"Kαρντάκ" τα Ίμια για στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ

Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2013

Ξαναχτύπησε το γνωστό για τις ακραίες ανθελληνικές απόψεις του στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσος Θεοδωρίδης. Αυτή την φορά, λίγο μετά την 17η επέτειο από την κρίση των Ιμίων και τον τραγικό χαμό των τριών αξιωματικών του ΠΝ, ο κ.Θεοδωρίδης θεώρησε σωστό να μας ενημερώσει πως οι βραχονησίδες Ίμια, είναι τουρκικό και όχι ελληνικό έδαφος (!!) και συνεπώς πρέπει να τις αναφέρουμε με το τουρκικό όνομα. Ακολούθως, σαν άλλος Πήλιος Γούσης, κατηγορεί την Ελλάδα ως υπαίτια για την κρίση των Ιμίων, λόγω του προγράμματος αξιοποίησης βραχονησίδων του Μπεντενιώτη, αγνοώντας φυσικά όλα όσα είχαν προηγηθεί (βλέπε σχετικά :Αφιέρωμα Ίμια : Πριν την κρίση)

Συνεχίζοντας το παραλήρημα του, ζητά να απεμποληθεί "η παράνομη αξίωση για 12 ναυτικά μίλια στο Αιγαίο" και να σταματήσουν οι αναχαιτίσεις των Τούρκων εισβολέων, αναπαράγοντας λέξη προς λέξη την προπαγάνδα του Τουρκικού ΥΠΕΞ. Ας σημειωθεί ότι ο κ.Θεοδωρίδης είναι επίσης μέλος του Συνδέσμου Αντιρρησιών Συνείδησης..

Ακολούθησε σφοδρή καταδίκη των απόψεων αυτών από την ΝΔ, η οποία εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

«Ο διορισμένος από τον κ. Τσίπρα στην “Εθνική Επιτροπή για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου” και στενός του συνεργάτης, Νάσος Θεοδωρίδης, προκαλεί και πάλι με το ανθελληνικό του παραλήρημα.
Ανήμερα της μαύρης επετείου των Ιμίων, ο κ. Θεοδωρίδης, ως άλλος Πήλιος Γούσης, διατείνεται ότι οι νησίδες ανήκουν στην Τουρκία, αποκαλώντας τες μάλιστα “Καρντάκ”!!!
Και όλα αυτά σε μία περίοδο που η χώρα μας προετοιμάζεται να αξιοποιήσει τα δικαιώματά της στη θάλασσα.
Ο κρυπτόμενος κ. Τσίπρας οφείλει, επιτέλους, να πάρει ξεκάθαρη θέση άμεσα, χωρίς στρογγυλέματα και υπεκφυγές, να καταδικάσει τις θέσεις του συνεργάτη του και να τον εκπαραθυρώσει.
Σε κάθε άλλη περίπτωση, θα επιβεβαιώσει απλώς ότι πρόκειται για πάγιες θέσεις δικές του και του κόμματός του και πως ο ίδιος κρατά τα κλειδιά της Κερκόπορτας.
Να είναι, πάντως, σίγουρος πως δεν θα τον αφήσουμε να τα χρησιμοποιήσει».





Οι..προωθημένες απόψεις Θεοδωρίδη ανάγκασαν την αξιωματική αντιπολίτευση να τον μαζέψει διακριτικά, εκδίδοντας ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία «Οι επανειλημμένες δημόσιες διατυπωμένες προσωπικές απόψεις του σύντροφου Νάσου Θεοδωρίδη, δεν απηχούν στις συλλογικές θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ για ζητήματα εξωτερικής πολιτικής. Είναι σαφές ότι δεν μπορεί να εκπροσωπεί τον φορέα στην επιτροπή δικαιωμάτων της Βουλής».

22 σχόλια:

strategic80 7 Φεβρουαρίου 2013 στις 11:20:00 π.μ. EET  

το ότι βρέθηκαν και 7 ...νοματαίοι που έκανα like τι σου λέει; .. προδότες..

TED 7 Φεβρουαρίου 2013 στις 11:53:00 π.μ. EET  

Κι αυτός ακόμα ο Τατσόπουλος τον έκραξε.

Ο Τατσό φυσικά δεν έκανε την υπέρβαση να δηλώσει ρητώς ότι "οι νησίδες Ίμια ανήκουν στην Έλλάδα", αλλά τουλάχιστον δήλωσε τα εξής:

«Με τα εθνικά θέματα δεν παίζουμε. Δεν μπορεί κανένα μέλος και κανένα στέλεχος κανενός κόμματος να προβάλλει τις προσωπικές του θέσεις για την εξωτερική πολιτική και το κόμμα του -τουλάχιστον- να μην το επαναφέρει πάραυτα στην τάξη. Δεν χρειάζεται ιδιαίτερη νοημοσύνη για να κατανοήσει κάποιος πόση ζημιά κάνει αυτή η τακτική, ούτε ιδιαίτερη εθνική ευαισθησία. Κοινή λογική χρειάζεται».

enkripto 7 Φεβρουαρίου 2013 στις 12:01:00 μ.μ. EET  

E μην τα θελουμε κι΄όλα δικά μας..

Ανώνυμος 7 Φεβρουαρίου 2013 στις 12:16:00 μ.μ. EET  

Σημασία έχει ότι ο κύριος ανήκει σε έναν σύλλογο φυγόστρατων.

Αυτός ο διάχυτος παραλογισμός καταστρέφει την χώρα. Η έννοια του κράτους δικαίου είναι άγνωστη λέξη. Φανταστείτε έναν σύλλογο φοροφυγάδων.

Δυστυχώς οι πολιτικοί κινούνται μεταξύ των δύο μεγάλων παρατάξεων της χώρας, των φυγόστρατων και των φοροφυγάδων. Παρατάξεις οι οποίες διατρέχουν τα κόμματα κατά τρόπο οριζόντιο, υπενθυμίζω την περίπτωση βουλευτή του ΛΑΟΣ.

Ανώνυμος 7 Φεβρουαρίου 2013 στις 12:41:00 μ.μ. EET  

φοβερό!

Μια τεράστια «συγγνώμη» στον τιτάνα Κότζακ του ΣΥΡΙΖΑ

http://taxalia.blogspot.com/2013/02/blog-post_25.html

Ανώνυμος 7 Φεβρουαρίου 2013 στις 1:38:00 μ.μ. EET  

NA TON XAIΡΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΡΑΣΟΡΙΖΑ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΗΡΙΑΛ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ T.V. KATI ΗΞΡΕ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΙ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΔΩΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΧΡΗΜΑΤΑ.

Αναδελφος 7 Φεβρουαρίου 2013 στις 2:01:00 μ.μ. EET  

Δεν ακουσα τον Θεοδωριδη να λεει κουβεντα για τα 12 μιλια που ορισε η Τουρκια στην Μαυρη Θαλασσα.Μονο η ελληνικη θεση τον πειραξε.Θεωρω οτι χαραμιζεται στην Ελλαδα και θα επρεπε ηδη, να εχει υποβαλλει βιογραφικο για την θεση εκπροσωπου τυπου του τουρκικου γενικου επιτελειου.Εκτος αν ηδη εχει ενταχθει στο μισθολογιο της ΜΙΤ και τα παιρνει "μαυρα".
Θα επρεπε να του αφαιρεθει η ελληνικη υπηκοοτητα και να του απονεμηθει ο τιτλος "Εφιαλτης του 2013".

Ανώνυμος 7 Φεβρουαρίου 2013 στις 4:10:00 μ.μ. EET  

Χαίρονται οι νδούληδες που "ανεβαίνει" σε ποσοστά το κόμμα, σύμφωνα με τελευταίες δημοσκοπήσεις!
Αμ, δε! ΠΕΦΤΟΥΝ τα άλλα ζωντόβολα που έχουν στα ψη(ο)φοδέλτιά τους τέτοιους εφιάλτες!

Ανώνυμος 7 Φεβρουαρίου 2013 στις 4:53:00 μ.μ. EET  

ο παππούς μου στήν θεσσαλονίκη το 1912 ο πατέρας μου στήν αλβανία το 1940 εγω στην κύπρο το 1974 ΓΙΑΤΙ ΚΥΡΙΕ ΜΑΣ ΒΡΥΖΕΙΣ?

ΕτΑ 7 Φεβρουαρίου 2013 στις 5:14:00 μ.μ. EET  

Δεν φτάνει που μας ανέβασε την πίεση, ανέβασε τις μετοχές του Τατσό κι έκανε και μάγκα τον Τσίπρα. Ούτε βαλτός να ήταν.

Φτωχός και μόνος κάου - μπόυ 7 Φεβρουαρίου 2013 στις 5:44:00 μ.μ. EET  

Το άτομο είναι έμμισθος πράκτορας της ΜΙΤ και αισχρός προβοκάτορας. Πέρα από δέκα ηλίθιους τουρκόφιλους δεν μπορεί να εκπροσωπήσει κανέναν και πουθενά. Είναι ντροπή που δεν τον πέταξαν έξω ακόμη από τον ΣΥΡΙΖΑ και περιορίστηκαν στην αποπομπή του από μια επίσημη θέση. Τι άλλο να πει και να κάνει δηλαδή περισσότερο; τόσα χρόνια δεν τον έμαθαν; Αλλά βέβαια τόσο καιρό δεν είχαν το ζόρι της εξουσίας, τώρα σφίξαν οι κ... και κάτι τέτοια ερπετά πρέπει να διωχτούν κλωτσηδόν (και όχι ημίμετρα του στυλ "...δεν μπορεί να εκπροσωπεί τον φορέα στην επιτροπή δικαιωμάτων της Βουλής") Αλλιώς....ξανά 4% και πολύ θα είναι.

Ανώνυμος 7 Φεβρουαρίου 2013 στις 5:52:00 μ.μ. EET  

Μίλησε και η Ν.Δ,οι ΠΑΤΡΙΩΤΑΡΕΣ.Αλήθεια ποιός συνέχισε,σε δύσκολους καιρούς,την μείωση της στρατιωτικής θητείας από τους δώδεκα μήνες συους εννέα;

ΑΧΕΡΩΝ 7 Φεβρουαρίου 2013 στις 5:56:00 μ.μ. EET  

Noμίζω δέν χρειάζεται πολλή φιλοσοφία για να διαπιστώσει κάποιος χωρίς παρωπίδες πολιτικής ὀρθότητος ότι ο Θοδωρήδαγας,ὄπως τον ἀποκαλεῖ ο Φκμκ,δέν κάνει τίποτε ἀλλο-οὔτε κἄν για ξεκάρφωμα-ἀπό το να πουλάει ἀνθελληνισμό.
Τώρα,ἄν τα παίρνει ''μαύρα'' ἀπό την ΜΙΤ,ὄπως υποθέτει ο Ἀνἀδελφος,ἤ ἀπό ἄλλον ἐντεταλμένο,εἶναι ὄντως μία καλή ἐρώτηση,ἀλλά το ἀνησυχητικώτερο κατά την γνώμη μου ἐντοπίζεται στήν δυσάρεστη ἀλήθεια ότι Θεοδωρίδηδες,ἴσως κἄπως καλύτερα παρηλλαγμένοι,ἐξ ἴσου ὄμως συνεπείς,θάλλουν σε ὄλα τα κόμματα,ὄπως ἐπισημαίνει ο ἀνώνυμος 12:16μ.μ.,καθώς και το γεγονός ότι ἀνερυθρίαστα κρώζουν τίς ''ἀντιλήψεις'' τους δημοσίως,ἐπιβραβευόμενοι μάλιστα με δημοσιότητα,συχνά συνοδευόμενη ἀπο ψήφους και ἀξιώματα.
Τα like που παρατήρησε ο Strategic 80 εἶναι η ἀσθένεια,ο Θοδωρήδαγας το σύμπτωμα.

SPY_GR 7 Φεβρουαρίου 2013 στις 6:05:00 μ.μ. EET  

Ξέρω τι θέλει ο Νάσος για να θεραπευτεί απο τις "κατά μόνας... καταχρήσεις" της εφηβικής του ηλικίας που τίς συνεχίζει και τώρα:
Αυτός μαζί με Ρεπούση, Δραγώνα, Μπαλάφα, Τατσόπουλο, Δούρου, Αμυρά, Αγγελόπουλο, Παπαδάτο, Μηλιό και βέβαια τον Αλέξη που τους μάζεψε, στην επόμενη Ελληνοτουρκική κρίση να τους βάλουν σε ΑΒΑΚ και κάτω απο φραγμό εχθρικού (& όχι μόνο!) ΠΒ να τους στείλουν απέναντι στους κουμπάρους.
Θα αναθεωρήσουν αρκετά, δεν νομίζετε;

Ανώνυμος 7 Φεβρουαρίου 2013 στις 6:42:00 μ.μ. EET  

άι σιχτίρ γιουσουφάκι....
ΤΕΟ ΧΑΛΙΜ
ΕΦΕΔΡΟΣ Λ\ΓΟΣ ΠΖ(ΚΔ)

Ανώνυμος 7 Φεβρουαρίου 2013 στις 7:43:00 μ.μ. EET  

Μήπως το πραγματικό του όνομα είναι Nashe Todorov;

Ανώνυμος 7 Φεβρουαρίου 2013 στις 8:37:00 μ.μ. EET  

Κατά τη ταπεινή μου άποψη,άξιο σχολιασμού είναι το γεγονός οτι αποτελεί χαρακτηριστικό φαινόμενο που συναντάται στη χώρα μας και σε ελάχιστες ακόμη να παρέχεται τόσος ζωτικός χώρος για ανθρώπους σαν τον εν λόγω.Δεν έχουμε να κάνουμε με μια ακόμη ΄΄προοδευτική άποψη΄΄,αλλά με έναν σύγχρονο Μπαρμπαρόσα .Δεν εκφράζει μια απλώς διαφορετική οπτική,το σύνολο των απόψεών του εμπεριέχει μισαλλοδοξία για τη χώρα που τον γέννησε...Κάτι τέτοιοι όμως,σε χώρες όπως του Άστρου του Δαυίδ απλά κάποια στιγμή θα χαρακτηρίζονταν ως ΄΄αγνοούμενοι΄΄...Ο νοών νοείτω....

Μέντωρ

Ανώνυμος 7 Φεβρουαρίου 2013 στις 9:18:00 μ.μ. EET  

@ΦΚΜΚ

Παρακαλώ για την αποκλειστική χρήση του επιθέτου "προβοκάτορας" εδώ μέσα, έχω εργασθεί πολύ για να αποκτήσω την ιδιότητα αυτή.

Οι χρήσιμοι ηλίθιοι, αποτελούν διαχρονικά τμήμα των περισσοτέρων οργανωμένων κοινωνιών και εσχάτως ακολουθώντας την τακτική "πες πες και στο τέλος όλο και κάτι θα μείνει", ευελπιστούν στην ικανοποίηση των αφεντικών τους.

Δεν χρειάζεται καν να δίδεται βήμα ή χρόνος ενασχόλησης για τον γραπτό ή προφορικό λόγο, τέτοιων ανεγκέφαλων.

Προβοκάτωρ

Ανώνυμος 7 Φεβρουαρίου 2013 στις 10:35:00 μ.μ. EET  

ΤΑ ΟΘΩΜΑΝΙΚΑ ΚΑΤΑΛΟΙΠΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΑΛΛΑ ΣΤΑΘΕΡΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΡΙΧΝΟΥΝ ΕΝΑΣ ΕΝΑΣ ΤΗΣ ΜΑΣΚΕΣ ΤΟΥΣ. ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΩΣ ΚΑΙ ΟΡΚΙΣΜΕΝΟΣ ΤΟΥΡΚΟΓΛΥΦΤΗΣ Ο ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΣ ΘΕΟΔΟΡΙΔΗΣ. ΤΙ ΞΕΦΤΙΛΑΣ.

Ανώνυμος 7 Φεβρουαρίου 2013 στις 11:39:00 μ.μ. EET  

Δηλαδη δεν ξερανε τις θεσεις του?
αστεια πραγματα

απλα ειδαν στον Συριζα οτι ετσι ωραια που τα λενε ηδη ειναι μπροστα απο ΝΔ

οποτε σκεφτονται μην γινει καμια στραβη και γινουν εκλογες συντομα και μας κατσει η εξουσια γιατι εμεις θα φυγουμε με ελικοπτερο!

οποτε με αυτα που ειπε ηδη 1-2μοναδες κατω

σε καμια δυο βδομαδες θα βγει αλλος να πει κατι

αυτο θα γινεται μεχρι ο Συριζα να παρει το ΟΚ απο Αμερικα

κακομοιρε ΕΛληνα...ακομα δεν καταλαβες το παιχνιδι????

Alexandros 8 Φεβρουαρίου 2013 στις 12:08:00 μ.μ. EET  

Μια παράκληση, επειδή σήμερα διάβασα τις δηλώσεις Πάγκαλου στο Βήμα, οι οποιες έγιναν η αιτια να αποθεωθεί στην Τουρκια, θα σας παρακαλούσα να αναρτήσετε τις δηλώσεις και αυτού του Προδότη και να τον κατακεραυνώσετε.

Ο άνθρωπος είναι ανεκδιήγητος, κόντρα κάνουν με τον Θεοδωρίδη ποιος είναι ο πιο καλός Τούρκος. Τι να πω δηλαδή!

Ανώνυμος 28 Ιουνίου 2013 στις 4:32:00 μ.μ. EEST  

Απο το να μπει σε ψυχιατρείο ας είναι ο τρελλός του χωριού.....
Ι-ευτυχια....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
“Κι αν είναι κ’ έρθουνε χρόνια δίσεχτα, πέσουν καιροί οργισμένοι, κι όσα πουλιά μισέψουνε σκιασμένα, κι όσα δέντρα, για τίποτ’ άλλο δε φελάν παρά για μετερίζια, μη φοβηθείς το χαλασμό.

Φωτιά! Τσεκούρι! Τράβα!, ξεσπέρμεψέ το, χέρσωσε το περιβόλι, κόφτο, και χτίσε κάστρο απάνω του και ταμπουρώσου μέσα, για πάλεμα, για μάτωμα, για την καινούργια γέννα, π’ όλο την περιμένουμε κι όλο κινάει για νάρθει, κι’ όλο συντρίμμι χάνεται στο γύρισμα των κύκλων!..

Φτάνει μια ιδέα να στο πει, μια ιδέα να στο προστάξει,κορώνα ιδέα , ιδέα σπαθί, που θα είναι απάνου απ’ όλα!"

Κωστής Παλαμάς
«Όσοι το χάλκεον χέρι βαρύ του φόβου αισθάνονται,ζυγόν δουλείας ας έχωσι·

θέλει αρετήν και τόλμην η ελευθερία»


Α.Κάλβος
«Τι θα πει ραγιάς; Ραγιάς είναι εκείνος που τρέμει από τον φόβο τον Τούρκο, που είναι σκλάβος του φόβου του, που θέλει να ζήσει όπως και να είναι. Που κάνει τον ψόφιο κοριό για να μην τον πατήσει κάποιος. Την ραγιαδοσύνη του την ονομάζει αναγκαία φρονιμάδα».

Ίωνας Δραγούμης

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP