Επίσκεψη Α/ΓΕΝ στην Άγκυρα

Παρασκευή 5 Ιουνίου 2009

- Δε μου λες Μετίν, τί γίνεται με τους αιχμαλώτους που πιάσατε το 74? Ζει κανένας? Πού τους θάψατε?
- Σε παρακαλώ τζάνεμ, μη δυναμιτίζεις το καλό κλίμα μεταξύ των δύο λαών μας .Εσύ Χριστό κι εγώ Κεμάλ, όμως κι οι δύο μας άχ και βαχ...

Στην Άγκυρα βρίσκεται ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού, αντιναύαρχος Γιώργος Καραμαλίκης,προσκεκλημένος του ναύαρχου Μουζαφέρ Μετίν Ατάτς, Αρχηγού των Ναυτικών Δυνάμεων της Τουρκίας.

Ο αντιναύαρχος Καραμαλίκης επισκέπτεται την Τουρκία στο πλαίσιο των "μέτρων οικοδόμησης εμπιστοσύνης" τα οποία αποφασίστηκαν κατά τη διάρκεια της τετραήμερης επίσημης επίσκεψης του αρχηγού του τουρκικού πολεμικού ναυτικού στην Ελλάδα τον περασμένο Οκτώβριο.
Ο Έλληνας αντιναύαρχος θα επισκεφθεί την Άγκυρα, την Κωνσταντινούπολη και το ναύσταθμο Γκιολτσούκ ως προσκεκλημένος του Τούρκου ομολόγου του Μ. Ατάτς.Να σημειωθεί ότι χθές κατα την διάρκεια της επίσκεψης του Α/ΓΕΝ στην Άγκυρα ,ζεύγος μαχητικών της ΤΗΚ "ξύρισε" επιδεικτικά το Αγαθονήσι ,προφανώς εις ένδειξη της φιλίας μεταξύ των δύο λαών..

Άλλος ένας συνοδοιπόρος στα Σούσα (μετά απο τον Α/ΓΕΣ και τον Α/ΓΕΕΘΑ)...Πάντα πιστοί στην αυτοκαταστροφική πολιτική του κατευνασμού..

Τα παλαιότερα κατορθώματα μας θα τα βρείτε εδώ

1 σχόλια:

Ανώνυμος 6 Ιουνίου 2009 στις 9:21:00 μ.μ. EEST  

Ο Αρχηγός εξέχασε τον Βλαχάκο, Καραθαναση, Γιαλοψο, Ηλιάκη.
Δεν πειράζει Αρχηγέ μια απλή ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΡΩΜΙΩΝ ηταν μια παρένθεση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
“Κι αν είναι κ’ έρθουνε χρόνια δίσεχτα, πέσουν καιροί οργισμένοι, κι όσα πουλιά μισέψουνε σκιασμένα, κι όσα δέντρα, για τίποτ’ άλλο δε φελάν παρά για μετερίζια, μη φοβηθείς το χαλασμό.

Φωτιά! Τσεκούρι! Τράβα!, ξεσπέρμεψέ το, χέρσωσε το περιβόλι, κόφτο, και χτίσε κάστρο απάνω του και ταμπουρώσου μέσα, για πάλεμα, για μάτωμα, για την καινούργια γέννα, π’ όλο την περιμένουμε κι όλο κινάει για νάρθει, κι’ όλο συντρίμμι χάνεται στο γύρισμα των κύκλων!..

Φτάνει μια ιδέα να στο πει, μια ιδέα να στο προστάξει,κορώνα ιδέα , ιδέα σπαθί, που θα είναι απάνου απ’ όλα!"

Κωστής Παλαμάς
«Όσοι το χάλκεον χέρι βαρύ του φόβου αισθάνονται,ζυγόν δουλείας ας έχωσι·

θέλει αρετήν και τόλμην η ελευθερία»


Α.Κάλβος
«Τι θα πει ραγιάς; Ραγιάς είναι εκείνος που τρέμει από τον φόβο τον Τούρκο, που είναι σκλάβος του φόβου του, που θέλει να ζήσει όπως και να είναι. Που κάνει τον ψόφιο κοριό για να μην τον πατήσει κάποιος. Την ραγιαδοσύνη του την ονομάζει αναγκαία φρονιμάδα».

Ίωνας Δραγούμης

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP