ملي پرمختیایي تګلارې (Αστυνομικό Δελτίο)

Σάββατο 27 Μαρτίου 2010

کې Αιματηρή ένοπλη ληστεία με έναν νεκρό και μια γυναίκα τραυματισμένη, στις 3.30 τα ξημερώματα σε διαμέρισμα του 7ου ορόφου στην οδό Παρασκευοπούλου 125 στην Αθήνα. Δύο άγνωστοι εισέβαλαν στο διαμέρισμα του ζευγαριού, σκότωσαν με τσεκούρι απόστρατο αξιωματικό του ΕΣ , τραυματισαν ελαφρά την γυναίκα του, αρπαξαν διάφορα αντικείμενα και εξαφανίστηκαν.

کې Ληστές εισέβαλλαν το βράδυ της Πέμπτης στο σπίτι του ποδοσφαιριστή Χεσούς Ντάτολο στη Βούλα, όπου βρισκόταν με τον Ραούλ Μπράβο και την κοπέλα του, και υπό την απειλή καλάσνικοφ τους αφαίρεσαν γύρω στις 2000 ευρώ, τις πιστωτικές τους κάρτες και διάφορα ακόμη αντικείμενα, κυρίως ρούχα.

کې Αυτοσχέδιος εκρηκτικός μηχανισμός εξερράγη χθές στις 2.40 τα ξημερώματα σε υποκατάστημα της Αγροτικής Τράπεζας, στην οδό Κερκύρας 51, στην Κυψέλη.

کې Αυτοσχέδιος εκρηκτικός μηχανισμός εξερράγη στις 2.15 τα ξημερώματα στην είσοδο των γραφείων της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ στη διασταύρωση Κορυτσάς και Κωστή Παλαμά, στο Αιγάλεω. Από την έκρηξη και την πυρκαγιά που ακολούθησε προκλήθηκαν μικρές υλικές ζημιές στην πόρτα των γραφείων.

کې Ληστεία σε κατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς επί της Ιεράς Οδού 285, στο Αιγάλεω, σημειώθηκε χθές στις 11:06 το πρωΐ. Δύο άνδρες με την απειλή όπλων, αφαίρεσαν άγνωστο μέχρι στιγμής ποσόν από τα ταμεία της τράπεζας και διέφυγαν.

کې Καταδρομικού τύπου επίθεση εναντίον γραφείων της ΔΕΗ στον Κολωνό, στην οδό Δυρραχίου 89, έγινε χθες το πρωί από 25 άγνωστα άτομα που φορούσαν κράνη.


افغان ولسمشر حامد کرزی د ايران د نوي کال په دوديزه مېله کې د ګډون
په موخه ايران ته روان شو . د نوي کال د لمانځلو مراسمو د ځينو نورو
هېوادونو ولسمشران هم ورځي. کرزی به په دې ليدنه کې د سيمې او
هېوادونو له استازو سره په يو شمېر مسايلو خبرې
وکړيټاکل شوې دغه پروګرام د افغانستان د ملي پرمختیایي تګلارې سره په سمون کې *

*Οργισμένος ο υπουργός ΠΡΟ.ΠΟ Μιχάλης Χρυσοχοίδης έσπευσε να καταδικάσει σε συνέντευξη τύπου τα ρατσιστικά συνθήματα που ακούστηκαν κατα την διάρκεια της παρέλασης στην Αθήνα, καθώς το "εκρηκτικό" κλίμα που δημιουργείται μπορεί να έχει σοβαρές επιπτώσεις στην τουριστική κίνηση απο το Πακιστάν στην χώρα μας. Ελλείψει κατάλληλου χώρου για δημόσια τιμωρία στην πλατεία اسليک (Σύνταγμα), οι υπεύθυνοι θα τιμωρηθούν δια τηλεοπτικής διαπόμπευσης. Ουδέν σχόλιον για τα άλλα ασήμαντα περιστατικά και την γενικότερη εικόνα Καμπούλ που παρουσιάζει
η ευρύτερη περιοχή της πρωτευούσης رشوت(Αθήνα).

3 σχόλια:

pontios 28 Μαρτίου 2010 στις 12:32:00 π.μ. EET  

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ Ο ΥΠ. ΠΡΟ-ΠΟ.ΣΑΝ ΤΟ ΣΚΥΛΙ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΑ ΚΑΘΙΚΙΑ,ΚΑΙ Ο ΠΟΛΥΣ ΠΡΟΠΟΤΖΗΣ ΕΧΕΙ ΥΦΟΣ ΧΙΛΙΩΝ ΚΑΡΔΙΝΑΛΛΙΩΝ,ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΥΤΟΓΚΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΠΑΡΑΠΕΡΑ.ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΡΗΜΑΞΟΥΝΕ,ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΜΑΓΚΙΑ.ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΣΚΑΣΑΝΕ ΤΗΝ ΒΟΜΒΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΞΗΡΟΥ,ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΙ Ο ΚΑΗΜΕΝΟΣ ΟΤΙ ΕΠΙΑΣΕ ΤΗΝ 17Ν.Ε ΡΕ ΚΑΗΜΕΝΟ ΠΑΙΔΙ.

Ανώνυμος 28 Μαρτίου 2010 στις 2:48:00 μ.μ. EEST  

Mόλις άκουσα στο ραδιόφωνο μία ωραία είδηση. Σε ταβέρνα στη Βαρυμπόμπη, δύο άτομα εισέβαλαν με Kalashnikov για να πάρουν 600 ευρώ και κάτι .... ψιλά (κινητά, ρολόγια(!), κοσμήματα(!), κτλ.) από τον ιδιοκτήτη και κάτι θαμώνες.

Με Kalashnikov σε ταβέρνα! Ληστεία! Θα μπορούσε να ήταν αστείο αν δεν ήταν η επιτομή μίας τραγωδίας. Αυτής, που ζεί η ελληνική κοινωνία τα τελευταία χρόνια.

Νομίζω πως ο μόνος διάλογος που μπορεί να γίνει με τον κ. Χρυσοχοϊδη και τους λοιπούς κυβερνώντες είναι μέσω γαλακτοκομικών (π.χ. γιαούρτι) και οπωροκηπευτικών (π.χ. ντομάτες). Οι λέξεις απώλεσαν το νόημά τους ...

Ανώνυμος 29 Μαρτίου 2010 στις 1:43:00 μ.μ. EEST  

Να συνεχίσω τη ροή εικόνων και ειδήσεων του συντάκτη:

- Προ δύο ετών περίπου, κοινωνικοί αγωνιστές έκαψαν το φυλάκιο των φρουρών του αγνώστου στρατιώτη και πυρπόλησαν την ελληνική σημαία. Ο υπουργός "ΞΥΣΤΟ΄" της Ν.Δ. (τον οποίο διαδέχθηκε ο νυν υπ. ΠΡΟΠΟ)καταδίκασε το γεγονός και οι κοινωνικοί αγωνιστές ντράπηκαν πολύ.

- Μετά την 6η Δεκ. 2008, ο ίδιος υπ. ΞΥΣΤΟ έδωσε εντολή στις δυνάμεις τήρησης της τάξης να κρατήσουν αμυντική στάση την ώρα που οι κοινων. αγωνιστές προσπαθούσαν να αναθεωρήσουν εμπράκτως το Γενικό Οικοδομικό Κανονισμό του Δήμου Αθηναίων. Έτσι οι αγωνιστές υιοθέτησαν επιθετική σεξουαλικώς στάση, με αποτέλεσμα το τελειωτικό χτύπημα στον παραπαίοντα εμπορικό κόσμο του κέντρου και καμιά 200αριά αστυνομικούς στο νοσοκομείο.

- Η περιοχή γύρω από το Πολυτεχνείο έχει από καιρού καταστεί "αμιγούς κατοικίας", διότι όλα σχεδόν τα καταστήματα έχουν εκδιωχθεί βιαίως. Στην ίδια περιοχή εφαρμόζεται σύστημα ελεγχόμενης δια πυρός στάθμευσης, με αποτέλεσμα την πλήρη κυκλοφοριακή αποσυμφόρησή της.

- Λίγο παρακάτω, στην περιοχή της ΑΣΟΕΕ, δεκάδες έγχρωμοι λιανοπωλητές διατηρούν διαρκή έκθεση ειδών accessorize υπό την προστασία του φοιτητικού συνδικαλισμού, ο οποίος έχει επεκτείνει το μονομερές άσυλο και εκτός των τειχών της σχολής. Την ίδια στιγμή, στα "ανταγωνιστικά" καταστήματα της οδού Πατησίων οι πωλητές στέκονται στην εξώπορτα με πεινασμένο βλέμμα, μήπως αρπάξουν κανέναν πελάτη που κοντοστάθηκε στη βιτρίνα τους.

- Σε ολόκληρη την παραπάνω περιοχή υπάρχουν αφίσες που προτρέπουν το "λαό" σε αγωνιστικές κινητοιποιήσεις για την αποφυλάκιση του ληστή Γ. Δημητράκη και σε συλλαλλητήριο μνήμης για τον αδικοχαμένο Λ. Φούντα, που τον ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ οι αστυνομικοί (την ώρα που τους έτεινε κλάδο ελαίας). "Αφιέρωμα" στον ως άνω έκανε και ο διαμορφωτής της κοινής γνώμης Λ. Λαζόπουλος.

- Σε επανειλημμένες καταλήψεις των προπυλαίων, κοινωνικοί αγωνιστές υπέστειλαν (;) την ελληνική σημαία και την αντικατέστησαν από τη γνωστή μαύρη με άσπρο "Α" εντός κύκλου.

- Ως εκ περισσού, να αναφερθώ στο σταθμό "μετεπιβίβασης" λαθρομεταναστών και πλανόδιων εμπόρων διαφόρων ουσιών που είναι εγκατεστημένος στην οδό Τοσίτσα και λειτουργεί επί μονίμου βάσεως.

Γενικό Συμπέρασμα;
Φίλοι που διαβάζουμε αυτό το FORUM, είναι προφανές ότι όταν το ελληνικό κράτος έχει παραιτηθεί από την άσκηση των κυριαρχικών του δικαιωμάτων στην καρδιά της πρωτεύουσάς του, ο 25ος μεσημβρινός πέφτει πολύ μακριά.
Πώς να ρίξεις γροθιά στον αντίπαλό σου, όταν τα πόδια σου τρώει η γάγγραινα;
Είναι καιρός να γίνει μία δημόσια συζήτηση, σχετικά με το αν, ποιοι και πού θέλουμε να κατευθύνουμε αυτή τη Χώρα. Οι απαντήσεις θα φωτίσουν φίλους και εχθρούς και θα καθορίσουν και τη συμπεριφορά των εκάστοτε υπουργών, δηλ. το αν θα επιβραβεύουν ή θα θέτουν σε διαθεσιμότητα παλικάρια που "ντοπάρουν" τους συναδέλφους τους με τα μέχρι χθες συνήθη και αυτονόητα - σε σώματα ειδικών δυνάμεων - συνθήματα.

Σημ: Οι τούρκοι δημοσιογράφοι που πήραν την πρώτη σημαία από τα Ίμια δεν διανοήθηκαν να την κάψουν. Αντίθετα, τέτοια εντολή έδωσε, μερικούς μήνες μετά, "έλληνας" κρατικός λειτουργός της κυβ. Σημίτη στους άνδρες του Λ.Σ. που κρατούσαν άλλη σημαία που είχε διασωθεί από τις βραχονησίδες.
Αν ο ίδιος βρίζεις και κακοποιείς το σπίτι σου, πώς αξιώνεις σεβασμό του από τον κακό γείτονα;

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
“Κι αν είναι κ’ έρθουνε χρόνια δίσεχτα, πέσουν καιροί οργισμένοι, κι όσα πουλιά μισέψουνε σκιασμένα, κι όσα δέντρα, για τίποτ’ άλλο δε φελάν παρά για μετερίζια, μη φοβηθείς το χαλασμό.

Φωτιά! Τσεκούρι! Τράβα!, ξεσπέρμεψέ το, χέρσωσε το περιβόλι, κόφτο, και χτίσε κάστρο απάνω του και ταμπουρώσου μέσα, για πάλεμα, για μάτωμα, για την καινούργια γέννα, π’ όλο την περιμένουμε κι όλο κινάει για νάρθει, κι’ όλο συντρίμμι χάνεται στο γύρισμα των κύκλων!..

Φτάνει μια ιδέα να στο πει, μια ιδέα να στο προστάξει,κορώνα ιδέα , ιδέα σπαθί, που θα είναι απάνου απ’ όλα!"

Κωστής Παλαμάς
«Όσοι το χάλκεον χέρι βαρύ του φόβου αισθάνονται,ζυγόν δουλείας ας έχωσι·

θέλει αρετήν και τόλμην η ελευθερία»


Α.Κάλβος
«Τι θα πει ραγιάς; Ραγιάς είναι εκείνος που τρέμει από τον φόβο τον Τούρκο, που είναι σκλάβος του φόβου του, που θέλει να ζήσει όπως και να είναι. Που κάνει τον ψόφιο κοριό για να μην τον πατήσει κάποιος. Την ραγιαδοσύνη του την ονομάζει αναγκαία φρονιμάδα».

Ίωνας Δραγούμης

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP