Πανηγυρίζουν οι "Αιγαιάτες Μακεδόνες" για τις κυοφορούμενες "διευκολύνσεις"

Κυριακή 25 Απριλίου 2010

Σε πρόσφατη ανάρτηση σχετικά με την αποκαλυπτική αλληλογραφία της υφυπουργού Εσωτερικών Θ.Τζακρή και του επιτρόπου για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα του Συμβουλίου της Ευρώπης κ.Χάμπαργκε, ακούστηκαν κάποιες αντιρρήσεις για την κριτική που ασκήσαμε στην κ. υφυπουργό. (βλέπε Απόδοση ιθαγένειας σε Σλαβομακεδόνες προσεχώς)

Nα τονίσουμε σε αυτό το σημείο ότι στην απαντητική επιστολή της η κ.υφυπουργός έκανε λόγο για σχεδιαζόμενες διευκολύνσεις προς την κατεύθυνση επανάκτησης της ελληνικής ιθαγένειας για όσους την έχασαν στο παρελθόν -πάγιο αίτημα των σλαβόφωνων που εγκατέλειψαν την Ελλάδα μετά το τέλος του Εμφυλίου και έχασαν την ελληνική ιθαγένεια-

Δεν πέρασαν παρα λίγες μόνο μέρες και σε δηλώσεις του σε σημερινή εφημερίδα ο εικονιζόμενος πρόεδρος της "Ένωσης ..Μακεδόνων του Αιγαίου" Γκιόργκι Ντονέφσκι, έσπευσε να εκφράσει τον ενθουσιασμό του για αυτή την εξέλιξη λέγοντας χαρακτηριστικά : "Είναι το καλύτερο δώρο που θα μπορούσε να μπορούσε να μας κάνει η Ελληνική κυβέρνηση"... Ειρήσθω εν παρόδω ο κ.Ντονέφσκι ηγείται ομάδας που επιδιώκει την προσφυγή στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων περίπου 8.000 σλαβοφώνων που επιδιώκουν την επανάκτηση της ελληνικής ιθαγένειας , την εγκατάσταση τους στην Βόρεια Ελλάδα και την επιστροφή των περιουσιών που υποτίθεται τους οφείλει το Ελληνικό κράτος. Η ίδια οργάνωση εκτιμά την συνολική αξία των υποτιθέμενων χαμένων περιουσιών στα 10 δις ευρώ .Ούτε ψύλλος στον κόρφο μας.

Άλλωστε λεφτά υπάρχουν..


4 σχόλια:

Ανώνυμος 25 Απριλίου 2010 στις 8:45:00 μ.μ. EEST  

Αυτή η κυβέρνηση της προδοσίας και της ανικανότητας , πρέπει να φύγει ΤΩΡΑ .
Φαντάζομαι ότι οι υποστηριχτές του συνθήματος ΠΑΣΟΚ-ΝΔ ΑΕ , έχουν ίδη φάει την γλώσσα τους .
Όχι ότι η κυβέρνηση του Καραμανλή ήταν καλή , αλλά οποιαδήπουε σύγκριση σήμερα , θα ήταν τουλάχιστον γελοία .

Στο τέλος προβλέπω ότι θα γυρίσει ο Βασιλιάς .

Pro από Συμβασιλεύουσα

Ανώνυμος 25 Απριλίου 2010 στις 9:07:00 μ.μ. EEST  

Μετά την λήξη του "Συμμοριτοπολέμου", όχι δεν είμαι δεξιός τέτοιος ήταν, οι αποκαλούμενοι "Σλαυομακεδόνες", όλοι τους άλλοτε προσκείμενοι στους Βουλγάρους - το λεγόμενο γλωσσικό ιδίωμα των Σκοπιανών "τα Μακεδονικά" είναι τα Βουλγάρικα - και άλλοτε συνεργάτες των Ναζήδων, των Βουλγάρων και των Ιταλών, αργότερα του Γιόσιπ Μπροζ ή Τίτο, ...... ξεκουμπίστηκαν στο Σιδηρούν Παραπέτασμα, διωκόμενοι από τα Ελληνικά δικαστήρια για τρομερά εγκλήματα !

Εμεις οι Μακεδόνες, επιτέλους ησυχάσαμε !

Αργότερα, ο Τάκος Μακρής της ΕΡΕ, για λόγους καθαρά ψηφοθηρικούς, κάκιστα επανέφερε αρκετούς πίσω για να έχουμε σήμερα το Ουράνιο Τόξο και μιά ελάχιστη μειονότητα !

Το ΠΑΣΟΚ, θέλοντας να διεμβολίσει το εκλογικό σώμα, θέλει να τους φέρει πίσω !

Πρόκειται για έγκλημα κατά τη; Πάτρίδος.

Πρόκειται για μια αισχρή ανθελληνική πράξη, και μάλιστα όταν το Δημόσιο κατά τον Λοβέρδο "δεν έχει σάλιο" !

Ήδη πληρώνουμε τις σπουδές χιλιάδων λαθρομεταναστοπαίδων και τα έξοδα κοινωνικής ασφάλισης των γονέων τους, πόσα τέλος πάντων θα πληρώσουμε ακόμη προκειμένουν να διατηρήσουν την εξουσία αυτοί οι ανίκανοι υπάνθρωποι ;

Ανώνυμος 25 Απριλίου 2010 στις 9:14:00 μ.μ. EEST  

Αν αισθάνονται Έλληνες καλός να πάρουν ιθαγένεια αλλά αν αισθάνονται Μακεδόνες και ανοίξει η κεκρόπορτα και για αποζημιώσεις μιλάμε για πράξη εθνικής προδοσίας χώρια που δημιουργείται μειονότητα και για ποιους; τους συνεργάτες των Ναζί, των Βουλγάρων και των Ιταλών.

Εντάξει το έχουμε καταλάβει που πάει το πράγμα και που οδηγείται είναι προφανές ποια.

ΚΕ 26 Απριλίου 2010 στις 7:02:00 μ.μ. EEST  

Ρε ηρεμήστε - σπασμένο τηλέφωνο είναι η όλη ιστορία. Πήρε αποσπασματικά την επιστολή της Τζάκρη το Ποντίκι, το αναδημοσιεύσατε εσείς (Ακρίτας, εν κτρυπτώ, strategy και μετά άλλοι), τώρα το αντέγραψε και η Αυριανή και τα πασάρουν αυτά στους από εκεί και χαίρονται τα κουμάσια για το τίποτα. Θα το ξαναπώ, διαβάστε την απάντηση της Τζάκρη και είναι ξεκάθαρο πως αναφέρεται στις περιπτώσεις του άρθρου 19!

Ειλικρινά, θα καταντήσω άθελμα μου να ακούγομαι σαν ΠΑΣΟΚος με το να τονίζω τα αυτονόητα. Διαβάστε την απάντηση. Θέλει Λιακοπούλεια ερμηνεία για να δει κανείς από αυτή τίποτα περί επαναπατρισμού SNOFιτών.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
“Κι αν είναι κ’ έρθουνε χρόνια δίσεχτα, πέσουν καιροί οργισμένοι, κι όσα πουλιά μισέψουνε σκιασμένα, κι όσα δέντρα, για τίποτ’ άλλο δε φελάν παρά για μετερίζια, μη φοβηθείς το χαλασμό.

Φωτιά! Τσεκούρι! Τράβα!, ξεσπέρμεψέ το, χέρσωσε το περιβόλι, κόφτο, και χτίσε κάστρο απάνω του και ταμπουρώσου μέσα, για πάλεμα, για μάτωμα, για την καινούργια γέννα, π’ όλο την περιμένουμε κι όλο κινάει για νάρθει, κι’ όλο συντρίμμι χάνεται στο γύρισμα των κύκλων!..

Φτάνει μια ιδέα να στο πει, μια ιδέα να στο προστάξει,κορώνα ιδέα , ιδέα σπαθί, που θα είναι απάνου απ’ όλα!"

Κωστής Παλαμάς
«Όσοι το χάλκεον χέρι βαρύ του φόβου αισθάνονται,ζυγόν δουλείας ας έχωσι·

θέλει αρετήν και τόλμην η ελευθερία»


Α.Κάλβος
«Τι θα πει ραγιάς; Ραγιάς είναι εκείνος που τρέμει από τον φόβο τον Τούρκο, που είναι σκλάβος του φόβου του, που θέλει να ζήσει όπως και να είναι. Που κάνει τον ψόφιο κοριό για να μην τον πατήσει κάποιος. Την ραγιαδοσύνη του την ονομάζει αναγκαία φρονιμάδα».

Ίωνας Δραγούμης

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP