Δρούτσας : «To Bόρεια Μακεδονία κοντά στο πλαίσιο της λύσης που θέλουμε»

Κυριακή 4 Απριλίου 2010

Η Αθήνα επιθυμεί άμεσα λύση στο θέμα της ονομασίας ΠΓΔΜ, δηλώνει ο αναπληρωτής ΥΠΕΞ Δ.Δρούτσας, σημειώνοντας ότι το «Βόρεια Μακεδονία» είναι κοντά στο πλαίσιο της λύσης που περιγράφει η Ελλάδα.

Μιλώντας στην εφημερίδα «Real News», ο κ. Δρούτσας ξεκαθαρίζει ότι αν η λύση αυτή απορριφθεί από τα Σκόπια, τότε ο κ. Γκρούεφσκι θα πρέπει να εξηγήσει εκείνος στους συμπολίτες του γιατί στερεί από τη χώρα την ευρωπαϊκή της τροχιά.

Κύριε υπουργέ, καλύτερα να είναι ο κ.Γκρουέφσκι υπόλογος στους συμπολίτες του παρά εσείς.. θα επιβεβαιώσετε τελικά τις φήμες που θέλουν το όνομα Μακεδονία να ανταλλάσσεται με την κατάργηση της βίζας προς της ΗΠΑ;

3 σχόλια:

Ανώνυμος 6 Απριλίου 2010 στις 2:19:00 μ.μ. EEST  

Σαν πολλά βήματα δεν μας "αναλογούν";
1ο Βήμα: Αποδεχόμαστε - έστω προσωρινά -το π.Γ.Δ.Μ.! 2ο βήμα: Αγνοούμαι την παραβίαση της παραβίαση της Ενδιάμεσης Συμφωνίας πολλάκις! 3ο Βήμα: Με την αδράνεια μας, χάνουμε το μέτρημα των χωρών που αναγνωρίζουν το κρατίδιο του Γκρουέφσκι με το συνταγματικό του όνομα (αν δεν κάνω λάθος πρέπει να έχουν φτάσει τις 123). 4ο Βήμα: Παραβλέπουμε τις επεκτατικές προθέσεις των Σκοπίων που είναι αποτυπωμένες σαφώς στο Σύνταγμά τους απ' την γέννηση του ακόμα αλλά και τις εμπρηστικές δηλώσεις του Γκρουέφσκι για κατεχόμενη Αιγαιακή Μακεδονία και σκλαβωμένα αδέλφια αλλά και προκλητικές ενέργειες όπως μετονομασίες αεροδρομίων και πλατειών, αγάλματα και λοιπά...

Και τώρα, προβαίνουμε και στο "τελευταίο βήμα που μας αναλογεί". Την παραχώρηση του ονόματος αλλά και των παραγώγων του!

Αυτό θα πει...διαπραγμάτευση!!! Με κάνει να αναρωτιέμαι γιατί μας έχει πιάσει τέτοια πρεμούρα εμάς! Όποιος θέλει να μπει στην ΕΕ πρέπει να ξεκινήσει τις στρατούλες! Εμείς είμαστε ήδη εκεί.

Ανώνυμος 6 Απριλίου 2010 στις 7:16:00 μ.μ. EEST  

Ποιός στοιχειωδώς έξυπνος διπλωμάτης ανακοινώνει εκ πρωιμίου ποιό αποτέλεσμα θεωρεί επιθυμητό γι αυτόν;

Ένα παιδί από την 'βουλή των εφήβων' θα διαπραγματευόταν καλύτερα κύριε ΑΝΥΠΕΞ!

Ανώνυμος 12 Απριλίου 2010 στις 3:30:00 μ.μ. EEST  

Κ. ΑΝΥΠΕΞ,

εμένα ως πολίτη με ρωτήσατε;

Τόσο τομαρισμός!!!

Ήμαρτον......

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
“Κι αν είναι κ’ έρθουνε χρόνια δίσεχτα, πέσουν καιροί οργισμένοι, κι όσα πουλιά μισέψουνε σκιασμένα, κι όσα δέντρα, για τίποτ’ άλλο δε φελάν παρά για μετερίζια, μη φοβηθείς το χαλασμό.

Φωτιά! Τσεκούρι! Τράβα!, ξεσπέρμεψέ το, χέρσωσε το περιβόλι, κόφτο, και χτίσε κάστρο απάνω του και ταμπουρώσου μέσα, για πάλεμα, για μάτωμα, για την καινούργια γέννα, π’ όλο την περιμένουμε κι όλο κινάει για νάρθει, κι’ όλο συντρίμμι χάνεται στο γύρισμα των κύκλων!..

Φτάνει μια ιδέα να στο πει, μια ιδέα να στο προστάξει,κορώνα ιδέα , ιδέα σπαθί, που θα είναι απάνου απ’ όλα!"

Κωστής Παλαμάς
«Όσοι το χάλκεον χέρι βαρύ του φόβου αισθάνονται,ζυγόν δουλείας ας έχωσι·

θέλει αρετήν και τόλμην η ελευθερία»


Α.Κάλβος
«Τι θα πει ραγιάς; Ραγιάς είναι εκείνος που τρέμει από τον φόβο τον Τούρκο, που είναι σκλάβος του φόβου του, που θέλει να ζήσει όπως και να είναι. Που κάνει τον ψόφιο κοριό για να μην τον πατήσει κάποιος. Την ραγιαδοσύνη του την ονομάζει αναγκαία φρονιμάδα».

Ίωνας Δραγούμης

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP