Ο "κύριος" Σουνουσί Μισίρογλου

Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012

Ο προπυλακισμός του νόμιμου ιμάμη Ρόδου έρχεται
μόλις λίγες ημέρες μετά από τις απειλές εναντίον
 του ιμάμη Πάχνης. Ως πότε θα παρακολουθεί το
ελληνικό κράτος αμέτοχο;
Του Αντιφωνητή*

Προ ημερών ο Τούρκος πολίτης Σουνουσί Μισιρόγλου καταδικάσθηκε σε 21 μήνες φυλάκιση στην Ρόδο για διατάραξη θρησκευτικής συνάθροισης, έμπρακτης εξύβρισης και απρόκλητη σωματική βλάβη. Το άτομο αυτό ήρθε στην πατρίδα μας με πράσινο διαβατήριο (!) και χτύπησε τον νόμιμο ιμάμη Ρόδου Καρααλί..Ανωτέρω τον βλέπουμε να προτάσει τον σκεμπέ του δίπλα στον υιό Σαδίκ, στο μνημόσυνο του πατέρα του. Θα επανέλθει η βίζα για τα πράσινα διαβατήρια ή θα λουζόμαστε όλους τους πράκτορες επειδή έτσι αποφάσισε πρόπερσι ο (ομότεχνος τους) ΓΑΠ;

*Από το τεύχος 355 του εξαιρετικού περιοδικού του Κώστα Καραίσκου.


Σχόλιο Εν Κρυπτώ : Kύριε Αβραμόπουλε; Υπάρχει απάντηση στο ανωτέρω ερώτημα;

Να υπενθυμίσουμε ότι ο ολετήρας ΓΑΠ είχε αποφασίσει την άρση της βίζας για τους Τούρκους κατόχους «ειδικών» -των λεγόμενων πράσινων- διαβατηρίων στα πλαίσια του ελληνοτουρκικού ανωτάτου συμβουλίου συνεργασίας, το 2010. Ως αποτέλεσμα οι Τούρκοι κάτοχοι πράσινων διαβατηρίων, δηλαδή δημόσιοι υπάλληλοι, στρατιωτικοί, δικαστικοί και λοιπές πρακτοράτζες μπορούν να εισέρχονται στην ελληνική επικράτειας χωρίς προηγουμένως να έχουν πάρει βίζα.

2 σχόλια:

TED 15 Νοεμβρίου 2012 στις 7:05:00 μ.μ. EET  

Θα εκτίσει την ποινή του;
Ή θα την εξαγοράσει, οπως έκανε πριν από χρόνια ο ΜΙΤατζής εμπρηστής που είχε συλληφθεί στη Χίο;

Και αν την εκτίσει, έχει ενδιαφέρον να μάθουμε σε ποιό σωφρονιστικό κατάστημα.

Alexandros 16 Νοεμβρίου 2012 στις 2:24:00 μ.μ. EET  

Και όχι μονο αυτό, αλλα ο Κύριος Νταβούτογλου μας κατηγόρησε ανοιχτά και επίσημα για παραβίαση δικαιωμάτων και συνθηκών της Τουρκικης Μειονότητας Θράκης και την Μουσουλμανικής "τουρκουγενους" Μειονότητας Δωδεκανήσου, δηλαδή ο υπαίτιος τριών γενοκτονιών, των Πογκρόμ της Κωνσταντινούπολης, της εισβολής της Κύπρου, του διωγμού των Ιμβρίων, μας κατηγορεί αλλάζοντας αυθαίρετα τις διεθνείς συνθήκες μιλώντας για μια ανύπαρκτη Τουρκικη Μειονότητα στη Θράκη και για μια κατά φαντασίαν Τουρκογενή μειονότητα στα Δωδεκάνησα, προφανώς για τον εν λόγω Κύριο όλοι οι Μουσουλμάνοι του Κόσμου είναι Τουρκογενείς και αυτό γιατί ποτε δεν είχαμε τα κότσια να πάμε στο ΝΑΤΟ και την ΕΕ και να τους πούμε να ποιοι είναι οι σύμμαχοι, αλλα δεν θέλαμε να επιβαρύνουμε τις συμμαχίες με δικά μας προβλήματα, όπως φαίνεται δεν συμμερίζονται την ίδια άποψη οι γείτονες, οι οποιοι όπου βρεθούν και όπου σταθούν μας διασύρουν!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
“Κι αν είναι κ’ έρθουνε χρόνια δίσεχτα, πέσουν καιροί οργισμένοι, κι όσα πουλιά μισέψουνε σκιασμένα, κι όσα δέντρα, για τίποτ’ άλλο δε φελάν παρά για μετερίζια, μη φοβηθείς το χαλασμό.

Φωτιά! Τσεκούρι! Τράβα!, ξεσπέρμεψέ το, χέρσωσε το περιβόλι, κόφτο, και χτίσε κάστρο απάνω του και ταμπουρώσου μέσα, για πάλεμα, για μάτωμα, για την καινούργια γέννα, π’ όλο την περιμένουμε κι όλο κινάει για νάρθει, κι’ όλο συντρίμμι χάνεται στο γύρισμα των κύκλων!..

Φτάνει μια ιδέα να στο πει, μια ιδέα να στο προστάξει,κορώνα ιδέα , ιδέα σπαθί, που θα είναι απάνου απ’ όλα!"

Κωστής Παλαμάς
«Όσοι το χάλκεον χέρι βαρύ του φόβου αισθάνονται,ζυγόν δουλείας ας έχωσι·

θέλει αρετήν και τόλμην η ελευθερία»


Α.Κάλβος
«Τι θα πει ραγιάς; Ραγιάς είναι εκείνος που τρέμει από τον φόβο τον Τούρκο, που είναι σκλάβος του φόβου του, που θέλει να ζήσει όπως και να είναι. Που κάνει τον ψόφιο κοριό για να μην τον πατήσει κάποιος. Την ραγιαδοσύνη του την ονομάζει αναγκαία φρονιμάδα».

Ίωνας Δραγούμης

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP