Νέες φωτογραφίες απο τα συντρίμια του Τ129

Τρίτη 6 Απριλίου 2010


Νέες ενδιαφέρουσες φωτογραφίες από τα συντρίμμια του πρώτου πρωτότυπου (Ρ1) του προγράμματος Επιθετικού και Τακτικού Αναγνωριστικού Ελικοπτέρου (ΑΤΑΚ) Τ129 του Τουρκικού στρατού, ήρθαν στο φως της δημοσιότητας. Σύμφωνα με το αρχικό χρονοδιάγραμμα το ε/π Ρ1 θα χρησιμοποιείτο για την ανάπτυξη των συστημάτων της τουρκικής διαμόρφωσης με την πιστοποίηση του (προ του ατυχήματος) να υπολογίζεται τον Απρίλιο του 2013. Το πρώτο ε/π παραγωγής υπολογιζόταν να παραδοθεί 2 μήνες αργότερα τον Ιούνιο του 2013. Άγνωστο παραμένει ακόμα σε τι βαθμό θα επηρεάσει το ατύχημα την πορεία του προγράμματος, το σίγουρο πάντως είναι ότι θα υπάρξουν κάποιες καθυστερήσεις - Υπενθυμίζεται ότι οι αρχές του τουρκικού προγράμματος απόκτησης επιθετικών ελικοπτέρων χάνονται κάπου στα μέσα της δεκαετίας του '90..

Περισσότερες φωτογραφίες :





3 σχόλια:

flanker7 6 Απριλίου 2010 στις 6:44:00 μ.μ. EEST  

Αχ, αυτοί οι Τούρκοι! Αφήνουν παντού εξαρτήματα...

Ανώνυμος 6 Απριλίου 2010 στις 7:18:00 μ.μ. EEST  

...και αρχίζουμε την αντίστροφη μέτρηση για νέα συζήτηση(flamewar) του εάν το T-129 θα είναι ίδιου επιπέδου με το AH-64D/D Longbow.

Ανώνυμος 6 Απριλίου 2010 στις 7:54:00 μ.μ. EEST  

Αχ και εκεί που γυρίζω στο σπίτι κουρασμένος από την δουλειά , βάζεται τέτοιες φωτογραφίες και μου φτιάχνεται την διάθεση .
Μπράβο

Pro από Συμβασιλεύουσα

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
“Κι αν είναι κ’ έρθουνε χρόνια δίσεχτα, πέσουν καιροί οργισμένοι, κι όσα πουλιά μισέψουνε σκιασμένα, κι όσα δέντρα, για τίποτ’ άλλο δε φελάν παρά για μετερίζια, μη φοβηθείς το χαλασμό.

Φωτιά! Τσεκούρι! Τράβα!, ξεσπέρμεψέ το, χέρσωσε το περιβόλι, κόφτο, και χτίσε κάστρο απάνω του και ταμπουρώσου μέσα, για πάλεμα, για μάτωμα, για την καινούργια γέννα, π’ όλο την περιμένουμε κι όλο κινάει για νάρθει, κι’ όλο συντρίμμι χάνεται στο γύρισμα των κύκλων!..

Φτάνει μια ιδέα να στο πει, μια ιδέα να στο προστάξει,κορώνα ιδέα , ιδέα σπαθί, που θα είναι απάνου απ’ όλα!"

Κωστής Παλαμάς
«Όσοι το χάλκεον χέρι βαρύ του φόβου αισθάνονται,ζυγόν δουλείας ας έχωσι·

θέλει αρετήν και τόλμην η ελευθερία»


Α.Κάλβος
«Τι θα πει ραγιάς; Ραγιάς είναι εκείνος που τρέμει από τον φόβο τον Τούρκο, που είναι σκλάβος του φόβου του, που θέλει να ζήσει όπως και να είναι. Που κάνει τον ψόφιο κοριό για να μην τον πατήσει κάποιος. Την ραγιαδοσύνη του την ονομάζει αναγκαία φρονιμάδα».

Ίωνας Δραγούμης

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP