ملي پرمختیایي تګلارې (Αστυνομικό Δελτίο)

Δευτέρα 5 Απριλίου 2010

کې Ένοπλη ληστεία σε..κομμωτήριο σημειώθηκε χθες στην περιοχή Πυλαιώτικα Θεσσαλονίκης. Δύο άνδρες, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, εισέβαλαν στο κομμωτήριο και με την απειλή όπλων άρπαξαν από την ταμειακή μηχανή 500 ευρώ, και από τις τσάντες της ιδιοκτήτριας και μίας πελάτισσας 200 ευρώ.

کې Αυτοσχέδιος εκρηκτικός μηχανισμός αποτελούμενο από έξι γκαζάκια εξερράγη χθες τους Αμπελόκηπους μπροστά στα γραφεία της εταιρίας "ΕΕΝ ΕΛΛΑΣ" επι της Λ. Κηφισίας. Η έκρηξη (η οποία έγινε στις τέσσερις το μεσημέρι) είχε ως αποτέλεσμα την καταστροφή της εισόδου των γραφείων και την πρόκληση υλικών ζημιών στον περιβάλλοντα χώρο χωρίς να υπάρξουν ανθρώπινα θύματα (όπως στην περίπτωση της έκρηξης που διαμέλισε 15χρονο Αφγανό).

کې Πέντε πυροβολισμούς δέχτηκε χθες λίγο πριν τις 6 το απόγευμα σκοπός στο στρατόπεδο Καποτά. Ι.Χ αυτοκίνητο πλησίασε σκοπιά του στρατοπέδου και ο συνοδηγός του πυροβόλησε πέντε φορές με πιστόλι εναντίον του σκοπού ο οποίος ευτυχώς πρόλαβε να καλυφθεί χωρίς να ανταποδώσει τα πυρά (πιθανότατα δεν θα μπορούσε και να ήθελε..). Οι δράστες εξαφανίστηκαν αναπτύσσοντας ταχύτητα ενώ με την ίδια ταχύτητα ανακοινώθηκε στα ΜΜΕ ότι στην επίθεση χρησιμοποιήθηκαν "άσφαιρα"..

کې Ένοπλη ληστεία στις Σέρρες: Περισσότερα από 100.000 ευρώ υπολογίζεται πως είναι η λεία της ένοπλης ληστείας που σημειώθηκε πριν από λίγες μέρες στο κεντρικό κατάστημα της Alpha bank στην πόλη των Σερρών. Οι δύο δράστες φορώντας μαύρα γυαλιά, εισέβαλαν στο τραπεζικό κατάστημα και με την απειλή όπλων κατάφεραν να αποσπάσουν το παραπάνω χρηματικό ποσό από τα ταμεία.

کې Ένοπλη ληστεία στο κέντρο της Αθήνας: Έναν 78χρονο, ιδιοκτήτη ξενοδοχείου στην περιοχή της Ομόνοιας, λήστεψαν άγνωστο έξω από το σπίτι του, στην οδό Μιχαήλ Βόδα, τα ξημερώματα. Ο 78χρονος επέστρεφε μαζί με έναν υπάλληλο του ξενοδοχείου στο σπίτι του. Οι δράστες που είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά του, τους απείλησαν με όπλα και τους οδήγησαν μέσα στο σπίτι. Εκεί έδεσαν τον ξενοδόχο και τη γυναίκα του και τους άρπαξαν 2.000 ευρώ.

ولسمشر کرزی له جنرال سټينلي مکريسټل سره کندهار ته ددې لپا
ره تللی و چې دغلته دکېدونکو لويو عملياتولپاره ولسي ملاتړ
راخپل کړي. خو هغه څه چې د کندهار په دې غونډه کې په لوړ غږ
ددې لپاولسمشر بنسټ تر سره جوړ شوي قانون پر
او د افغان حکومت په همکارۍ، د راتلونکو څلورو کلونو په موده کې بشپړ شي
ځانګړې ډول د روغتیا په برخه کېځانګړې ډول د روغتیا په برخه کې
بنسټ تر سرهواورول شول دا و د افغانستان د ټاکنو خپلواک کمېسيو
*د ټاکنو اړوندې ټولې چارې د نويايي تر دې وروسته ب


*Ολοένα και περισσότεροι Έλληνες επιλέγουν την αγορά κυνηγετικού όπλου για σκοπούς αυτοάμυνας σύμφωνα με πρόσφατο ρεπορτάζ. Περίπου ενάμισι εκατομμύριο κυνηγετικά όπλα είναι δηλωμένα στις υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ ενώ οι εγγεγραμμένοι κυνηγοί είναι μόλις 200.000..Σύμφωνα με αστυνομικούς της Ασφάλειας αλματώδη αύξηση παρουσιάζουν οι πωλήσεις όπλων σε πολίτες οι οποίοι δεν πρόκειται να τα χρησιμοποιήσουν για κυνηγετικούς σκοπούς αλλά για ..αυτοάμυνα λόγω της πρωτοφανούς έξαρσης της εγκληματικότητας. Σε πιο σημαντικές ειδήσεις τώρα, ο υπουργός ΠΡΟ.ΠΟ κ Μιχάλης Χρυσοχοίδης δήλωσε πως "δεν θα δραπετεύσει στα δύσκολα" και ότι καταβάλλονται προσπάθειες για να αντιμετωπιστεί το φαινόμενο της εγκληματικότητας. Δεν διευκρινίστηκε αν ο κ.υπουργός αναμένεται να αποδεσμεύσει αριθμό αστυνομικών από την πολυάριθμη φρουρά του ή αν σκοπεύει να εφαρμόσει επιτέλους της περιβόητες εξαγγελίες για αντίστοιχη αποδέσμευση αστυνομικών απο καθήκοντα φρούρησης δημοσιογράφων, επιχειρηματιών και λοιπών "αστέρων" ..

6 σχόλια:

flanker7 5 Απριλίου 2010 στις 5:09:00 μ.μ. EEST  

Ελπίζω ο Υπυργός ΠΡΟ-ΠΟ να κάνει κάτι πριν γίνει η Ελλάδα Μεξικό

Ανώνυμος 5 Απριλίου 2010 στις 6:38:00 μ.μ. EEST  

المسيح قام حقا قام

Ανώνυμος 6 Απριλίου 2010 στις 2:54:00 π.μ. EEST  

"Tjhg;kjn@@bjb&&ndbmki=kjbjjdhbjhb;kjbbb!! yyugjhvj345kjbi uhoq0ough-kjbxyio Μπέεεεε" Η νέα δήλωση στα ΜΜΕ (Μέσα Μαζικης Εξόντωσης) του Υ.προ.πο Μ. Χρυσοχοϊδη ή Κοεμτζόγλου ή εκατόνταρχου Γκαντέμιους Μιχάλιους Ηλίθιους, σχετικά με την εγκληματικότητα και την λαθρομετανάστευση στην Ελλάδα του 2010. Να τον...."χαιρόμαστε".

Ανώνυμος 6 Απριλίου 2010 στις 2:55:00 π.μ. EEST  

Φίλε Flanker7, στο Μεξικό τουλάχιστον ο Καλντερόν έβγαλε Στρατό και Πεζοναύτες στους δρόμους με ελεύθερους κανόνες εμπλοκής...

Ανώνυμος 7 Απριλίου 2010 στις 2:00:00 μ.μ. EEST  

Πριν από μερικά χρόνια που υπηρετούσα και εγώ τη θητεία μου, στη σκοπιά μας έδιναν μία δεσμίδα σφαίρες τυλιγμένη σε πανί και δεμένη από πάνω με σύρμα, το οποίο ήταν πιασμένο με μεταλλική αγκράφα.
Αν προέκυπτε κίνδυνος, μετά από τα "αλτ τις ει" και τα σχετικά, προβλεπόταν να ... πάρεις τηλέφωνο τους ειδικούς φρουρούς για να επέμβουν.
Μια φορά που πήγαμε άγημα σε κηδεία, ο επικεφαλής έδωσε εντολή στον υπεύθυνο της οπλαποθήκης "σε αυτούς δώσε από αυτά που ... ρίχνουν (!)".
Από την εποχή εκείνη έχουν μεσολαβήσει μειώσεις θητείας, δαπανών για την άμυνα, προσδοκιών για το επίπεδο επίλυσης των εθνικών θεμάτων κλπ. κλπ.
Οπότε, άγιο είχε ο καημένος ο σκοπός του στρατοπέδου Καποτά...

Ανώνυμος 7 Ιουνίου 2010 στις 2:53:00 μ.μ. EEST  

Μολις τωρα εμαθα για το περιστατικο με τον σκοπο,απο εδω μεσα και οχι απο καναλια.Μενω λιγο απορημενος διαβαζοντας πως αυτα(ΜΜΕ) διεδωσαν με απροσμενη ταχυτητα πως οι πυροβολισμοι ηταν ασφαιρα...και μου φαινεται λιγο υποπτο ολο αυτο.
Ακομα κι'ετσι να ητανε,δεν βρισκω καποιον ''ασοβαρο'' λογο που καποιος ''ανισσοροπος'' να περασε και απλα να εκτονωσε την ''ψυχασθενεια'' του και να πυροβολησε,εστω και με ασφαιρα...αν ισχυει.
Κατι περισσοτερο βαθυ και σκοτεινο μου ''βρωμαει'' και μου δειχνουν τα ''αντανακλαστικα'' των ΜΜΕ!
Το σιγουρο ειναι ενα.Αυτο που διαβασα γραμμενο απο καποιον φιλο.Πως η Ελλαδα κοντευει να γινει Μεξικο!...Αγαπητε μου φιλε,η Ελλαδα εχει γινει ηδη Μεξικο.'Η μαλλον καλυτερα,καποιοι την εκαναν ετσι.Και τωρα το θεμα ειναι...σαν πιοια πολη του Μεξικου μας κατηντησαν?...Σαν την Πολη του Μεξικου 'η μηπως οδευουμε να γινουμε σαν την μεθοριακη πολη Χουαρες οπου ακουσον ακουσον...οι δολοφονιες τον μηνα ξεπερνουν τις 2000! Σε μια πολη 1000000 κατοικων!
Εδρευει ολη η μαφια,με τα καρτελ της.Κατι παρομοιο δεν γινεται και στην σημερινη Ελλαδα και τις μεγαλες της πολης?
Αθηνα 6000000 κατοικοι...εγκληματικοτητα στο φουλ.Πορνεια,ναρκωτικα,ληστειες,δολοφονιες,ξεκαθαρισματα,ξεπλυμα,τρομοκρατια...κλπ κλπ.
Θεσσαλονικη 1500000+ κατοικοι...τα ιδια και συνεχως αυξανομενα...
Παντου,Πατρα,Ηρακλειο,Χανια...ολη η χωρα μια ''πιατσα''....Ετσι την εχουν καταντησει!
Και σε μια ''πιατσα'' παντα υπαρχουν ολοι αυτοι,με τις παρανομες δραστηριοτητες τους!
1,5εκ. κυνηγετικα οπλα λεει το ρεπορταζ και η επισημη ανακοινωση της Αστυνομιας,εχουν στα χερια τους πολιτες...και δεν ειναι για...αγριογουρουνα,αλλα για...τις αγριες στιγμες που φοβουνται μην τους τυχει και ζησουνε.Ακουμε να γινονται καθε ειδους ''αισχη'' γυρω μας.Ολοι αγωνιουμε μην καποια στιγμη συμβει και σ'εμας...και αναρωτιομαστε μεσα μας πως και αν μπορεσουμε να αντιδρασουμε!
Προσωπικα ειμαι και παθων,θυμα ληστειας.Το εχω ζησει και ειναι αγριο πραγμα...να βλεπεις καταματα τον...θανατο σου!
Ας προσευχηθουμε στον Θεο να δωσει δυναμη σε ολους τους Ελληνες ν'αντιμετωπισουμε τα δεινα που ζουμε και που επονται να ζησουμε.
Και εναποθετω τις ελπιδες μου στον Θεο...διοτι δεν ελπιζω περα του Θεου και του Λαου...σε κανεναν πολιτικο 'η πολιτικο κομμα! Ολοι τους πλην ελαχιστων εξωκοινοβουλευτικων κομματων(ενος δλδ,της Χρυσης Αυγης) ειναι ΠΡΟΔΟΤΕΣ-ΚΛΕΦΤΕΣ-ΨΕΥΤΕΣ-ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ-ΑΠΛΗΣΤΟΙ-ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΙ ΚΑΙ...ΑΘΕΟΙ!
Στον μονο ΘΕΟ που πιστευουν και μαλιστα φανατικοτερα και απο ταλιμπαν ειαι το ''χρημα''!!! Αυτο μοναχα τους ενδιεφερε και τους ενδιαφερει! ΠΟΤΕ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑΝ ΣΟΒΑΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!...ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ!ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΛΥΣΕΙ,ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΞΕΦΤΥΛΙΣΕΙ,ΤΗΣ ΤΡΩΝΕ ΤΙΣ ΣΑΡΚΕΣ ΣΑΝ ΟΡΝΙΑ!!! ΠΤΩΜΑΤΟΦΑΓΟΙ!!!

ΜΗΝ ΜΑΣΑΣ ΕΛΛΗΝΑ! ΜΑΘΗΜΕΝΟΣ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑ! ΜΗΝ ΑΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ.ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΣΚΕΨΗ,ΤΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΚΟΒΟΥΛΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥΣ!

ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ! ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΦΩΝΑΞΟΥΜΕ?...ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΟΙ...ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΚΙ'ΕΜΕΙΣ!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
“Κι αν είναι κ’ έρθουνε χρόνια δίσεχτα, πέσουν καιροί οργισμένοι, κι όσα πουλιά μισέψουνε σκιασμένα, κι όσα δέντρα, για τίποτ’ άλλο δε φελάν παρά για μετερίζια, μη φοβηθείς το χαλασμό.

Φωτιά! Τσεκούρι! Τράβα!, ξεσπέρμεψέ το, χέρσωσε το περιβόλι, κόφτο, και χτίσε κάστρο απάνω του και ταμπουρώσου μέσα, για πάλεμα, για μάτωμα, για την καινούργια γέννα, π’ όλο την περιμένουμε κι όλο κινάει για νάρθει, κι’ όλο συντρίμμι χάνεται στο γύρισμα των κύκλων!..

Φτάνει μια ιδέα να στο πει, μια ιδέα να στο προστάξει,κορώνα ιδέα , ιδέα σπαθί, που θα είναι απάνου απ’ όλα!"

Κωστής Παλαμάς
«Όσοι το χάλκεον χέρι βαρύ του φόβου αισθάνονται,ζυγόν δουλείας ας έχωσι·

θέλει αρετήν και τόλμην η ελευθερία»


Α.Κάλβος
«Τι θα πει ραγιάς; Ραγιάς είναι εκείνος που τρέμει από τον φόβο τον Τούρκο, που είναι σκλάβος του φόβου του, που θέλει να ζήσει όπως και να είναι. Που κάνει τον ψόφιο κοριό για να μην τον πατήσει κάποιος. Την ραγιαδοσύνη του την ονομάζει αναγκαία φρονιμάδα».

Ίωνας Δραγούμης

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP