Νυχτερινή αεροδιακομιδή οκτάχρονου από Super Puma της Πολεμικής Αεροπορίας

Πέμπτη 5 Απριλίου 2012

Μέσα στη γενική μαυρίλα, οι άνθρωποι της ΠΑ συνεχίζουν, νύχτα και μέρα, να μας προσφέρουν παραδείγματα επαγγελματισμού και νότες αισιοδοξίας...

Την Τετάρτη, 4 Απριλίου 2012, και ώρα 02:55, ελικόπτερο Super Puma της Πολεμικής Αεροπορίας, απογειώθηκε από το αεροδρόμιο της νήσου Χίου, με σκοπό την αεροδιακομιδή οκτάχρονου, Έλληνα ασθενούς, από το επιβατηγό-οχηματαγωγό «Νήσος Χίος», το οποίο έπλεε 18 Ναυτικά Μίλια Βορειοανατολικά της νήσου Άνδρου.



Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση του ΓΕΑ, το ελικόπτερο μετέφερε με ασφάλεια τον οκτάχρονο ασθενή και τον πατέρα του, στην 112 Πτέρυγα Μάχης / Αεροδρόμιο Ελευσίνας στις 04:53.

3 σχόλια:

Ανώνυμος 5 Απριλίου 2012 στις 1:24:00 μ.μ. EEST  

Θα αναφερθώ σε άλλο θέμα που δεν έχει σχέση μετην εξαιρετική προσφορά της Ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας και των ηρωϊκών στελεχών της στο Ελληνικό Έθνος και στην Ελληνική Πατρίδα.

Φίλε Αχέροντα,
Γράφεις :
ΑΧΕΡΩΝ 24 Μαρτίου 2012 11:15:00 π.μ. EET

Ευμὲνη,χαὶρε φὶλτατε.
Ὲχω την εντὺπωση ὸτι το βιβλὶο του Φιλιππὶδη το ὲχω διαβὰσει κὰπου στα 1980.Και ἂν σου πὼ και ποὺ το βρὴκα...σε κὰποια τοπικὴ του ΠΑΣΟΚ!


Μάλλον το συγχέεις με άλλο βιβλίο φίλε μου.

Το βιβλίο του Ηλία Αλ. Φιλιππίδη "ΚΡΗΤΗ 1941" εκδόθηκε τον Μάρτιο του 2007 από τις Εκδόσεις ΙΩΛΚΟΣ.

Ίσως ο Φιλιππίδης να είναι, ας πούμε ..... "αριστερών αποκλίσεων" (ως γνωστόν σήμερα τέτοιοι υπάρχουν μόνον συμφεροντολόγοι και δυστυχείς ανόητοι!), αλλά φαίνεται επειδή σπούδασε στην Γερμανία ίσως διαθέτει πηγές που δεν αναφέρει.

Τα όσα γράφει για την πολιτική των Άγγλων στην Κρήτη μας το 1941, συμφωνούν με όσα αναφέρει και ο ...."unconventional" Άγγλος Ιστορικός Άλαν Κλάρκ στο βιβλίο του "The Fall of Crete" (ύμνος στους Έλληνες!).

Φιλικά


Ευμένης ο Καρδιανός

TED 5 Απριλίου 2012 στις 7:32:00 μ.μ. EEST  

Οι ΑΝΤΙΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΙ ξαναχτύπησαν; Ο Πάγκαλος τι λέει;

ΑΧΕΡΩΝ 6 Απριλίου 2012 στις 9:34:00 π.μ. EEST  

Φὶλε Ευμὲνη
Τελικὰ ὸντως η εντὺπωσὴ μου ὴταν λανθασμὲνη,απλὼς προ τριακονταετὶας και πλὲον εὶχα διαβὰσει ὲνα βιβλὶο για την μὰχη της Κρὴτης με αιχμὲς για την χλιαρὴ υπερὰσπισὴ της εκ μὲρους των Βρεττανὼν.
Δυστυχὼς ὸμως,οὺτε τον τὶτλο δεν θυμὰμαι πλὲον.
Τον Ὰλαν Κλὰρκ θα τον ὲχω υπ´ὸψιν.

Τὼρα στο θὲμα της αναρτὴσεως.
Ὸτι οι Ὲνοπλες Δυνὰμεις προσφὲρουν κοινωνικὸ ὲργο δεν μπορεὶ κανεὶς να το αμφισβητὴσει.
Εγὼ απλὼς θα προκαλὲσω τον οποιοδὴποτε ''αντιμιλιταριστὴ''(εντὸς εισαγωγικὼν ο ὸρος επειδὴ εὶναι εν πολλοὶς παρερμηνευμὲνος),να μου υποδεὶξει ποιὰ αλλη υπηρεσὶα της υπρσὺγχρονης,συντεταγμὲνης Ελληνικὴς Πολιτεὶας εὶναι αρμὸδια για επεὶγουσες αεροδιακομιδὲς,και γιατὶ ποτὲ δεν εμφανὶζεται.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
“Κι αν είναι κ’ έρθουνε χρόνια δίσεχτα, πέσουν καιροί οργισμένοι, κι όσα πουλιά μισέψουνε σκιασμένα, κι όσα δέντρα, για τίποτ’ άλλο δε φελάν παρά για μετερίζια, μη φοβηθείς το χαλασμό.

Φωτιά! Τσεκούρι! Τράβα!, ξεσπέρμεψέ το, χέρσωσε το περιβόλι, κόφτο, και χτίσε κάστρο απάνω του και ταμπουρώσου μέσα, για πάλεμα, για μάτωμα, για την καινούργια γέννα, π’ όλο την περιμένουμε κι όλο κινάει για νάρθει, κι’ όλο συντρίμμι χάνεται στο γύρισμα των κύκλων!..

Φτάνει μια ιδέα να στο πει, μια ιδέα να στο προστάξει,κορώνα ιδέα , ιδέα σπαθί, που θα είναι απάνου απ’ όλα!"

Κωστής Παλαμάς
«Όσοι το χάλκεον χέρι βαρύ του φόβου αισθάνονται,ζυγόν δουλείας ας έχωσι·

θέλει αρετήν και τόλμην η ελευθερία»


Α.Κάλβος
«Τι θα πει ραγιάς; Ραγιάς είναι εκείνος που τρέμει από τον φόβο τον Τούρκο, που είναι σκλάβος του φόβου του, που θέλει να ζήσει όπως και να είναι. Που κάνει τον ψόφιο κοριό για να μην τον πατήσει κάποιος. Την ραγιαδοσύνη του την ονομάζει αναγκαία φρονιμάδα».

Ίωνας Δραγούμης

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP