Οι χρηματοδότες του PKK κατα την Sabah..

Τετάρτη 3 Ιουνίου 2009

Sabah
(2/6/2009)


Στον κατάλογο των εταιρειών, οι οποίες εξασφαλίζουν χρηματοδότηση στην τρομοκρατική οργάνωση του ΡΚΚ, υπάρχουν πάρα πολλές εταιρείες τόσο στη Γερμανία, όσο και σε πάρα πολλές άλλες ευρωπαϊκές χώρες. Είναι εταιρείες – όμιλοι, που δραστηριοποιούνται στον τομέα των κατασκευών, της υφαντουργίας και του χονδρεμπορίου τροφίμων. Η ΜΙΤ έχει αποστείλει την έκθεσή της με τις εταιρείες αυτές στην Επιτροπή Διερεύνησης Οικονομικού Εγκλήματος [MASAK], η οποία έχει θέσει τώρα υπό την παρακολούθησή της τις εταιρείες που ανήκουν στην Ένωση KAR – SAZ και οι οποίες βρίσκονται στη Γερμανία, την Ιταλία, τη Γαλλία, την Αυστρία, την Ελλάδα, το Βέλγιο, την Ελβετία και σε άλλες χώρες. Ιδού ο κατάλογος ορισμένων ομίλων – εταιρειών:
• ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Anatou Schneıderel, Avaşin Holding, Medye TV, Korkmaz Garten Landschaftsbau, Kurd Com, Mala Kurda, Mezopotamya, Roj Two Polat Fleisch Gmbh, Roj Online, Zozaan Amed, Yildirim Musa Kurierdients
• ΓΑΛΛΙΑ: Azet Construction, Charlet Du Nord – Haci Karakoyun
• ΒΡΕΤΑΝΙΑ: Amed Plc
• ΕΛΒΕΤΙΑ: Kurt Esnaf ve Isadamlari Birliği, Orient Platform
• ΟΛΛΑΝΔΙΑ: Erbil B.V.
• ΑΥΣΤΡΙΑ: Kandill Imbis Morgil Gmbh
• ΕΛΛΑΔΑ: Karmenio
• ΒΕΛΓΙΟ: Fazilet
• ΡΟΥΜΑΝΙΑ: Geleri Exp.

geopolitics-gr.blogspot.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
“Κι αν είναι κ’ έρθουνε χρόνια δίσεχτα, πέσουν καιροί οργισμένοι, κι όσα πουλιά μισέψουνε σκιασμένα, κι όσα δέντρα, για τίποτ’ άλλο δε φελάν παρά για μετερίζια, μη φοβηθείς το χαλασμό.

Φωτιά! Τσεκούρι! Τράβα!, ξεσπέρμεψέ το, χέρσωσε το περιβόλι, κόφτο, και χτίσε κάστρο απάνω του και ταμπουρώσου μέσα, για πάλεμα, για μάτωμα, για την καινούργια γέννα, π’ όλο την περιμένουμε κι όλο κινάει για νάρθει, κι’ όλο συντρίμμι χάνεται στο γύρισμα των κύκλων!..

Φτάνει μια ιδέα να στο πει, μια ιδέα να στο προστάξει,κορώνα ιδέα , ιδέα σπαθί, που θα είναι απάνου απ’ όλα!"

Κωστής Παλαμάς
«Όσοι το χάλκεον χέρι βαρύ του φόβου αισθάνονται,ζυγόν δουλείας ας έχωσι·

θέλει αρετήν και τόλμην η ελευθερία»


Α.Κάλβος
«Τι θα πει ραγιάς; Ραγιάς είναι εκείνος που τρέμει από τον φόβο τον Τούρκο, που είναι σκλάβος του φόβου του, που θέλει να ζήσει όπως και να είναι. Που κάνει τον ψόφιο κοριό για να μην τον πατήσει κάποιος. Την ραγιαδοσύνη του την ονομάζει αναγκαία φρονιμάδα».

Ίωνας Δραγούμης

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP