ملي پرمختیایي تګلارې (Αστυνομικό Δελτίο)

Τρίτη 20 Απριλίου 2010

کې Νεκρός από πυρά ληστών έπεσε ένας νεαρός άνδρας, ο οποίος προσπάθησε να βοηθήσει τη γυναίκα του, η οποία έπεσε θύμα ληστείας στους Αμπελόκηπους της Θεσσαλονίκης. Ο άτυχος άνδρας τραυματίστηκε θανάσιμα από τρεις σφαίρες. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παπανικολάου σε βαριά κατάσταση, ωστόσο, κατέληξε λίγο αργότερα.

کې Ένοπλη ληστεία σε καφετέρια διέπραξαν επτά άτομα στις 5.45 τα ξημερώματα Δευτέρας σε στην περιοχή Κεφαλαρίου στην Κηφισιά. Με την απειλή όπλων ακινητοποίησαν τους εργαζόμενους, άρπαξαν το χρηματοκιβώτιο και εξαφανίστηκαν, αφού πρώτα χτύπησαν έναν από αυτούς στο κεφάλι. Η λεία των ληστών δεν έχει γίνει γνωστή. Ο τραυματίας διακομίστηκε για τις πρώτες βοήθειες στο νοσοκομείο και επέστρεψε στο σπίτι του.

کې Ένοπλη ληστεία σε ψιλικατζίδικο έγινε χθές το πρωί, στις 6 παρά δέκα, σε μίνι μάρκετ στην περιοχή Θερίσσου Ηρακλείου. Οι δύο δράστες έφτασαν στο μίνι μάρκετ επιβαίνοντας σε δίκυκλη μοτοσικλέτα. Ο ένας εξ αυτών εισήλθε στο κατάστημα και αφού πυροβόλησε μία φορά στον αέρα για εκφοβισμό, απέσπασε από τον υπάλληλο ποσό 1.000 ευρώ.

کې Δύο ένοπλες ληστείες τραπεζών έλαβαν χώρα πριν απο μερικές μέρες στην Πάτρα με διαφορά μόλις 30 λεπτών με συνολική λεία 73.000 ευρώ. Στην πρώτη ληστεία, άγνωστο άτομο εισέβαλε το μεσημέρι στο υποκατάστημα της Τράπεζας Κύπρου, στην οδό Αμερικής κρατώντας ένα πιστόλι και μια χειροβομβίδα και πήρε ποσό 13.000 ευρώ. Η περίπτωση αυτή θυμίζει την ληστεία στα ταμεία της ΔΕΥΑΠ όπου και τότε ένας άγνωστος δράστης είχε μπει κρατώντας πιστόλι και χειροβομβίδα.Η δεύτερη ληστεία έγινε λίγη ώρα αργότερα στην Εμπορική Τράπεζα στην οδό Ακρωτηρίου με λεία πάνω από 60.000 ευρώ. Σε αυτή την περίπτωση ο δράστης κρατούσε πιστόλι, ενώ διέφυγε με μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού.

کې Ένοπλη ληστεία σε πρατήριο βενζίνης στο 71ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Αθηνών - Πατρών έλαβε χώρα χθές το πρωί.

کې Έκρηξη βόμβας σημειώθηκε το πρωί σε ΙΧ αυτοκίνητο, μάρκαςΒΜW Χ5, εν κινήσει στη διασταύρωση των οδό Χίου και Φαβιέρου, στο Μεταξουργείο. Στο αυτοκίνητο επέβαιναν ένας άνδρας και μια γυναίκα αλβανικής υπηκοότητας, οι οποίοι δεν τραυματίστηκαν. Απο την έκρηξη προκλήθηκαν σοβαρές ζημιές στο μπροστινό μέρος του αυτοκινήτου, ενώ έσπασαν τα τζάμια σε παρακείμενο ιατρείο ζώων, στην είσοδο πολυκατοικίας, και σε καφενείο. Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, ο μηχανισμός ήταν τοποθετημένος πάνω στο όχημα. Η έκρηξη αποδίδεται σε ξακαθάρισμα λογαριασμών.


ملي پرمختیایي تګلارې (Αστυνομικό Δελτίο)



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
“Κι αν είναι κ’ έρθουνε χρόνια δίσεχτα, πέσουν καιροί οργισμένοι, κι όσα πουλιά μισέψουνε σκιασμένα, κι όσα δέντρα, για τίποτ’ άλλο δε φελάν παρά για μετερίζια, μη φοβηθείς το χαλασμό.

Φωτιά! Τσεκούρι! Τράβα!, ξεσπέρμεψέ το, χέρσωσε το περιβόλι, κόφτο, και χτίσε κάστρο απάνω του και ταμπουρώσου μέσα, για πάλεμα, για μάτωμα, για την καινούργια γέννα, π’ όλο την περιμένουμε κι όλο κινάει για νάρθει, κι’ όλο συντρίμμι χάνεται στο γύρισμα των κύκλων!..

Φτάνει μια ιδέα να στο πει, μια ιδέα να στο προστάξει,κορώνα ιδέα , ιδέα σπαθί, που θα είναι απάνου απ’ όλα!"

Κωστής Παλαμάς
«Όσοι το χάλκεον χέρι βαρύ του φόβου αισθάνονται,ζυγόν δουλείας ας έχωσι·

θέλει αρετήν και τόλμην η ελευθερία»


Α.Κάλβος
«Τι θα πει ραγιάς; Ραγιάς είναι εκείνος που τρέμει από τον φόβο τον Τούρκο, που είναι σκλάβος του φόβου του, που θέλει να ζήσει όπως και να είναι. Που κάνει τον ψόφιο κοριό για να μην τον πατήσει κάποιος. Την ραγιαδοσύνη του την ονομάζει αναγκαία φρονιμάδα».

Ίωνας Δραγούμης

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP