Διακλαδική Διοίκηση Ειδικών Επιχειρήσεων στην Εθνική Φρουρά

Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2012

Στη συγκρότηση Διακλαδικής Διοίκησης Ειδικών Επιχειρήσεων προχώρησε πρόσφατα η Εθνική Φρουρά μετά από πρωτοβουλία του Αρχηγού ΓΕΕΦ Αντιστράτηγου Στυλιανού Νάση, σύμφωνα με δημοσίευμα της κυπριακής εφημερίδας Φιλελεύθερος. Η συγκρότηση της Διακλαδικής Διοίκησης Ειδικών Επιχειρήσεων εντάσσεται στο πλαίσιο της νέας δομής και οργάνωσης των Ειδικών Δυνάμεων της Εθνικής Φρουράς (Διοίκησης Καταδρομών, Μονάδας Υποβρυχίων Καταστροφών της Διοίκησης Ναυτικού και επίλεκτου τμήματος της 460 ΜΕΔ της Διοίκησης Αεροπορίας) και αποσκοπεί στην επαύξηση της επιχειρησιακής ικανότητας της Εθνικής Φρουράς. Σύμφωνα με εκπρόσωπο του Υπουργείου Άμυνας, η Διακλαδική Διοίκηση Ειδικών Επιχειρήσεων είναι μια δύναμη με εξειδικευμένες δυνατότητες, οπλισμό, υλικά και μέσα τελευταίας τεχνολογίας, για εκτέλεση ειδικών επιχειρήσεων. «Η δύναμη αυτή αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι όλων των σύγχρονων στρατών του κόσμου. Σχεδιάζει και εκτελεί επιχειρήσεις και διοικείται από τον συστατικό Διοικητή της Διακλαδικής Διοίκησης Ειδικών Επιχειρήσεων» ανέφερε ο συγκεριμένα εκπρόσωπος του υπουργείου.

strategy reports

7 σχόλια:

Ανώνυμος 21 Νοεμβρίου 2012 στις 9:34:00 π.μ. EET  

Τώρα που ξύπνησαν οι έλληνες και στις 2 μπανανίες ύστερα απο 15 ολόκληρα χρόνια μένει να δούμε αν θα έχουν τα @@ να:
1. δώσουν την απαραίτητη αξία στην δκση δηλαδή όση και ίση με έναν κλάδο. η δδεδ πρέπει να είναι ισότιμη με αεροπορία, ναυτικό, στρατό, να έχει ισόβαθμο δκτη και ίση αξία στην λήψη αποφάσεων
2. να δώσουν το ποσοστό χρημάτων που αρμόζει (η jsoc τρώει σε πυρομαχικά όσο το σύνολο του usmc)
3. να δώσουν χέρι βοήθειας ως αρμόζει σε ΕΥΠ για εσωτερικές και εξωτερικές αποστολές ως αρμόζει - κάτι που γίνεται παγκοσμίως.
4. να έχουν οι ίδιοι οι στρατιώτες λόγο στην αγορά και αξιοποίηση υλικού
5. να δώσουν μισθούς που αρμόζουν και όχι τα ίδια με σκοπάνθρωπο στην μεσογείων.
6. να φάνε λάχανο όλα τα παλτά που έχουν κοτσάρει πουλάδα και μπερέ και παρασιτούν στις εδ για τα έξτρα επιδόματα.
7. να φτιάξουν σχολεία που θα περνάνε οι ίδιοι αλλά και αρκετοί μη-εδ συνάδελφοι φτιάχνοντας επιτέλους μια ανώτερη σχολή μάχης πεζικού
8. να εκτελούν επιχειρήσεις
9. να εκτελούν επιχειρήσεις
10. να εκτελούν επιχειρήσεις

μηδενιστής

Ανώνυμος 21 Νοεμβρίου 2012 στις 10:37:00 π.μ. EET  

1-Αξιοκρατία-Νοοτροπία

2-Άμα ήξερες πόσες σφαίρες ρίχνει ο καθένας το χρόνο...φαντάσου χειροβομβίδες..

3-Νοοτροπία

4-έχεις πολύ χιούμορ τελικά..

5-δεί δε χρημάτων, και άνευ τούτων ουδέν έστι γενέσθαι

6-Αξιοκρατία..

7-Υπάρχουν.Όχι όμως υποδομές,μέσα και προσωπικό.

8-Νοοτροπία

9-Νοοτροπία

10-Νοοτροπία

Προβοκάτωρ

Ανώνυμος 21 Νοεμβρίου 2012 στις 2:47:00 μ.μ. EET  

Μηδενιστής και προβοκάτωρ δεν κάνετε συγχώνευση; Της μόδας είναι και έρχεται 2 σε 1. Οικονομία.
Τρώικας.

ΑΧΕΡΩΝ 21 Νοεμβρίου 2012 στις 8:39:00 μ.μ. EET  

Ὴταν που ὴταν και απὸ μὸνος του ανυπὸφορος ο Μηδενιστὴς,απὲκτησε τὼρα και το ισοδὺναμὸ του...
(χὲ,χὲ,μὴν μασὰτε παὶδες,μαζὶ σας!)

Manolis 22 Νοεμβρίου 2012 στις 1:57:00 π.μ. EET  

Τρώικα , Αχεροντα,
Μη γελιεστε , δεν ειναι 2 ατομα, ο ιδιος ειναι γιατι ως γνησιος μηδενιστης, θελει να κανει αντιλογο στον ...εαυτο του! Χεχε!

Ανώνυμος 22 Νοεμβρίου 2012 στις 12:58:00 μ.μ. EET  

με σκίσατε!

χαχαχαχαχαχα :)

μηδενιστής

Λακεδαίμων 23 Νοεμβρίου 2012 στις 3:28:00 π.μ. EET  

Να τα βλέπουν αυτά οι φωστήρες στο ΓΕΕΘΑ και στο ΥΠΕΘΑ που το μονο που σκεφτηκαν τα τελευταια 16 χρονια ήταν το ΄΄πρωτοτυπο΄΄ παγκοσμιως Β' σωμα στρατου.Απορω, ενας αρχηγος δεν υπηρξε να σκεφτει ορθα και να θεσει υπό κοινη διοικηση δυναμεις καταδρομων,Ε.Τ.Α,Δ.Υ.Κ. και 31 ΜΕΕΔ(ακόμα και τα Ε.Κ.Α.Μ. με την Μ.Υ.Α.Λ.Σ. θα μπορουσαν να υπαγονται σε αυτη σε περιοδο κρισεων);όσο για τους πεζοναυτες και τους αερομεταφερομενους/αλεξιπτωτιστες επιβαλεται οι πρωτοι να υπαγονται στο ναυτικο και να βρισκονται πλησιον των αποβατικων σκαφων ενω οι δευτεροι θα μπορουσαν να είναι οργανωμενοι σε 2 α/μ συνταγματα πλησιον αεροδρομιων της Α.Σ.(κατι αντιχτοιχο στις α/μ μεραρχιες των αμερικανων) και όλοι μαζι να αποτελουν μια ευελικτη ΄΄γροθια΄΄ ταχειας αντιδρασης υπό τον Α/Γ.Ε.Ε.Θ.Α.αυτα τα λιγα για πρωτο σχολιο στο ενκρυπτω..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
“Κι αν είναι κ’ έρθουνε χρόνια δίσεχτα, πέσουν καιροί οργισμένοι, κι όσα πουλιά μισέψουνε σκιασμένα, κι όσα δέντρα, για τίποτ’ άλλο δε φελάν παρά για μετερίζια, μη φοβηθείς το χαλασμό.

Φωτιά! Τσεκούρι! Τράβα!, ξεσπέρμεψέ το, χέρσωσε το περιβόλι, κόφτο, και χτίσε κάστρο απάνω του και ταμπουρώσου μέσα, για πάλεμα, για μάτωμα, για την καινούργια γέννα, π’ όλο την περιμένουμε κι όλο κινάει για νάρθει, κι’ όλο συντρίμμι χάνεται στο γύρισμα των κύκλων!..

Φτάνει μια ιδέα να στο πει, μια ιδέα να στο προστάξει,κορώνα ιδέα , ιδέα σπαθί, που θα είναι απάνου απ’ όλα!"

Κωστής Παλαμάς
«Όσοι το χάλκεον χέρι βαρύ του φόβου αισθάνονται,ζυγόν δουλείας ας έχωσι·

θέλει αρετήν και τόλμην η ελευθερία»


Α.Κάλβος
«Τι θα πει ραγιάς; Ραγιάς είναι εκείνος που τρέμει από τον φόβο τον Τούρκο, που είναι σκλάβος του φόβου του, που θέλει να ζήσει όπως και να είναι. Που κάνει τον ψόφιο κοριό για να μην τον πατήσει κάποιος. Την ραγιαδοσύνη του την ονομάζει αναγκαία φρονιμάδα».

Ίωνας Δραγούμης

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP