ملي پرمختیایي تګلارې (Αστυνομικό Δελτίο)

Τετάρτη 28 Απριλίου 2010

کې Ένοπλη ληστεία σε...οδοντιατρείο είχαμε προχθές στην Μάνδρα Αττικής. Λίγο μετά τις 22:00 κουκουφορόρος εισέβαλλε στο οδοντιατρείο και υπο την απειλή καλάσνικοφ ακινητοποίησε τους σοκαρισμένους ασθενείς μεταξύ των οποίων και ένα 6χρονο παιδί που στην θέα του όπλου ξέσπασε σε λυγμούς. Ο ληστής διέφυγε ανενόχλητος με τις εισπράξεις της ημέρας και το κινητό του οδοντιάτρου.

کې Ένοπλη ληστεία σε πρακτορείο της ΔΕΗ σημειώθηκε χθές στο Ηράκλειο Κρήτης. Άγνωστος άνδρας εισήλθε λίγο μετά τις 13:30 το μεσημέρι στο πρακτορείο, φορώντας γυαλιά ηλίου και καπέλο και υπό την απειλή όπλου άρπαξε από το ταμείο το χρηματικό ποσό των 50.000 ευρώ και τράπηκε στη φυγή.

کې Σειρά ληστειών πραγματοποιήθηκε από το βράδυ της Δευτέρας έως και την Τρίτη τα ξημερώματα σε περιοχές της Αττικής, σύμφωνα με την Αστυνομία. Συγκεκριμένα, στη 1.20 τα ξημερώματα, ομάδα πέντε αγνώστων επιτέθηκε σε αλλοδαπό οδηγό μοτοσικλέτας, στη διασταύρωση Βλαβιανού και Πάτμου, στον Άγιο Παντελεήμονα. Οι δράστες τραυμάτισαν τον αλλοδαπό στο κεφάλι με ξύλο, καθώς και με μαχαίρι στο στήθος και του άρπαξαν μία τσάντα που περιείχε 7.000 ευρώ. Νωρίτερα, στις 9.28 το βράδυ, δύο άγνωστοι με την απειλή πιστολιού άρπαξαν 550 ευρώ από πρακτορείο ΠΡΟ-ΠΟ στην οδό Καλυψώς 103, στην Καλλιθέα. Την ίδια ώρα, τρεις άλλοι ένοπλοι δράστες ακινητοποίησαν διανομέα φαγητού στην οδό Αλαμάνας 49, στο Μενίδι και του άρπαξαν 200 ευρώ.


کې Το πτώμα ενός αλλοδαπού, υπηκόου Αλβανίας, ηλικίας 24 ετών, εντόπισε προχθες στις 11 το πρωΐ πεζός σε δασική έκταση στην Καλλιθέα Χαλκιδικής. Ο νεαρός έφερε τραύμα στο κεφάλι από πυροβόλο όπλο, ενώ στο σημείο βρέθηκε και κατασχέθηκε ένας κάλυκας. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή η ώρα θανάτου εντοπίζεται από τις 9 το βράδυ της Κυριακής 25/4 έως τις 6 το πρωΐ της Δευτέρας 26/4.

ملي پرمختیایي تګلارې (Αστυνομικό Δελτίο)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
“Κι αν είναι κ’ έρθουνε χρόνια δίσεχτα, πέσουν καιροί οργισμένοι, κι όσα πουλιά μισέψουνε σκιασμένα, κι όσα δέντρα, για τίποτ’ άλλο δε φελάν παρά για μετερίζια, μη φοβηθείς το χαλασμό.

Φωτιά! Τσεκούρι! Τράβα!, ξεσπέρμεψέ το, χέρσωσε το περιβόλι, κόφτο, και χτίσε κάστρο απάνω του και ταμπουρώσου μέσα, για πάλεμα, για μάτωμα, για την καινούργια γέννα, π’ όλο την περιμένουμε κι όλο κινάει για νάρθει, κι’ όλο συντρίμμι χάνεται στο γύρισμα των κύκλων!..

Φτάνει μια ιδέα να στο πει, μια ιδέα να στο προστάξει,κορώνα ιδέα , ιδέα σπαθί, που θα είναι απάνου απ’ όλα!"

Κωστής Παλαμάς
«Όσοι το χάλκεον χέρι βαρύ του φόβου αισθάνονται,ζυγόν δουλείας ας έχωσι·

θέλει αρετήν και τόλμην η ελευθερία»


Α.Κάλβος
«Τι θα πει ραγιάς; Ραγιάς είναι εκείνος που τρέμει από τον φόβο τον Τούρκο, που είναι σκλάβος του φόβου του, που θέλει να ζήσει όπως και να είναι. Που κάνει τον ψόφιο κοριό για να μην τον πατήσει κάποιος. Την ραγιαδοσύνη του την ονομάζει αναγκαία φρονιμάδα».

Ίωνας Δραγούμης

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP