"Αναχαιτίζει" τις ανακρίβειες ο Δήμαρχος Διστόμου

Κυριακή 13 Μαΐου 2012

Σε ανακοίνωση για το ποσοστό της Χρυσής Αυγής στο μαρτυρικό Δίστομο προέβη ο Δήμαρχος Διστόμου Γ. Πατσαντάρας. Ο επίτιμος Αρχηγός Τακτικής Αεροπορίας -εκλεγμένος πλέον Δήμαρχος της περιοχής- έχει περίπου 4.500 ώρες πτήσης ως ιπτάμενος κυβερνήτης-εκπαιδευτής εκ των οποίων οι 3.500 ώρες πτήσης σε μαχητικά F-4E και Mirage 2000. Ας δούμε τι λέει η ανακοίνωση :

Μετά τα τελευταία αναληθή δημοσιεύματα – πληροφόρηση, από μερίδα των ΜΜΕ, ότι «Στις εκλογές της 6ης Μαΐου, στο Δίστομο η Χρυσή Αυγή έλαβε 335 ψήφους, που αντιστοιχεί στο 5,96% επί των ψηφισάντων».

Διευκρινίζουμε ότι :


1. Το παραπάνω ποσοστό αφορά όλον τον Καλλικρατικό Δήμο που περιλαμβάνει εκτός του Διστόμου, την Αράχωβα, την Αντίκυρα, το Στείρι και την Παραλία Διστόμου (οικισμό Άσπρων Σπιτιών).

2. Στο Μαρτυρικό Δίστομο το ποσοστό της Χρυσής Αυγής περιορίζεται σε 44 ψήφους, δηλαδή ποσοστό 2,7% επί των ψηφισάντων.

Επιπρόσθετα διευκρινίζεται ότι οι ψήφοι των αυτοχθόνων Διστομιτών είναι ακόμα λιγότεροι, διότι στους ανωτέρω ψηφοφόρους εμπεριέχονται και ψηφοφόροι, οι οποίοι είναι κάτοικοι του οικισμού Παραλίας Διστόμου (Άσπρων Σπιτιών).

Ο Δήμαρχος Διστόμου Αράχωβας Αντικυρας

Ιωάννης Πατσαντάρας



Μερικά ακόμα λόγια για το who is who του Δημάρχου Διστόμου.

Εισήχθη στη Σχολή Ικάρων το 1973 και αποφοίτησε το 1977 ως Ανθυποσμηναγός (Ι) τοποθετούμενος στα F-4E Φάντομ στην Ανδραβίδα, όπου και διετέλεσε εκπαιδευτής και Διοικητής του ΣΟΤ(Σχολείο Όπλων Τακτικής). Στις αρχές της δεκαετίας του ’90 μετατέθηκε στην 114 ΠΜ στην Τανάγρα και ήταν από τους πρώτους που εκπαιδεύτηκαν στα νέα – τότε – Μιράζ-2000, υπηρετώντας στη νεοσυγκροτηθείσα 331 Μοίρα Παντός Καιρού. Ακολούθως, διετέλεσε υποδιοικητής («Αξιωματικός Επιχειρήσεων») και διοίκησε την 331 Μ.Π.Κ., γράφοντας και δοκιμάζοντας μαζί με τους πιλότους του τα νέα τότε δόγματα επιχειρήσεων του νέου μαχητικού της ΠΑ.

Διετέλεσε Διοικητής της 114 Πτέρυγας Μάχης, η οποία κατά την διάρκεια των Ολυμπιακών του 2004 ήταν υπεύθυνη για την από αέρος προστασία της πρωτεύουσας και των ολυμπιακών εγκαταστάσεων. Διηύθυνε την αεροπορική επίδειξη "Αρχάγγελος 2005".

Αργότερα ανέλαβε Διευθυντής της νευραλγικής Α’ Διεύθυνσης του ΓΕΑ (Διεύθυνση Επιχειρήσεων), ενώ ως Yποπτέραρχος (Ι) διετέλεσε Υπαρχηγός του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας (ΓΕΑ) και ως Aντιπτέραρχος (Ι) διοικητής της Διοίκησης Αεροπορικής Υποστήριξης (ΔΑΥ) στην Ελευσίνα.

To Μάρτιο του 2010 έγινε Αρχηγός της Τακτικής Αεροπορίας (ΑΤΑ) στη Λάρισα και Διοικητής του Νατοϊκού Αεροπορικού Στρατηγείου, CAOC - 7. Αποστρατεύτηκε τον Αύγουστο του 2010, ως επίτιμος Αρχηγός της Τακτικής Αεροπορίας.


22 σχόλια:

Ανώνυμος 13 Μαΐου 2012 στις 1:29:00 μ.μ. EEST  

Πολύ σωστή η παρέμβαση του Πτεράρχου. Πύραυλος κατά της ανακρίβειας.

Ανώνυμος 13 Μαΐου 2012 στις 1:57:00 μ.μ. EEST  

καλά τα λέει, πήραν 40 ψήφους στο Δίστομο και κόντεψαν να μας κάνουν να πιστέψουν ότι βγήκαν στους δρόμους με σβάστικες

Ανώνυμος 13 Μαΐου 2012 στις 2:11:00 μ.μ. EEST  

Το ίδιο έγινε και στα Καλαβρυτα λόγω Καλλικρατη

Ανώνυμος 13 Μαΐου 2012 στις 6:28:00 μ.μ. EEST  

Οι Κουμουνιστές του Σύριζα και του ΚΚΕ, οι απόγονοι του ΣΤΑΛΙΝ, του ΠΟΛ ΠΟΤ και του ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ που ευθύνονται για την ΣΦΑΓΗ 10000άδων Ελλήνων πόσους ψήφους πήραν στο Δίστομο?? κύριε Πτέραρχε???
Θα πρέπει να ντρέπεστε για την επίθεση που κάνετε στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΉ. Η Χρυσή αυγή δεν πείραξε ποτέ κανένα Έλληνα. Της κόψαν τώρα και το site στο διαδύκτιο. Να χαίρεσται την δημοκρατία σας!!

Ανώνυμος 13 Μαΐου 2012 στις 6:57:00 μ.μ. EEST  

Μιχαλολιάκος: "Τα εγκλήματα στο Δίστομο δεν έγιναν από ναζί"

"Tα εγκλήματα εκεί έγιναν από Γερμανούς, όχι από ναζί. Δεν ήταν όλοι οι Γερμανοί ναζί" μας λέει ο νεοναζί..

Και έχει μούτρα και δηλώνει εθνικιστής, ο γερμανοτσολιάς

Ανώνυμος 13 Μαΐου 2012 στις 7:02:00 μ.μ. EEST  

@ 6.28

Έχετε θράσος να διαμαρτύρεστε εσείς οι δικατορισκοι, οι νοσταλγοί της Χούντας, των Ες Ες και του Αδόλφου, που αν ηταν στο χερι σας θα φιμώνατε κάθε αντίθετη φωνή, για την σημερινή δημοκρατία

Στο Δίστομο δεν τους σφάξαν κομουνια τους συμπατριώτες μας, τα αδέλφια σας με τον βηματισμό χήνας το έκαναν.

Γιαυτό καλά θα κάνετε να το ράψετε και να μην κουνάτε το δάκτυλο

Βal 13 Μαΐου 2012 στις 7:07:00 μ.μ. EEST  

Ναι ρε, ντροπή στον δήμαρχο, τι ξέρει αυτός απο πατριωτισμό και πίστη στη σημαία...

Μόλις 3.500 ώρες αναχαιτήσεων, και ούτε ένα πογκρόμ σε Πακιστάνια, πού πάς ρε

Ακτιβισμός ρε, ζίγκ!

Ανώνυμος 13 Μαΐου 2012 στις 7:46:00 μ.μ. EEST  

@657¨

Δεν είπε κάτι λάθος ο Μηχαλολιάκος, εκτός αν πιστευείς ότι Όλοι οι Γερμανοί ήταν και Ναζί και ότι το τάγμα που έκανε τις εκτελέσεις στο Δίστομο΄(και έβαζε τα μωρά μέσα στους φούρνους των σπιτιών και τα έκαιγε)ήταν όλοι Γερμανοί Ναζί και όχι και σχέτοι Γερμανοί???Εσύ θα ξέρεις καλύτερα λογικά!!!!, όπως και να έχει ήταν ΣΙΓΟΥΡΑ Γερμανοί που οι καλύτεροι συνεργάτες τους στην Κατοχή ήταν οι Ελληνόφωνοι κουμουνιστές του άρη αυτοί που έιχαν πουλήσει ήδη επι κατοχής την μισή Ελλάδα στους βούλγαρους και τους αλβανούς ΓΕΡΜΑΝΟΙΤΑΛΟΑΛΒΑΝΟΒΟΥΛΓΑΡΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ.

Ανώνυμος 13 Μαΐου 2012 στις 9:15:00 μ.μ. EEST  

Αρα λοιπόν στο Δίστομο ήταν "σκέτοι Γερμανοί"...

Φαντάζομαι τότε στα Καλάβρυτα είχαμε τους "εξτρα Γερμανούς" και στο Κοντομαρι τους "σούπερ αμόλυβδους"..

Ευτυχώς που εκτίθεστε πριν απο τις εκλογές και θα δεί ο κόσμος πόσο άρρωστοι Ναζιστές είστε

Ανώνυμος 13 Μαΐου 2012 στις 11:22:00 μ.μ. EEST  

Δεν φταίει ουτε ο Μιχαλολιακος, ουτε η Παπαρήγα, ουτε ο Χιτλερ, ουτε ο Σταλιν. Η αμορφωσιά μας φταίει που καθίσαμε και κατάπιαμε ότι μπαρούφα μας είπαν στα σχολεία για τον Β’ΠΠ. Εχουμε μεινει στην καραμέλα του κακου Χιτλερ, αγνοώντας ότι τον Χιτλερ και την Ναζιστική Γερμανια την έστησαν, την εξόπλισαν και την οργάνωσαν οι καλοι και τίμιοι σημερινοί φιλοι και σύμμαχοι μας Αγγλια-Γαλλια-ΗΠΑ.

Ανώνυμος 14 Μαΐου 2012 στις 2:19:00 π.μ. EEST  

Πέραν των πολιτικο-ιδεολογικών απόψεων που διατυπώνουν οι αξιότιμοι αναγνώστες, αξίζει να παρατηρήσει κανείς και την δεύτερη φωτογραφία που συνοδεύει το άρθρο. Το όπλο που διακρίνεται αναρτημένο στο F-4E φαίνεται να μην είναι μια απλή Paveway αλλά ένα από τα πρωτότυπα της κατευθυνόμενης με λέηζερ βόμβας που είχε αναπτύξει το ΚΕΤΑ και είχε δοκιμαστεί επιτυχώς από την ΠΑ. Δυστυχώς το πρόγραμμα εκείνο δεν προχώρησε...
Η γωνία λήψης της φωτογραφίας δεν μου επιτρέπει να είμαι απόλυτα βέβαιος γι' αυτό και παρακαλώ το blog ή όποιον φίλο έχει περισσότερα στοιχεία γι΄αυτήν, να μας διαφωτίσει.
Γ.Μ.

Ανώνυμος 14 Μαΐου 2012 στις 1:11:00 μ.μ. EEST  

@13 Μαΐου 2012 6:28:00 μ.μ. EEST
"Η Χρυσή αυγή δεν πείραξε ποτέ κανένα Έλληνα."

Μερικά δείγματα της ειρηνικής φύσης της ΧΑ:
1. Στις 24 Ιανουαρίου 1998, ο μεταφραστής Αλέξης Καλοφωλιάς και μέλος του συγκροτήματος The Last Drive, δέχθηκε απρόκλητη επίθεση από ομάδα τριών ατόμων που τον χτύπησαν με σιδερόβεργα στο πρόσωπο. Όταν αυτός έπεσε στο πεζοδρόμιο, άρχισαν να χτυπούν με μανία το κεφάλι του στο μάρμαρο, μπροστά στα μάτια των παρευρισκομένων πολιτών. Ύστερα οι τρεις δράστες κατευθύνθηκαν σε πολυκατοικία που στεγάζει τα γραφεία της ΧΑ.

2. Τον Ιούνιο του 1998, ο Δημήτρης Κουσουρής, φοιτητής και στέλεχος της αριστεράς, και δύο φίλοι που τον συνόδευαν, δέχθηκε δολοφονική επίθεση έξω από τα δικαστήρια της Ευελπίδων από μια ομάδα ανδρών της Χρυσής Αυγής, με αρχηγό τον Αντώνη Ανδρουτσόπουλο, γνωστό ως «Περίανδρο».
http://www.alfavita.gr/artro.php?id=64037

3. Την 1η Οκτωβρίου 2009, η τραγουδίστρια Σοφία Παπάζογλου δέχθηκε επίθεση από μέλη της Χρυσής Αυγής έξω από τον σταθμό της Κατεχάκη επειδή αρνήθηκε να πάρει φυλλάδιο που μοίραζαν μέλη της οργάνωσης.

"Της κόψαν τώρα και το site στο διαδύκτιο. Να χαίρεσται την δημοκρατία σας!!"

Φίλε μου υπάρχουν κάποιοι κανόνες λειτουργίας στο ίντερνετ. Όταν ένα site στοχοποιεί συγκεκριμένα πρόσωπα και απειλεί τη σωματική ακεραιότητά τους καθώς και τη ζωή τους, τι περιμένεις να γίνει;

Ανώνυμος 14 Μαΐου 2012 στις 6:59:00 μ.μ. EEST  

Πολυ ωραια, ευστοχη και διπλωματικη η παρεμβαση του Δημαρχου. Δεν πηρε θεση απλα τα παρουσιασε ως αναληθη και διεκρινησε με την παρουσιαση των στοιχειων.

Ο Αρχηγος μου φαινεται εχει αρετες και ικανοτητες που το ΥΠΕΞ πρεπει να ηδη να εκμεταλευοταν.

Λεβεντης ο Ικαρος !

Δημ.

Ανώνυμος 15 Μαΐου 2012 στις 12:27:00 π.μ. EEST  

Ετυχε να υπηρετησω ως σμηνιτης το 1990 στο ΚΕΑΤ-ΣΟΤ στην Ανδραβιδα,με το κ. Πατσανταρα επισμηναγο τοτε και αξ.επχ. στο ΣΟΤ. Ο,τι και πω για το ηθος του ως ανθρωπος αλλα και την αξια του σαν αξιωματικος της Π.Α. ειναι λιγο. Με χαρα βεβαια διαβασα και την εξελιξη που ειχε φθανοντας στις ανωτερες βαθμιδες της Π.Α.
Η πατριδα μας χρειαζεται τετοιους ανθρωπους νομιζω σε πιο καιριες θεσεις.
Δημαρχε ευχομαι ο,τι καλυτερο για σας

Φλεγέθων 15 Μαΐου 2012 στις 5:14:00 μ.μ. EEST  

ΔΗΛΑΔΗ ΡΕ ΔΗΜΑΡΧΕ, ΕΝΤΑΞΕΙ, ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΙΣΤΟΜΟ.ΤΑ ΓΥΡΩ ΧΩΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΕΟΝΑΖΙ ??? ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ 440.000. ??? ΗΜΑΡΤΟΝ ΡΕ !!! ΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΙΠΤΑΜΕΝΕ.ΜΗΝ ΦΥΤΡΩΝΕΙΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕ ΣΠΕΡΝΟΥΝ. ΟΚ. ΜΠΟΡΕΙΣ ΕΣΥ Ο "ΠΑΤΡΙΩΤΑΡΟΣ" ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΝΔ ΑΛΛΑ ΑΣΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΑΠΟΨΗ,
ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ.

Ανώνυμος 15 Μαΐου 2012 στις 6:37:00 μ.μ. EEST  

Μπράβο ρε Φλεγέθων έγραψες πάλι αγόρι μου. "Πατριώταρο" σε εισαγωγικά τον έβαλες τον άνθρωπο (δηλαδή αμφισβητείς τον πατριωτισμό του) και πολιτικάντη επειδή κατέβηκε δήμαρχος να βοηθήσει τον τόπο σου.
Τι να σου πουν 4.500 ώρες πτήσης, σκληρές αναχαιτίσεις, δοκιμές και επινοήσεις σε ΚΕΑΤ/ΣΟΤ... Άμα δε χαιρετάει ο άλλος με το χέρι 45 μοίρες δε σου κάνει...
Ρε ουστ ναζιστόμουτρο!

Φλεγέθων 15 Μαΐου 2012 στις 7:46:00 μ.μ. EEST  

Σου επιστρέφω τον χαρακτηρισμό. Ουδέποτε υπήρξα και θα υπάρξω "ναζιστόμουτρο". Κοίτα στον καθρέπτη να τους δεις. Οι χιλιάδες ώρες πτήσεις δεν είναι αλλοθι για κανέναν. Προσωπικά ξέρω ανθρώπους με τις ίδιες και περισσότερες ώρες πτήσης που συμφωνούν με εμένα και διαφωνούν με τον Δήμαρχο. Κανέναν επιχείρημα δεν έχεις αλλά αμέσως να βρίσεις. Φανερώνεις το επίπεδό σου δεν έχω να σου πω κάτι άλλο.

enkripto 15 Μαΐου 2012 στις 7:58:00 μ.μ. EEST  

αν δεν επιστρέψουμε σε νορμάλ πλαίσια θα κλειδωθούν τα σχόλια

Ανώνυμος 15 Μαΐου 2012 στις 11:44:00 μ.μ. EEST  

@Φλεγέθων
Δεν είπε πουθενά ο δήμαρχος πως αυτοί που ψήφισαν ΧΑ είναι νεοναζί.
Επειδή έγινε λόγος πως στο Δίστομο η ΧΑ πήρε πολλές ψήφους βγήκε να διευκρινίσει πως τα πράγματα δεν είναι έτσι.
Το τι θα κάνει κάποιος μετά την αποστρατεία του δεν σου πέφτει λόγος.

Ανώνυμος 29 Ιουλίου 2012 στις 6:52:00 μ.μ. EEST  

ΣΕΒΟΜΑΣΤΑΙ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΠΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ,ΑΛΛΑ ΑΣ ΜΑΣ ΠΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΙ ΨΗΦΙΣΕ Κ ΤΙ ΨΗΦΙΖΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ?ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΟΣΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΑΧΑΙΤΙΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΠΟΙΟΣ ΤΟΥ ΦΤΑΙΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ?Η ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕ ΠΡΟΦΑΝΟΣ Κ ΕΚΕΙΝΟΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 38 ΧΡΟΝΙΑ???

Ανώνυμος 30 Ιουλίου 2012 στις 12:58:00 π.μ. EEST  

Τόσο πολύ σας ενόχλησε η δήλωση του Δημάρχου;

Τσ, τσ, τσ, εκτίθεστε

Manolis 30 Ιανουαρίου 2014 στις 5:17:00 μ.μ. EET  

Για την πορτοκαλι βομβα , ουτε ενα σχολιακι?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
“Κι αν είναι κ’ έρθουνε χρόνια δίσεχτα, πέσουν καιροί οργισμένοι, κι όσα πουλιά μισέψουνε σκιασμένα, κι όσα δέντρα, για τίποτ’ άλλο δε φελάν παρά για μετερίζια, μη φοβηθείς το χαλασμό.

Φωτιά! Τσεκούρι! Τράβα!, ξεσπέρμεψέ το, χέρσωσε το περιβόλι, κόφτο, και χτίσε κάστρο απάνω του και ταμπουρώσου μέσα, για πάλεμα, για μάτωμα, για την καινούργια γέννα, π’ όλο την περιμένουμε κι όλο κινάει για νάρθει, κι’ όλο συντρίμμι χάνεται στο γύρισμα των κύκλων!..

Φτάνει μια ιδέα να στο πει, μια ιδέα να στο προστάξει,κορώνα ιδέα , ιδέα σπαθί, που θα είναι απάνου απ’ όλα!"

Κωστής Παλαμάς
«Όσοι το χάλκεον χέρι βαρύ του φόβου αισθάνονται,ζυγόν δουλείας ας έχωσι·

θέλει αρετήν και τόλμην η ελευθερία»


Α.Κάλβος
«Τι θα πει ραγιάς; Ραγιάς είναι εκείνος που τρέμει από τον φόβο τον Τούρκο, που είναι σκλάβος του φόβου του, που θέλει να ζήσει όπως και να είναι. Που κάνει τον ψόφιο κοριό για να μην τον πατήσει κάποιος. Την ραγιαδοσύνη του την ονομάζει αναγκαία φρονιμάδα».

Ίωνας Δραγούμης

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP