Μουσουλμάνα ΕΠΟΠ σε τουρκοσύναξη στην Προύσσα

Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013

Η νεαρά στρατιωτικός ποζάρει με φόντο την
σημαία της "ανεξάρτητης Θράκης"

Toυ Αντιφωνητή
 
Τι το ιδιαίτερο υπάρχει σε μία ακόμη επίσκεψη θρακιώτικου τουρκοσυλλόγου στήν Προύσσα, στούς χαριεντισμούς εκεί μέ διάφορους (Μπουλέντ Αρίντς Αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Χακάν Τσαβούσογλου βουλευτής ΑΚΡ, Μουσταφά Ντουντάρ δήμαρχος Οσμάνγκαζι) και στις φωτογραφίσεις μπροστά στην τούρκικη σημαία και στην άλλη της "Ανεξάρτητης Θράκης"; Ότι αυτή τή φορά με την GAT (νεολαία του Συλλόγου Επιστημόνων Μειονότητας) συνόδεψε και μιά …ΕΠΟΠ που υπηρετεί σε μονάδα της Κομοτηνής! Καλά, έχουμε τρελλαθεί εντελώς; Και μετά έχεις κάποιους νά εξανίστανται με την προϋπόθεση του «Ελληνικου γένους» για την εισαγωγή στα ΑΣΕΙ…

Αντιφωνητής 16/2/2013

Σημ Εν Κρυπτώ: Σύμφωνα με τοπικά μέσα της Θράκης για την ενέργειά της αυτή τιμωρήθηκε μόνο με μία ελαφρά πειθαρχική ποινή και μετάθεση από την Μονάδα που υπηρετούσε στη Θράκη στο πλησιέστερο ΚΑΑΥ..

15 σχόλια:

TED 22 Φεβρουαρίου 2013 στις 11:52:00 π.μ. EET  

Ερώτημα πρώτο: πέραν της απαράδεκτης αυτής φωτογραφίας, η εν λόγω είχε μεριμνήσει (ως όφειλε) να αιτηθεί με μη υπηρεσιακή αναφορά και να λάβει άδεια απομάκρυνσης και εξόδου από τη χώρα;

Ερώτημα δεύτερο: με ποιό ταξιδιωτικό έγγραφο πέρασε (δις) τα σύνορα; Με την υπηρεσιακή ταυτότητα; Με διαβατήριο (πότε εκδόθηκε αυτό);

Ερώτημα τρίτο: αληθεύει ότι η ποινή της ("δυσμενής" μετάθεση στα ΚΑΑΥ) ήδη ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ και ότι η κοπέλα επέστρεψε στη μονάδα που "υπηρετούσε" αρχικά;

Ανώνυμος 22 Φεβρουαρίου 2013 στις 12:19:00 μ.μ. EET  

Φίδια (φανερά) στον κόρφο μας! πού είναι ο εισαγγελέας και το ΓΕΣ να την διώξουν κλωτσηδόν από τις τάξεις του Ε.Σ.?

ξέρω ξέρω κοιμούνται, αυτά είναι άλλωστε ρατσιστικά και παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων κτλ κτλ

Πέτρος Κ.

Ανώνυμος 22 Φεβρουαρίου 2013 στις 12:43:00 μ.μ. EET  

Είμαστε για γέλια, κανονικά έπρεπε να περάσει στρατοδικείο και να απολυθεί.

enkripto 22 Φεβρουαρίου 2013 στις 2:10:00 μ.μ. EET  

@μηδενιστή

βρε, θές να μας βάλεις σε μπελάδες;

Ανώνυμος 22 Φεβρουαρίου 2013 στις 2:42:00 μ.μ. EET  

@enkripto
τί μπελάδες να σας βάλω; ορκίστηκε; φοράει στολή; την πληρώνω; υπάρχει νόμος; υπάρχει στρατοδικείο;

υπάρχουν και ποινές.

απολύεται ένας εποπ όταν δεν πάει καθημερινά δια δουλειά
φυλακίζεται όταν είναι τύφλα στη μαστούρα.
και "τιμωρείται" όταν έχει ξεκάθαρες επαφές με τον εχθρό.

εκτός αν νομίζει κανείς οτι πήγε για να βρει αμόρε οπότε να της δωθεί άμεσα βραβείο ιπεκτσί γιατί προωθούσε την ελληνοτουρκική φιλία.

ποια θα ήταν η ποινή τούρκου εποπ σε εκδήλωση της ΧΑ;

μηδενιστής - γνωστός ταραχοποιός

Ανώνυμος 22 Φεβρουαρίου 2013 στις 2:45:00 μ.μ. EET  

πάντως αν είναι το 2ο απο αριστερά του ροζ μαντιλιού ή το γκρί παντελόνι τώρα που βλέπω την φώτο, νομίζω οτι η επόμενη μετάθεση θα είναι στα κεντρικά του ΠΝ.

μηδενιστής

Ν.Μ.Π. 22 Φεβρουαρίου 2013 στις 3:36:00 μ.μ. EET  

Ψυχραιμία φίλοι μου.
Όλοι οι μουσουλμάνοι Έλληνες στρατιωτικοί θα έπρεπε να ήταν σε τέτοιες συγκεντρώσεις και ακόμα χειρότερα αν γίνεται. Θα μπορούσαν οι Έλληνες μουσουλμάνοι να ήταν "μπλεγμένοι" σε σχέδια τύπου βαριοπούλα και να τα μαθαίναμε όλα απο πρώτο χέρι; Θα γινόταν να βρίσκεται ένας "δικός μας" μουσουλμάνος μέσα σε κάθε συζήτηση που λαμβάνει χώρα στο Τούρκικο προξενείο;
Δεν θα μου έκανε εντύπωση αν στη συγκέντρωση δεν ήξεραν καν ότι η συγκεκριμένη γυναίκα είναι ΕΠΟΠ. Το ότι δεν εξαφανίστηκε απο προσώπου γής την ίδια μέρα, επιβεβαιώνει τα λεγόμενά μου και την ίδια στιγμή πέρνω θάρρος. Δεν έχουν καταρεύσει όλα.

Θα σας θυμίσω την φωτογραφία που είχε αναρτήσει το ΕνΚρυπτώ και κάντε την αντιστοιχία:
Πράκτορας ΜΙ6
Mε το μπλε αλεξίσφαιρο γιλέκο εμφανίζεται ο Paul Conroy, "φωτορεπόρτερ" της The Sunday Times πράκτορας όπως αποκαλύφθηκε της ΜΙ6, με το μαύρο ο Αl-Mahdi al-Harati και δεξιά με την παραλλαγή ο Abdel Hakim Belhaj

Οι μυστικές υπηρεσίες μας πρέπει να είναι παντού μπλεγμένες.
Ας ελπίσουμε οτι είναι.

Ν.Μ.Π.

Ανώνυμος 22 Φεβρουαρίου 2013 στις 3:57:00 μ.μ. EET  

"Ας ελπίσουμε οτι είναι."

ναι ας ελπίσουμε. γιατί το να το πιστέψουμε...

αν την είχαν τσιμπήσει δεν θα ξαναγύρναγε ούτε στην μονάδα ούτε στην περιοχή.

άσχετα αν τσαντίστηκα πιο πάνω πιθανό είναι να της είπαν πάμε προύσσα τζάμπα πληρώνει το προξενείο καμιά κολλητή, να πήγε να δει και την 'εξωτική' γείτονα και να μην πήρε καν χαμπάρι την συγκέντρωση - εποπ είναι όχι αστροφυσικός. την συνέχεια την ξέρουμε, την έχωσαν καμιά βδομάδα να πλένει πιάτα και μετά πίσω.

μηδενιστής

Ανώνυμος 23 Φεβρουαρίου 2013 στις 3:02:00 π.μ. EET  

χεχε, πλακα είχε όταν υπηρετούσα και ρωτούσα τους εποπ αν γίνει πόλεμος αν θα πάνε. Τις απαντήσεις τις φαντάζεστε...

ΟΠΛΙΤΗΣ 23 Φεβρουαρίου 2013 στις 3:36:00 μ.μ. EET  

Είμαστε γελοίοι
Οι τουρκόφρονες μειονοτικοί,όχι μόνο κατατάχθηκαν στο Ε.Σ, όχι μόνο υπηρετούν στο τόπο κατοικίας τους διαθέτοντας ''γερές πλάτες'' αλλά και προκλητικά δηλώνουν με λόγια και πράξεις, ποιά είναι η μητέρα - πατρίδα τους.Γελοίος στρατός με γελοίους ηγέτορες που το ''παίζουν'' σκληροί εκεί που μπορούν.
Υ.Σ: Στρατοδικείο στέλνουν κανά φουκαρά για τροχαία παράβαση, ή κάποιον ΕΠΟΠ που έκανε χρήση ναρκωτικών.

Ανώνυμος 23 Φεβρουαρίου 2013 στις 4:22:00 μ.μ. EET  

''Τις απαντήσεις τις φαντάζεστε...''


Πλάκα είχε η ερώτηση σου η οποία είναι αφελής.Με συγχωρείς αλλά τι σημαίνει ΑΝ θα πάνε?Δεν είναι προαιρετική η συμμετοχή σε ένα πόλεμο.Φυσικά και ΘΑ πάνε θέλουν δεν θέλουν.Οτι ισχύει σε περίοδο πολέμου για αξιωματικούς,υπαξιωματικούς και στρατευσίμους ισχύει και για τους επόπ.Λίγο προβοκατώρικο το σχόλιο σου.'Οποια και να ήταν η απάντηση που σου έδωσαν να είσαι σίγουρος οτι αν γίνει η στραβή θα είναι και αυτοί εκεί όπως και οι εκ των παραγωγικών σχολών,όπως και οι υπόλοιποι στρατεύσιμοι.Δηλαδή αν σου απάντησε κανείς οτι όταν γίνει πόλεμος θα την ''κάνει με ελαφρά'' εσύ τον πίστεψες?Καμιά φορά λέμε και καμιά μ... να περάσει η ώρα μην βασίζεσαι σε τέτοιες κουβέντες.Και αν σου πώ οτι στην ίδια ερώτηση πήρα και εγώ διαμετρικά αντίθετες ερωτήσεις θα με πιστέψεις?Εγώ πάντως ρώτησα αλεξιπτωτιστές εποπ και απο τις απαντήσεις όχι μόνο δεν διέκρινα δειλεία αλλά ορισμένοι έφτασαν και στο επίπεδο άγνοιας κινδύνου.Δεν είναι ωραίο να βαφτίζουμε χιλιάδες ανθρώπους χέστες.Μην τα ξαναλέμε.Κανείς μας δεν είναι ήρωας ούτε ξέρει προκαταβολικά πως θα συμπεριφερθεί σε πόλεμο.Και η ανάρτηση αφορά την συμπεριφορά ενός μόνο στελέχους,δεν βλέπω το λόγο να κάνουμε γενικεύσεις.

BRIDAK 24 Φεβρουαρίου 2013 στις 6:32:00 π.μ. EET  

Το περιστατικό είναι εξαιρετικά σοβαρό και απαιτεί τη δέουσα προσοχή. Η ενέργεια του συγκεκριμένου ατόμου έρχεται σε συνέχεια άλλων παρόμοιων παραβατικών πράξεων, αμφισβήτησης της στρατιωτικής δεοντολογίας και έμμεσης προβολής της τουρκικής πολιτικής, εδώ και πολύ καιρό. Με τον ίδιο δραματικό τρόπο,ο φοβικός χειρισμός του θέματος έρχεται σαν συνέχεια ανάλογων μορφών δουλοπρεπούς συμπεριφοράς, σε συνδυασμό με παροχές, μη δικαιούμενα προνόμια και εθελοτυφλία. Είναι ο φαύλος κύκλος της ανικανότητας και του τίποτα. Των τήψεων της ηθικής αυτουργίας, που έχουν μετατρέψει κάποιους σε ανθρωπάκια που παρακαλάνε και προσκυνάνε για να μην εκτεθούν. "Να υπερασπίζω με πίστην και αφοσίωσην, μέχρι της τελευταίας ρανίδος του αίματός μου τας σημαίας, να μην τας εγκαταλείπω,μηδέ να αποχωρίζομαι ποτέ απ'αυτών"...όχι αυτή με το πράσινο και μαύρο, αλλά με το μπλέ και τον λευκό σταυρό...
ΤΗΔΕ ΚΕΙΜΕΘΑ

Διηνέκης 25 Φεβρουαρίου 2013 στις 2:07:00 π.μ. EET  

Ακόμη ΔΕΝ κατάλαβε το " enkripto " (που συνήθως τα «καταλαβαίνει» όλα «στο πιτς φυτίλι») ότι κάποιοι αρχιπροδοταράδες του καρακερατά - «αστεράτοι» - μάς πάνε φόρα - παρτίδα για «ελληνοτουρκική συνομοσπονδία», «ελληνοτουρκικό στρατό» (κτλ) και... «το λουρί της μάνας»;

Ανώνυμος 25 Φεβρουαρίου 2013 στις 5:10:00 μ.μ. EET  

Να προσθέσω σε ΟΛΑ αυτά και τι δήλωσε ο νεοεκλεγείς "Πρόεδρος" της Κυπριακής Δημοκρατίας, ως απάντηση και στο φίλο "Διηνέκης", δήλωσε λοιπόν: απεύθυνομαι και στους τουρκοκύπριους ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΑΣ!!!!!!!
Κρίμα τους ΗΡΩΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ της ΕΟΚΑ που τους βασάνιζαν και τους κάρφωναν στους εγγλέζους οι τ/κ συμπατριώτες, ΚΡΙΜΑ και για τα ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ της ΕΛΔΥΚ που το ΄74, αφού είχαν τελειώσει τα πυρομαχικά τους από την "τρέλα" τους ΠΕΤΑΓΑΝ τα κράνη στους τουρκαλάδες και τους τ/κ συμπατριώτες ΜΑΣ!!
Ούστ!! προσκυνημένοι!!
Αναστασιάδη από τη χαρά σου ακόμη δεν ορκίστηκες και ΑΡΧΙΣΕΣ!!!
ΞΥΠΝΑ ΤΑΣΣΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΣ!!

Γιάννης

Υ.Γ. Κουμπάροι, βοήθεια σας, αλλά δεν ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ να ξανατρέξουμε!!! ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΤΕ!!!

Ανώνυμος 28 Φεβρουαρίου 2013 στις 11:05:00 π.μ. EET  

Μήν πέφτετε στη παγίδα και δίνετε διάσταση στο θέμα.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
“Κι αν είναι κ’ έρθουνε χρόνια δίσεχτα, πέσουν καιροί οργισμένοι, κι όσα πουλιά μισέψουνε σκιασμένα, κι όσα δέντρα, για τίποτ’ άλλο δε φελάν παρά για μετερίζια, μη φοβηθείς το χαλασμό.

Φωτιά! Τσεκούρι! Τράβα!, ξεσπέρμεψέ το, χέρσωσε το περιβόλι, κόφτο, και χτίσε κάστρο απάνω του και ταμπουρώσου μέσα, για πάλεμα, για μάτωμα, για την καινούργια γέννα, π’ όλο την περιμένουμε κι όλο κινάει για νάρθει, κι’ όλο συντρίμμι χάνεται στο γύρισμα των κύκλων!..

Φτάνει μια ιδέα να στο πει, μια ιδέα να στο προστάξει,κορώνα ιδέα , ιδέα σπαθί, που θα είναι απάνου απ’ όλα!"

Κωστής Παλαμάς
«Όσοι το χάλκεον χέρι βαρύ του φόβου αισθάνονται,ζυγόν δουλείας ας έχωσι·

θέλει αρετήν και τόλμην η ελευθερία»


Α.Κάλβος
«Τι θα πει ραγιάς; Ραγιάς είναι εκείνος που τρέμει από τον φόβο τον Τούρκο, που είναι σκλάβος του φόβου του, που θέλει να ζήσει όπως και να είναι. Που κάνει τον ψόφιο κοριό για να μην τον πατήσει κάποιος. Την ραγιαδοσύνη του την ονομάζει αναγκαία φρονιμάδα».

Ίωνας Δραγούμης

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP