Προκαλεί για την Ποντιακή Γενοκτονία ο Νταβούτογλου

Τρίτη 29 Μαΐου 2012

«Οι εκδηλώσεις που και εφέτος γίνονται στην Ελλάδα για την λεγόμενη ‘γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου’ βασίζονται σε ισχυρισμούς, μη-συμβατούς με τα ιστορικά γεγονότα, και σε μια μη επιστημονική και μη ηθική προσέγγιση. Καταδικάζουμε και απορρίπτουμε αυτές τις εκδηλώσεις που υποκρύπτουν συγκεκριμένες νοοτροπίες. Οι πρωτοβουλίες αυτές υπονομεύουν τις προσπάθειες για βελτίωση των σχέσεων και την ανάπτυξη σχέσεων συνεργασίας μεταξύ του τουρκικού και του ελληνικού λαού». Mε αυτά τα λόγια υποδέχτηκε το Τουρκικό ΥΠΕΞ του κ.Νταβούτογλου τις πρόσφατες εκδηλώσεις μνήμης για την Ποντιακή Γενοκτονία .

Mε δυο λόγια ο προκλητικότατος νεο-οθωμανός φασιστάκος Αχμέτ υποστηρίζει πως είναι.. ανήθικο να τιμούμε την μνήμη των 350.000 νεκρών του Πόντου και απειλεί μάλιστα με επιδείνωση των "σχέσεων συνεργασίας μεταξύ τουρκικού και ελληνικού λαού" αν δεν συμμορφωθούμε προς τας υποδείξεις.

Άραγε θα βρεθεί κάποιος εκ μέρους της Ελληνικής πολιτείας για να του δώσει την κατάλληλη απάντηση; Πόσο αισιόδοξος μπορεί να είναι κανείς, όταν τα πρώτα βέλη είναι εξ οικείων και μάλιστα εντός Ελληνικού κοινοβουλίου;

3 σχόλια:

Ανώνυμος 29 Μαΐου 2012 στις 1:22:00 μ.μ. EEST  

Από το press.gr διαβάζουμε:
"Κοινή άσκηση Ισραήλ-Βουλγαρίας με την κωδική ονομασία (Collector's Item), από 3 έως 6 Ιουνίου 2012! Ισραηλινά μαχητικά α/φ θα συνεργαστούν με τη Βουλγάρικη πολεμική αεροπορία στο πλαίσιο ικανότητας αεροπορικών μονάδων της Βουλγαρίας, να δράσουν σε διεθνείς επιχειρήσεις"!
Είναι ο κλοιός του Ισραήλ προς την τουρκία, όπως πρόσφατα περιέγραψε ο κος Σάββας Καλεντερίδης.
Μακάρι να βρεθεί ΑΞΙΑ Ελληνική πολιτική ηγεσία, γιατί η στρατιωτική έχει δείξει ότι "δεν μασάει" από απειλές στυλ νταβούτογλου, η οποία θα ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΕΙ καταστάσεις "πρεσσαρίσματος" της γείτονος, για να μη μας ζαλίσει με τις ψευτομαγκιές της!

Γιάννης

Ανώνυμος 29 Μαΐου 2012 στις 9:51:00 μ.μ. EEST  

νεοελληνική μετάφραση: "άκου μα$%@α έλληνα, αυτούς που σου σκότωσα ούτε συμβολικά μη τους αναφέρεις μια φορά το χρόνο και δες τώρα το τουρκικό σου σηριαλ στις 9 και τουμπεκί"

Ανώνυμος 30 Μαΐου 2012 στις 1:14:00 π.μ. EEST  

Τώρα έχουμε εκλογές και ασχολούμαστε με το να μην κατηγορήσει κανείς τον ΣΥΡΙΖΑ ότι είναι εθνομηδενιστικό κόμμα.

Αστο γι' άυριο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
“Κι αν είναι κ’ έρθουνε χρόνια δίσεχτα, πέσουν καιροί οργισμένοι, κι όσα πουλιά μισέψουνε σκιασμένα, κι όσα δέντρα, για τίποτ’ άλλο δε φελάν παρά για μετερίζια, μη φοβηθείς το χαλασμό.

Φωτιά! Τσεκούρι! Τράβα!, ξεσπέρμεψέ το, χέρσωσε το περιβόλι, κόφτο, και χτίσε κάστρο απάνω του και ταμπουρώσου μέσα, για πάλεμα, για μάτωμα, για την καινούργια γέννα, π’ όλο την περιμένουμε κι όλο κινάει για νάρθει, κι’ όλο συντρίμμι χάνεται στο γύρισμα των κύκλων!..

Φτάνει μια ιδέα να στο πει, μια ιδέα να στο προστάξει,κορώνα ιδέα , ιδέα σπαθί, που θα είναι απάνου απ’ όλα!"

Κωστής Παλαμάς
«Όσοι το χάλκεον χέρι βαρύ του φόβου αισθάνονται,ζυγόν δουλείας ας έχωσι·

θέλει αρετήν και τόλμην η ελευθερία»


Α.Κάλβος
«Τι θα πει ραγιάς; Ραγιάς είναι εκείνος που τρέμει από τον φόβο τον Τούρκο, που είναι σκλάβος του φόβου του, που θέλει να ζήσει όπως και να είναι. Που κάνει τον ψόφιο κοριό για να μην τον πατήσει κάποιος. Την ραγιαδοσύνη του την ονομάζει αναγκαία φρονιμάδα».

Ίωνας Δραγούμης

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP