Η Τουρκική δικαιοσύνη θέλει να δικάσει τον..Νετανιάχου

Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

Σύμφωνα με τουρκικά ΜΜΕ η εισαγγελία Κωνσταντινουπόλεως ετοιμάζεται να εκδώσει Διεθνές ένταλμα σύλληψης σε βάρος του διοικητή των ισραηλινών δυνάμεων Γαβριήλ Ασκενάζι και άλλα μέλη της ομάδας των ειδικών δυνάμεων που έλαβαν μέρος στην επέμβαση επί του πλοίου Mavi Marmara, το 2010 (1,2,3).

Παράλληλα διεξάγεται έρευνα για να εξακριβωθεί η ταυτότητα ορισμένων ισραηλινών στρατιωτικών που συμμετείχαν στην επιδρομή με τη βοήθεια αυτοπτών μαρτύρων από το Mavi Marmara και άλλα πλοία της διεθνούς αποστολής και με βάση το φωτογραφικό και τηλεοπτικό υλικό που είχε συγκεντρωθεί. Μεταξύ των 37 προσώπων που αντιμετωπίζουν κατηγορίες για την επέμβαση στο Mavi Marmara είναι ο..Ισραηλινός πρωθυπουργός Μπέντζαμιν Νετανιάχου καθώς και ο Ισραηλινός υπουργός Εξωτερικών Άβιγκντορ Λίμπερμαν.

Εμείς από μέρους μας θα θέλαμε να θυμίσουμε στους Τούρκους δικαστικούς ότι στις 26/1/2009 ο Χαλίλ Ιμπραήμ Οζντεμίρ,Τούρκος πιλότος της ΤΗΚ, καταδικάστηκε ερήμην από το τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών σε φυλάκιση 4 ετών για ανθρωποκτονία από αμέλεια, ως υπαίτιος για τον θάνατο του Έλληνα πιλότου Κώστα Ηλιάκη ανοιχτά της Καρπάθου. Ο Οζντεμίρ διαφεύγει της σύλληψης μέχρι και σήμερα..


Ας ασχοληθούν πρώτα με τα του οίκου τους, πριν αρχίσουν να στέλνουν "εντάλματα σύλληψης" στο εξωτερικό. Αλήθεια οι Ελληνικές αρχές τι έχουν πράξει απο τότε για να οδηγηθεί ο Τούρκος στην Δικαιοσύνη;

2 σχόλια:

TED 20 Απριλίου 2012 στις 11:53:00 π.μ. EEST  

Αληθέυει πως όταν πληροφορήθηκε την είδηση, ο Νετανιάχου ένιωσε μια ελαφρά φαγούρα σε κάποιον αδένα που διαθέτει εις διπλούν;

CTT 20 Απριλίου 2012 στις 1:34:00 μ.μ. EEST  

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες ζήτησε να του φέρουν κασμά προκειμένου να ξυθεί και να ανακουφιστεί από την προαναφερθείσα ελαφρά φαγούρα...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
“Κι αν είναι κ’ έρθουνε χρόνια δίσεχτα, πέσουν καιροί οργισμένοι, κι όσα πουλιά μισέψουνε σκιασμένα, κι όσα δέντρα, για τίποτ’ άλλο δε φελάν παρά για μετερίζια, μη φοβηθείς το χαλασμό.

Φωτιά! Τσεκούρι! Τράβα!, ξεσπέρμεψέ το, χέρσωσε το περιβόλι, κόφτο, και χτίσε κάστρο απάνω του και ταμπουρώσου μέσα, για πάλεμα, για μάτωμα, για την καινούργια γέννα, π’ όλο την περιμένουμε κι όλο κινάει για νάρθει, κι’ όλο συντρίμμι χάνεται στο γύρισμα των κύκλων!..

Φτάνει μια ιδέα να στο πει, μια ιδέα να στο προστάξει,κορώνα ιδέα , ιδέα σπαθί, που θα είναι απάνου απ’ όλα!"

Κωστής Παλαμάς
«Όσοι το χάλκεον χέρι βαρύ του φόβου αισθάνονται,ζυγόν δουλείας ας έχωσι·

θέλει αρετήν και τόλμην η ελευθερία»


Α.Κάλβος
«Τι θα πει ραγιάς; Ραγιάς είναι εκείνος που τρέμει από τον φόβο τον Τούρκο, που είναι σκλάβος του φόβου του, που θέλει να ζήσει όπως και να είναι. Που κάνει τον ψόφιο κοριό για να μην τον πατήσει κάποιος. Την ραγιαδοσύνη του την ονομάζει αναγκαία φρονιμάδα».

Ίωνας Δραγούμης

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP