτσεκλί "παραβίασε κατά λάθος" τον Ελληνικό Εθνικό Εναέριο χώρο στην περιοχή της Χίου, όπου και είχε μια ατυχή συνάντηση με Μ2000 της ΠΑ. Οι μαγκιές των Τούρκων ιπταμένων είχαν ως αποτέλεσμα των θάνατο του ενός και την βραχεία νοσηλεία του εικονιζόμενου Τσιτσεκλί στο νοσοκομείο της Χίου.

Η πρόσφατη κατάρριψη τουρκικού RF-4 ξύπνησε άσχημες μνήμες στον απόστρατο κ.Τσιτσεκλί, ο οποίος ένοιωσε την ανάγκη να βγει στα ΜΜΕ της χώρας του και να παραπονεθεί για την "μπρουτάλ" αντιμετώπιση του από τους Έλληνες ιπταμένους.

Θα πρέπει να τονίσουμε σε όλους τους τόνους πως "καουμποιλίκι" των Τούρκων χειριστών, επιβραβεύεται από το επίσημο Τουρκικό κράτος με κάθε ευκαιρία. Σε προχθεσινές του δηλώσεις ο Τούρκος υπουργός Εργασίας Φαρούκ Τσελίκ υποστήριξε πως "ακόμη και αν παραβιάσαμε τον Συριακό εναέριο χώρο η αντίδραση δεν θα έπρεπε να είναι η κατάρριψη. Το περιστατικό είναι απαράδεκτο. Η Τουρκία δεν θα μείνει σιωπηλή για πολύ, θα απαντήσει είτε στο διπλωματικό επίπεδο είτε αλλιώς". Προς το παρόν βέβαια οι τουρκικοί λεονταρισμοί έχουν αποδειχθεί κενό γράμμα.

16 σχόλια:

Ανώνυμος 24 Ιουνίου 2012 στις 12:42:00 μ.μ. EEST  

Έλα Οσμάν, θα κάνουμε μπανάαααναα

Ανώνυμος 24 Ιουνίου 2012 στις 12:45:00 μ.μ. EEST  

Μεγάλωσε το παλικάρι!! Τελικά Τούρκος είναι έτσι;

Ανώνυμος 24 Ιουνίου 2012 στις 12:57:00 μ.μ. EEST  

Τους μάτωσε η μυτούλα. Έτσι φέρονται σε τσάμπα μάγκες. Αυτή πρέπει να είναι η αντίδραση μας όποτε οι τούρκοι παραβιάζουν τα εναέρια και τα θαλάσσια σύνορα μας. Αν πάνε στον πάτο 5-10 μαχητικά και μερικές τουρκικές ακταιωροί, οι τούρκοι θα καταλάβουν ότι έχουν να κάνουν με σοβαρό κράτος. Όχι με χέστηδες και προσκυνημένους που εκμεταλλεύονται την κατάσταση για να βάζουν στις τσέπες τρελές μίζες, όπως ο Άκης και άλλοι. Την ίδια αντίδραση πρέπει να έχουμε και απέναντι στους λαθρομετανάστες. Αρκετά. Τα σύνορα πρέπει να γίνουν αδιαπέραστα και όποιος τα διαβεί χωρίς άδεια πρέπει να το πληρώνει με την ζωή του.

Ανώνυμος 24 Ιουνίου 2012 στις 1:32:00 μ.μ. EEST  

Αυτοί νομίζουν πως είναι καμία υπερδύναμη και θα κάνουν ότι θέλουν !!!!
Απλά ΜΠΟΥΦΟΙ είστε και τα τσαμπουκαλίκια δεν περνάνε!!!

Ανώνυμος 24 Ιουνίου 2012 στις 2:38:00 μ.μ. EEST  

@ 24 Ιουνίου 2012 12:45:00 μ.μ

Τούρκος, Ντονμές, Σαββαταίος, εκεί θα κολλήσουμε τώρα;

;-)

Ανώνυμος 24 Ιουνίου 2012 στις 2:40:00 μ.μ. EEST  

Οι άντρες δεν μυξοκλαίνε στα κανάλια Οσμάν μου. Αφού πήγαινες γυρεύοντας.

Ανώνυμος 24 Ιουνίου 2012 στις 4:37:00 μ.μ. EEST  

Ομορφάντρα μου!!!!
Τελικά είναι καλό να βάζεις κάτι για να γλυστράει (στο σάντουιτς εννοώ).
Έκανες κορμί κολώνα...

Ανώνυμος 24 Ιουνίου 2012 στις 5:00:00 μ.μ. EEST  

Ποιος είναι ο σερβιτόρος της φωτογραφίας; Έ, παιδί, πιάσε μια μακαρονάδα με μπόλικη σάλτσα!

Ανώνυμος 24 Ιουνίου 2012 στις 5:01:00 μ.μ. EEST  

asxoliste poly me tous anatolikous
KAI KALA KANETE
alla ksexasate ta dytika sas,MAS AFISATE STO ELEOS TWN KOSOBARWN
PROSOXH!
http://borioipirotika.blogspot.gr/2012/06/blog-post_9840.html

Ανώνυμος 24 Ιουνίου 2012 στις 11:51:00 μ.μ. EEST  

Αδερφέ ΔΕΝ σας ξεχνάμε, ούτε εμείς ούτε η Ελλάδα, μη κοιτάτε τα ξεπουλημένα που μας κυβερνούν και θέλουν να αφελληνίσουν ακόμη και εμάς μέσα στην ίδια μας την Πατρίδα, όλοι αυτοί δεν είναι η Ελλάδα, εμείς είμαστε. Μας ρωτούσαν οι Αξ/κοι μας τι σημαίνει το ΒΗΕ που γράφαμε πάνω στα Leopard και όταν τους λέγαμε Βόρειος Ήπειρος Ελληνική χαμογελούσαν με νόημα. Κρατήστε τον Ελληνισμό όρθιο....

ΣΤΡ (ΤΘ)

Ανώνυμος 25 Ιουνίου 2012 στις 9:07:00 π.μ. EEST  

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ:
http://www.youtube.com/watch?v=KzpRh6-OS0I

Ανώνυμος 25 Ιουνίου 2012 στις 12:50:00 μ.μ. EEST  

Το Kill mark στο M-2000. Στο βίντεο δείχνει και ένα άλλο Kill mark στο F-4 Phantom!

Ανώνυμος 25 Ιουνίου 2012 στις 1:54:00 μ.μ. EEST  

Στο f-4 δεν είναι kill mark,αλλά σήμα απο ανταλλαγές μοιρών του NATO.Κατα τα αλλά,τέλειο και το κοντινό πλάνο που φαίνεται το kill mark ,αλλά και το γενικό που δυστυχώς εχει καλυμμένο το s/n.....Ο επίτιμος και η ευχή του όλα τα λεφτά!!!!!

Ανώνυμος 25 Ιουνίου 2012 στις 1:55:00 μ.μ. EEST  

Στο f-4 δεν είναι kill mark,αλλά σήμα απο ανταλλαγές μοιρών του NATO.Κατα τα αλλά,τέλειο και το κοντινό πλάνο που φαίνεται το kill mark ,αλλά και το γενικό που δυστυχώς εχει καλυμμένο το s/n.....Ο επίτιμος και η ευχή του όλα τα λεφτά!!!!!

Ανώνυμος 25 Ιουνίου 2012 στις 3:33:00 μ.μ. EEST  

Ευχαριστω, δεν το ηξερα. Η τουρκικη σημαια ηταν στο ιδιο που ειχε και το Mehmetic Busters?

Ανώνυμος 25 Ιουνίου 2012 στις 4:04:00 μ.μ. EEST  

ειναι διαφορετικες περιπτωσεις.Το MEHMET BUSTERS αφορα γενικα τις αναχαιτησεις(κατι σαν μοιροσημο-ενας πιλοτος με επιθετο (...)ιγκρης νομιζω το ειχε βαψει και στο κρανος του), ενω το killmark αφορα την καταρριψη,ειναι διαφορετικα mirage.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
“Κι αν είναι κ’ έρθουνε χρόνια δίσεχτα, πέσουν καιροί οργισμένοι, κι όσα πουλιά μισέψουνε σκιασμένα, κι όσα δέντρα, για τίποτ’ άλλο δε φελάν παρά για μετερίζια, μη φοβηθείς το χαλασμό.

Φωτιά! Τσεκούρι! Τράβα!, ξεσπέρμεψέ το, χέρσωσε το περιβόλι, κόφτο, και χτίσε κάστρο απάνω του και ταμπουρώσου μέσα, για πάλεμα, για μάτωμα, για την καινούργια γέννα, π’ όλο την περιμένουμε κι όλο κινάει για νάρθει, κι’ όλο συντρίμμι χάνεται στο γύρισμα των κύκλων!..

Φτάνει μια ιδέα να στο πει, μια ιδέα να στο προστάξει,κορώνα ιδέα , ιδέα σπαθί, που θα είναι απάνου απ’ όλα!"

Κωστής Παλαμάς
«Όσοι το χάλκεον χέρι βαρύ του φόβου αισθάνονται,ζυγόν δουλείας ας έχωσι·

θέλει αρετήν και τόλμην η ελευθερία»


Α.Κάλβος
«Τι θα πει ραγιάς; Ραγιάς είναι εκείνος που τρέμει από τον φόβο τον Τούρκο, που είναι σκλάβος του φόβου του, που θέλει να ζήσει όπως και να είναι. Που κάνει τον ψόφιο κοριό για να μην τον πατήσει κάποιος. Την ραγιαδοσύνη του την ονομάζει αναγκαία φρονιμάδα».

Ίωνας Δραγούμης

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP